Cazul Amalia Puflea ia o întorsătură halucinantă! Tatăl fetiției face dezvăluiri și-și distruge fosta soție: „A fost prostituată înainte. Vrea doar banii copilei” + Reacția mamei | EXCLUSIV

Cazul Amalia Puflea ia o întorsătură halucinantă! Tatăl fetiției face dezvăluiri și-și distruge fosta soție: „A fost prostituată înainte. Vrea doar banii copilei” + Reacția mamei | EXCLUSIV
  • Publicat:
  • Actualizat:

ProSport a stat de vorbă cu Ionel Puflea, tatăl gimnastei Amalia Puflea, care, alături de mama ei, a acuzat rele tratamente din partea antrenorului de la Deva, Lucian Sandu.

Ionel Puflea a divorțat de Elena Onel, mama Amaliei, și a câștigat tutela gimnastei în vârstă de 15 ani. Bărbatul face acuzații extreme și lansează ipoteze halucinante legate de fosta soție despre care spune că-și dorește doar banii Amaliei.

„Această nebunie a fost creată de mama ei. Fata nu s-a plâns niciodată de condițiile de la Deva. Nimic nu e adevărat, mai ales că eu am fost de atâtea ori acolo. Eu sunt tutorele legal. Mama ei umblă doar după bani și după profit. Nu lucrează, nu are o locuință. A lucrat în piață, apoi la un magazin de mâncare de pisici. Mai rău i-a făcut fetei! A distrus fata! Cât a fost cu mine fata a avut performanțe, acum…

Nu e nimic adevărat din ce spune mama fetei. Eu am ținut legătura cu domnii antrenori. Când o durea ceva, mă suna domnul Lucian Sandu. Vorbeam cu ei tot timpul. N-au fost probleme până a intervenit mama ei și i-a băgat prostii în cap. O manipulează pe Amalia într-un hal fără de hal”, și-a început discursul Ionel Puflea în convorbirea cu reporterul ProSport.

„A fost prostituată înainte!”

În continuare, vom reda exact cuvânt cu cuvânt cele spuse de Ionel Puflea în dialogul cu reporterul ProSport, unde tatăl Amaliei o acuză pe mama copilului său de proxenetism.

„De exemplu, părinții ei au 70 de ani și ea a provocat un scandal în care maică-sa a dat divorț de taică-su. Acum așteaptă să facă partaj ca să-și ia și ea partea. Eu și cu fosta soacră am ținut legătura mereu. Adevărul e la noi! Soacra mea a ținut mereu cu mine. Ea (n.r. Elena Onel – fosta soție) e o c**vă și o panaramă. A fost prostiuată înainte, scuzați-mă că vă spun”, a adăugat Ionel Puflea.

Pentru că acuzațiile sunt extrem de grave, ProSport a cerut un drept la replică de la Elena Onel: „Eu ce să spun? Nu spun nimic. Chiar nu vreau să comentez. Dacă a făcut acuzațiile acestea, atunci va suporta consecințele”.

„Camelia Voinea îi bagă tot felul de prostii în cap mamei Amaliei”

Fosta gimnastă Camelia Voinea (52 de ani) n-a scăpat nici ea de acuzațiile venite din partea lui Ionel Puflea.

Camelia Voinea îi bagă tot felul de prostii în cap mamei Amaliei. Dar cu ce drept a luat-o Camelia Voinea pe Amalia la Cluj fără să aibă semnătură? Trebuia să aibă acordul meu. Fii-sa era pe podium și a mea era în tribune și plângea. S-a aliat cu maică-sa, că asta e proastă, are 8 clase, și au distrus-o pe Amalia. Ăsta a fost interesul Amaliei Voinea și a mamei Amaliei ca să facă profit.

Cu Amalia n-am mai vorbit în ultima vreme pentru că i-a schimbat tot, abonament. Vă mai spun un lucru. I-a schimbat și contul din bancă. Ea avea un cont de unde nu putea scoate bani până la 18 ani, erau banii ei pe care i-a câștigat. Mama ei i-a schimbat contul și acum nu mai are niciun ban. Ea a fost doar pe interes”, a mai spus Ionel Puflea.

„Eventual a spus că am și vreo 37.000 de euro, nu? Nu este schimbat niciun cont. Acel cont este la el. Într-adevăr, cei de la Federație, prin doamna Carmensita Constantin, a spus să mergem să facem un cont separat, iar banii de la Europene să fie puși separat. Astea se pot dovedi. Te poți duce la bancă și ceri un extras de cont și se vede unde sunt banii copilului. Cum puteam să schimb eu contul lui, cu datele lui?” – Elena Onel, mama Amaliei Puflea

Amalia Puflea și mama ei

De ce n-a semnat Ionel Puflea ca Amalia să se antreneze cu CS Dinamo

Ionel Puflea a explicat motivul pentru care nu vrea să semneze ca fiica sa să se antreneze cu CS Dinamo și dezvăluie că și CSA Steaua s-a interesat de serviciile ei.

Cei de la Dinamo i-au promis o garsonieră, un apartament prin București. Tot acest scandal îl face pentru a beneficia de toate aceste chestii. Da, eu n-am dat semnătură ca Amalia să se antreneze cu Dinamo până nu face public că nu e nimic adevărat din ce a spus. Domnul Lucian e un om extraordinar, am ținut legătura permanent. Nu e nimic adevărat. Nici că se aruncă de la geam și nici că a fost agresată sexual.

Și cei de la Steaua o voiau, dar a dat cu piciorul acestei ocazii. Ea a vrut la Dinamo. De ce la Dinamo? De ce se zbate maică-sa atât pentru Dinamo? Vă dați și dumneavoastră seama ce i-au promis cei de acolo. Ea și acum se antrenează cu Dinamo, dar nu are voie.

Acum, Amalia e distrusă din cauza lor. A mamei ei și a Cameliei Voinea. Amalia e la o vârstă la care e ușor de manipulat. Eu semnătură nu dau până nu-și prezintă scuzele și să spună că n-a fost nimic adevărat. Dacă era cum a zis ea, eu ca părinte luam primul atitudine”, a spus Ionel Puflea revoltat.

„De când mi-a încredințat-o, în 2013-2014, mama ei nici n-a băgat-o în seamă, deși era în oraș aici. Niciodată! Acum a intervenit când a văzut că a început fata să câștige bani. Ea nu s-a interesat deloc! Nici din 2018 de când a ajuns la Deva. Nu a interesat-o că are copil. I-a schimbat contul bancar ca să pună mâna pe bani. Ea fiind cu 8 clase ascultă la persoana despre care v-am spus mai devreme, pentru că fii-sa era sub Amalia și așa o distruge” – Ionel Puflea

Cum va arăta sărbătoarea de Moș Crăciun pentru Amalia Puflea

Întrebat de reporterul ProSport dacă Moș Crăciun va fi prezent la Amalia, Ionel Puflea a spus: „Dacă ea nu vorbește cu mine… I-a schimbat abonamentul, nu mai am niciun număr de telefon. Ea mi-a trimis pe WhatsApp că vrea bani, că mă dă în judecată. Bun, a luat-o maică-sa, de ce nu o întreține? Când a fost la mine, eu n-am cerut niciun ban, deși pensia alimentară pe care trebuia să o plătească era de două sute de lei”.

Poliția din Bârlad, fără reacție!

Deși are tutela legală, Ionel Puflea susține că Poliția din Bârlad nu-i face dreptate în acest caz și a permis ca Amalia să fie luată de mama sa fără acordul bărbatului.

„Eu am tutela legală. Am fost la Poliție la Bârlad. Le-am spus că mi-a luat fetița. Mi-au spus că nu li se pare că a încălcat hotărârea judecătoarească. Am făcut și pentru ordin de protecție și mi-au spus că n-are rost să mai fac și asta, că tot eu o să-l plătesc și că oricum judecătorul nu-l va aproba și că oricum costă vreo 9 milioane. Asta e legea din România! Sincer, nu mai țin minte numele polițistului care mi-a spus aceste lucruri”, a adăugat Ionel Puflea.

„La divorț tatăl ei a fost martor pentru mine, când a spus că «da, recunosc, fata mea e o cu**ă». La ordonanța prezidențială maică-sa a fost martor tot pentru mine. De ce ne-am despărțit? Pentru că eu am fost plecat în Italia, iar ea trăia pe aici cu altul. Ăsta e adevărul!” – Ionel Puflea

Ionel Puflea afirmă că fiica sa n-a fost abuzată de antrenorii de la Deva, ba chiar din contră: „Mi-e rușine și jenă față de domnul Lucian, de doamna Gina, de doamna Carmensita. Sunt niște oameni extraordinari. Vă spun sincer că într-un an am fost la fată de 7 ori la Deva. De fiecare dată eu am vorbit cu antrenorii. Cum să spună că a fost tratată rău. Din contră, a luat-o doamna Gina la ea acasă când nu era căldură la Deva. Când a fost răcită i-a cumpărat pastile din banii dumneaei, că ea răcea des pentru că avea imunitatea scăzută. Cum să spună că oamenii n-au avut grijă de ea. Eu am tot respectul față de acești oameni. Oamenii ăștia au avut grijă de Amalia cum n-a avut maică-sa în toți anii ăștia”.

Reacția Elenei Onel, mama Amaliei Puflea! Își acuză fostul soț că o bătea pe Amalia!

ProSport a vorbit și cu Elena Onel după acuzațiile lansate de Ionel Puflea. Aceasta, la rândul ei, susține că bărbatul și-a bătut propria fiică și chiar ar exista o plângere pe numele acestuia.

„Amalia nu mai are 5 ani să poată fi manipulată, are 16 ani. Cred că-și poate spune punctul de vedere. Nici nu mă aștept să spună el ceva de bine. Vi se pare normal ca tu ca tată să nu semnezi ca el să meargă la Dinamo. El spune că dă semntătură doar dacă retrage plângerile împotriva antrenorilor. Păi, tu cu cine ții? În loc să ții cu copilul tău, tu ții cu ăla care i-a făcut rău copilului tău?

Noi avem dovezi împotriva antrenorilor. Eu am făcut ordonanță prezidențială pentru semnătură. Fostul meu soț cu avocata lui a mers la avocata mea și a spus că nu dă semnătură până nu ne retragem plângerile. Ideea este că fiica mea știe legăturile pe care el le-a avut cu fostul antrenor. Erau mult mai apropiați. Își făceau tot felul de cadouri. Ei s-au înțeles că trebuie să facă performanță prin bătăi.

Copilul avea parte de același tratament și când venea acasă la taică-su. Noi avem și plângeri împotriva tatălui după Europene, pentru că tatăl a venit și ne-a abuzat fizic la mine la serviciu, atunci eram în telefon cu doamna Carmensita Constantin. Pe fată n-a apucat, că m-am băgat în față și a dat în mine. Inițial el s-a dus spre fată. El cu concubina lui doar au târât fata prin magazin. Pe motiv că nu a vrut fata să se ducă la o sponsorizare din oraș.

El știe tare multe… Și eu pot spune că e influențat de Lucian Sandu, dar eu nu zic asta. Dacă te simți nevinovat, tu ca antrenor, de ce te autosuspenzi? Drept dovadă antrenorii de la Bârlad îi spuneau fetiței să iasă în presă și să-și prezinte scuzele față de Federație și de antrenori, pentru că se fac prea multe anchete la Deva. Păi ăsta era și interesul! Să se afle ce se întâmplă acolo. Nu trebuie să o bage pe Camelia Voinea în astea”, a spus Elena Onel.

„Eu am doi copii. Dacă spune că eu profit de copilul meu, el la 8 ani când a văzut că copilul face performanță mi-a luat copilul și l-a luat, a reușit! Dar de ce nu a luat ambii copii dacă e un tată așa bun? Poate spune ce vrea. Nici nu mă mai interesează ceea ce vine de la el” – Elena Onel

 

Alin Grigore / Autor
Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Penurie de alimente și creșteri de prețuri fără precedent în Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prăbușit”
Penurie de alimente și creșteri de prețuri fără precedent în Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prăbușit”
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au…