Atacă pojarul!

20 ian 2010 20 afişări Gimnastica
Atacă pojarul! Atacă pojarul!

La câteva săptămâni după ce au fost în carantină din cauzagripei porcine, componentele lotului olimpic de gimnastică auiarăşi emoţii. Amelia Racea (foto), una dintre speranţele Românieila Campionatul European din acest an, a fost diagnosticată cupojar.

Vicecampioana europeană de juniori la bârnă a fost imediatizolată, ea aflându-se în repaus total, după cum au indicatmedicii. "Aşteptăm să treacă perioada de incubaţie şi să vedem dacăa mai fost afectată şi altă fată. Nu ştim cum va evolua situaţia,cert este că am luat măsuri ca să nu se răspândească", ne-adeclarat Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului.

Cu "veteranele" Ana Maria Tămîrjan şi Gabriela Drăgoi aflate înconvalescenţă după ce au suferit intervenţii chirurgicale și cuSandra Izbaşa în recuperare, staff-ul tehnic mizează la Europenelede la Birmingham (26 aprilie - 2 mai) pe reprezentantele "nouluival", printre care şi Racea (15 ani). "Zilele acestea de pauză sevor resimţi în pregătirea Ameliei. Trebuie să regândim totul şi săsperăm că va fi capabilă să recupereze. Avem mare nevoie de ea", aconchis Forminte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.