Cătălina şi în 2013? La 25 de ani, Ponor le-a spus unor prieteni că ar mai putea concura şi la Campionatul Mondial de anul viitor

21 aug 2012 931 afişări Gimnastica
Cătălina şi în 2013? La 25 de ani, Ponor le-a spus unor prieteni că ar mai putea concura şi la Campionatul Mondial de anul viitor Cătălina şi în 2013? La 25 de ani, Ponor le-a spus unor prieteni că ar mai putea concura şi la Campionatul Mondial de anul viitor

Ieri, Cătălina a dat autografe la Universitatea Ovidius din Constanţa
Cătălina Ponor a împlinit ieri 25 de ani. Partyul s-a ţinut duminică seara, într-un club din Constanţa, alături de familie, prieteni şi câţiva colegi din sport.

La doar o săptămână de la revenirea de la JO, Cătălina Ponor şi-a strâns toţi prietenii şi a celebrat "dubla" din Londra, dar şi împlinirea vârstei de 25 de ani. Cum multe discuţii au atins şi subiectul retragerii din activitate, constănţeanca legitimată la CS Dinamo a lăsat de înţeles că ar putea concura şi la Mondialul din 2013, din Belgia, de la Anvers.

"Când îţi vezi copilul fericit, e cel mai bine"
"E într-o formă de invidiat şi cu siguranţă ar lua cel puţin o medalie la Mondiale. În plus, un aur mondial îi lipseşte din colecţie", a declarat un apropiat al Cătălinei, cu referire la faptul că gimnasta în întreaga sa carieră a cucerit doar argint şi bronz la CM. "Am sărbătorit duminică seara, pentru că ziua ei pica luni. Au fost cei dragi alături, familie şi prieteni, a fost foarte frumos, cu de toate, şi tort, şi bucurii, şi cadouri şi bună dispoziţie. M-am bucurat enorm că s-a simţit bine şi că este fericită. Când îţi vezi copilul fericit, e cel mai bine", a declarat Carmen Ponor, mama Cătălinei, pentru Mediafax.

Articol scris de Adrian EUGEN

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.