Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu luptă pentru medalii la World Challenge Cup de la Szombathely. Gimnaştii români sunt prezenţi în nouă finale

9 sep 2017 824 afişări Gimnastica
Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu luptă pentru medalii la World Challenge Cup de la Szombathely. Gimnaştii români sunt prezenţi în nouă finale

Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu şi alţi şapte gimnaşti români au luat startul la World Challenge Cup de la Szombathely (Ungaria), o ultimă verificare înainte de Campionatele Mondiale de la Montreal, de luna viitoare (2-8 octombrie). După calificările de vineri, românii şi-au asigurat nouă prezenţe în finalele de sâmbătă şi duminică.

Cătălina Ponor şi-a asigurat prezenţa în finalele de la bârnă (14.066) şi sol (13.400), cu primele note din concurs. Ambele note sunt mai mici decât ceel obţinute săptămâna anterioară la naţionalele de la Ploieşti, dar este foarte posibil ca la Ploieşti arbitrele să fi fost mai permisive. Tot la feminin, Maria Holbură a prins finala la bârnă de pe locul 8 (12.266), iar Laura Jurca a terminat tot pe locul 8 (12.866) la paralele.

La masculin, Marian Drăgulescu va fi prezent în finalele sale favorite, la sol (14.166 / cea mai mare notă, la egalitate cu ucraineanul Yevgen Yudenkov) şi la sărituri (14.583 / a doua notă), Cristian Băţagă are şi el două finale, la inele (13.600) şi sărituri (14.183), iar Vlad Cotuna şi-a asigurat locul între primii opt la paralele (14.033).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.