Cătălina Ponor continuă să uimească. "Aurul de la Europene este doar începutul, următorul obiectiv este Campionatul Mondial din Canada"

24 apr 2017 1161 afişări Gimnastica
Cătălina Ponor continuă să uimească. "Aurul de la Europene este doar începutul, următorul obiectiv este Campionatul Mondial din Canada"

Cătălina Ponor este un model pentru gimnastele românce, dar şi pentru restul sportivilor de performanţă. La 29 de ani, medaliata cu aur la bârnă la Campionatele Europene de la Cluj, a spus că următoarea ţintă nu este să renunţe la gimnastică, ci să meargă mai departe până în Canada la Campionatul Mondial. 

"Sunt foarte fericită că am reuşit să cuceresc această medalie, se pare că am avut nişte emoţii constructive. Ele m-au ajutat să ridic din nou drapelul României pe cea mai înaltă treaptă. A fost un moment foarte emoţionant pentru mine deoarece lupt pentru această medalie de foarte mult timp. Sper ca ea să reprezinte un nou început pentru mine. Toată lumea ştie că nu mă voi retrage. Primul obiectiv a fost la Cluj, al doilea va veni, este vorba de Campionatul Mondial din Canada", a declarat Cătălina la revenirea în Bucureşti. 

Sala Polivalentă din Cluj a fost gazda unei reveniri istorice ale Cătălinei Ponor. Sub ochii reginei gimnasticii, Nadia Comăneci, Ponor a câştigat a cincea oară titlul european la bârnă. Amsterdam, Debrecen, Volos, Bruxelles şi acum la Cluj, acestea sunt oraşele unde a triumfat Cătălina.

"Nadia mi-a spus la Cluj să nu mai plâng pentru că o fac şi pe ea să plângă", a mărturisit gimnasta româncă. "Bucuriile noastre au fost scurte şi s-au dus. Un minut, două cât am stat pe podium. Toată lumea ne-a aplaudat şi ne-a apreciat. Acum ne întoarcem în sala de antrenament şi vom relua activitatea de zi cu zi", a mai adăugat Ponor. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.