Berbecar: "Am făcut un exerciţiu aproape perfect, îmi pare rău că medalia nu a fost de altă culoare"

20 iun 2015 1006 afişări Gimnastica
Berbecar: "Am făcut un exerciţiu aproape perfect, îmi pare rău că medalia nu a fost de altă culoare"

Gimnastul Marius Berbecar, medaliat cu bronz la Jocurile Europene de la Baku, a declarat, sâmbătă, că exerciţiul său la paralele a fost aproape perfect şi că îi pare rău că nu s-a clasat pe un loc mai bun, informează cosr.ro.

"Îmi pare rău că medalia nu a fost de altă culoare, dar până la urmă sunt fericit că am urcat pe podium. Azi am făcut un exerciţiu aproape perfect, chiar mai bun decât în prima zi, dar ăsta e concursul. A fost foarte dificil, cu multe noutăţi, pentru că s-a schimbat formula de a concura pe aparate, şi până la urmă trebuie să mă mulţumesc şi cu această medalie. Dacă eram în altă parte probabil că alta era culoarea medaliei, dar, cum spuneam, până la urmă sunt fericit că am urcat pe podium. Consider că este un pas înainte pentru mine şi sper că la Mondialele de la Glasgow o să fie mai bine. Pentru competiţia din Marea Britanie voi pregăti un exerciţiu mai valoros în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Rio", a spus Berbecar.

Gimnastul Marius Berbecar a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz în finală la paralele, la Jocurile Europene de la Baku.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.