Ce note a primit Cătălina Ponor la primul concurs după trei ani de pauză. Citeşte ce spune tripla campioană olimpică într-un INTERVIU EVENIMENT acordat pentru ProSport

12 sep 2015 2873 afişări Gimnastica
Ce note a primit Cătălina Ponor la primul concurs după trei ani de pauză. Citeşte ce spune tripla campioană olimpică într-un INTERVIU EVENIMENT acordat pentru ProSport

Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică, a revenit în concurs, sâmbătă, cu ocazia bilateralului amical România-Franţa, de la Izvorani, ea concurând la trei aparate, după trei ani de pauză.

Cătălina Ponor, care a decis să se retragă din marea performanţă în urmă cu trei ani, iar în 2015 a anunţat că-şi doreşte revenirea în gimnastică, a concurat, sâmbătă, în cadrul bilateralului amical România-Franţa, câştigat de echipa ţării noastre.

Ponor a primit următoarele note: 14,900 la bârnă, 14,850 la sărituri şi 13,950 la sol.

Pentru echipa României, la evoluţiile căreia au asistat şi antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, au mai concurat Larisa Iordache, Anamaria Ocolişan, Diana Bulimar, Laura Jurca şi Silvia Zarzu.
România a încheiat cu un total de 227.050 puncte, în timp ce Franţa a avut 223.450 puncte. De asemenea, la individual-compus, Larisa Iordache a fost pe prima poziţie, cu 58,150 puncte.

Cătălina Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012, ediţie după care şi-a anunţat retragerea din competiţii.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.