Campioane olimpice 3D | Super pictorial ProSport cu Monica Roşu şi Silvia Stroescu

12 iul 2010 526 afişări Gimnastica
Campioane olimpice 3D | Super pictorial ProSport cu Monica Roşu şi Silvia Stroescu Campioane olimpice 3D | Super pictorial ProSport cu Monica Roşu şi Silvia Stroescu
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Campioanele olimpice de la Atena, Monica Roşu şi SilviaStroescu, au demonstrat într-o şedintă foto inedită că performanţapoate ţine pasul cu tehnologia.

Gimnastele care au cucerit aurul pentru România în 2004 au adus dincel mai galonat sport autohton ingredientele perfecte ale unuiexperiment 3D: multă răbdare, perfecţiune şi minute bune de"înţepenit" în cadru.

"Vor fi două declanşări, nu vă mişcaţi între ele! E perfect aşa. Şiacum prima probă!", au fost cuvintele care au prefaţat o şedinţăfoto ce a avut nevoie de mai bine de patru ore pentru a se contura."Nu am mai văzut acest efect şi mi se pare interesant ce a ieşit. Afost o experienţă frumoasă, un pic obositoare din cauză că am statmai mult nemişcată, dar mi-a plăcut", a detaliat Silvia.

Idei multe, haine pe măsură, atmosferă veselă, subiecte interesantede discuţie, dar mai ales abordări interesante ale subiectuluizilei, finala Mondialului de fotbal din Africa de Sud. "Nu îmi preaplace fotbalul, dar la acest Mondial m-am uitat un pic. Ţin cuSpania, are jucători foarte tehnici şi un joc frumos", a explicatSilvia Stroescu. Dubla campioană olimpică, Monica Roşu, s-aalăturat şi ea colegei de generaţie: "Spania e cea mai bună, înplus are şi cei mai frumoşi jucători, deşi, când e vorba deperformanţă, nu prea contează aspectul fizic".

Suporter înfocat al Unirii Urziceni, Monica a trecut repede de lafotbalul mondial la cel mioritic. "Sezonul acesta sper să cucerimiarăşi titlul. Am încredere în băieţi şi în foamea lor devictorie", spune ea ca un adevărat fan. Până la eventuale imagini3D cu fotbaliştii de la Urziceni campioni, admiraţi-le pefete!


Distracţie în ritmuri3D
Fără inhibiţii, pregătite pentru o şedinţă foto inedită, MonicaRoşu (23 ani, foto stânga) şi Silvia Stroescu (25 ani, fotodreapta) au suportat cu stoicism indicaţiile şi cerinţelefotografului. Coafura şi machiajul s-au schimbat în ton cu ţinuta,totul pentru un rezultat care să placă întregii echipe. "De ce săam emoţii în faţa aparatului? Nu aveam emoţii când concuram într-osală plină, în care miza era totul sau nimic. Am mai făcutpictoriale, însă acesta este primul de acest fel. Abia aştept săvăd cum a ieşit", a explicat Monica Roşu. Ineditul situaţiei s-areflectat şi în curiozitatea fostelor gimnaste, care au testat cuochelarii 3D fiecare poză făcută, pentru a vedea rezultatul.

Imaginile din această pagină aufost realizate folosind tehnica 3D. Pentru a vizualiza corectpozele, folosiţi ochelarii speciali distribuiţi azi gratuitîmpreună cu ziarul ProSport.


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.