Bărbatul acuzat de hărţuirea gimnastei Shawn Johnson va fi internat într-un spital de psihiatrie!

14 iul 2010 25 afişări Gimnastica
Bărbatul acuzat de hărţuirea gimnastei Shawn Johnson va fi internat într-un spital de psihiatrie! Bărbatul acuzat de hărţuirea gimnastei Shawn Johnson va fi internat într-un spital de psihiatrie!

Un bărbat originar din Florida, judecat pentru hărţuireacampioanei olimpice la gimnastică artistică Shawn Johnson, a fostdeclarat dezechilibrat mintal de justiţia californiană şi va fiinternat într-un spital de psihiatrie.

Robert O'Ryan (36 de ani) a fost arestat, în luna martie 2009,după ce a încercat să pătrundă într-un studio de televiziune dinLos Angeles, în care gimnasta americană, atunci în vârsta de 17ani, participa la emisiunea "Dancing With theStars". Poliţia a găsit în maşina lui O'Ryan arme şi bandăadezivă.

Pe 11 iunie, Curtea Supremă din Los Angeles a considerat căRobert O'Ryan era dezechilibrat mintal în momentul incidentului din2009. Judecătorul a decis internarea acestuia într-un spital depsihiatrie pe o durată de maximum cinci ani.

În timpul unor prime audieri, din luna martie 2009, un ofiţer depoliţie a precizat că O'Ryan era convins că el şi gimnasta suntfăcuţi unul pentru celălalt.

Detectivul Martha Defoe a dat asigurări că Robert O'Ryan adeclarat poliţiei că "vocile din capul său l-au convins că ar fi oidee bună să vină la Los Angeles pentru a o proteja" pe gimnastă şică aceasta ar fi "îndrăgostită de el".

Avocatul lui Robert O'Ryan, Judith Greenberg, a declarat atuncică persoana pe care o reprezintă are pur şi simplu "o slăbiciune"pentru Shawn Johnson, dar nu a dorit să o hărţuiască.

Shawn Johnson a câştigat o medalie de aur la bârnă la JocurileOlimpice de la Beijing din 2008, şi încă trei medalii de argint, cuechipa SUA, la sol şi la concursul individual compus.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.