Cătălina Ponor a părut destul de relaxată înainte ca Juriul de apel să o scoată din finala de la sol. Larisa Iordache şi-a stabilit obiectivul pentru finala de duminică

20 apr 2017 3787 afişări Gimnastica
Cătălina Ponor a părut destul de relaxată înainte ca Juriul de apel să o scoată din finala de la sol. Larisa Iordache şi-a stabilit obiectivul pentru finala de duminică

Cătălina Ponor şi Larisa Iordache şi-au îndeplinit în parte obiectivele pentru faza calificărilor la Campionatul European de la Cluj. Ambele reprezentante şi-au asigurat prezenţa în finala de la bârnă. Cele două sportive ale României vor lupta pentru medalii în ultima zi de întreceri, duminică.

Cătălina Ponor a părut destul de relaxată după concursul de azi, iar cele două evoluţii din calificări le-a privit doar ca pe nişte verificări înaintea finalelor. A luat practic pulsul competiţiei. ”Pentru mine a fost important să mă calific. Este adevărat că am pierdut foarte mult atât la bârnă, cât şi la sol. A fost un concurs cât s-a putut de verificare, iar acum în finală sperăm să dăm tot ce putem. Se poate mai bine având în vedere că la sol nu mi-am făcut cerinţa, deci am avut zecimi în minus, iar la bârnă am pierdut foarte mult pentru că nu am legat. Pentru mine nu a contat a câta notă şi pe ce loc m-am calificat, important este ca în finală să-mi fac exerciţiul cum ştiu eu mai bine”, a declarat Cătălina Ponor înainte ca Juriul de Apel să o scoată din finala de la sol.

Cu 14,566 la bârnă, Larisa Iordache a ocupat locul 1 la bârnă, dar reprezentanta României speră într-o evoluţie şi mai bună în finala de duminică.

”A fost o zi plăcută, sper ca după finala de duminică să am o zi şi mai plăcută. Am avut o bârnă bună în calificări, se poate şi mai bine. Sper din tot sufletul să îmi iasă o bârnă foarte bună în finală”, a susţinut Larisa Iordache.

Alte două gimnaste, Olivia Cîmpan şi Ioana Crişan s-au calificat pentru finala la individual compus, programată vineri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.