Berbecar, locul 7 în finală la sărituri, la CM de la Antwerp!

6 oct 2013 165 afişări Gimnastica
Berbecar, locul 7 în finală la sărituri, la CM de la Antwerp!

Gimnastul Marius Berbecar s-a clasat, duminică, pe locul 7 în finala probei de sărituri, la Campionatele Mondiale de la Antwerp, medalia de aur revenindu-i sud-coreeanului Seok Hak Yang.

Marius Berbecar a fost notat cu 14.800 la prima săritură şi cu 14.900 la cea de-a doua, iar cu media de 14.850 s-a clasat pe locul 7.

Medalia de aur a fost câştigată de Seok Hak Yang (Coreea de Sud, 15.533), iar pe podium au mai urcat Steven Legendre (SUA, 15.249) şi Kristian Thomas (Marea Britanie, 15.233).

Marius Berbecar va mai lua startul, tot duminică, în finală la paralele.

De asemenea, în concursul feminin, România le va avea reprezentante pe Larisa Iordache, la sol şi bârnă, şi pe Sandra Izbaşa, la sol.

Vineri, în finală la individual-compus, Larisa Iordache s-a clasat pe locul patru.

La CM de la Antwerp au luat startul 410 gimnaşti (269 băieţi şi 141 fete), acordându-se medalii în finalele pe aparate şi la individual-compus.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.