Ana Porgras are planuri mari: "Vreau să ajung cea mai bună gimnastă din lume!"

19 oct 2009 51 afişări Gimnastica
Ana Porgras are planuri mari: "Vreau să ajung cea mai bună gimnastă din lume!" Ana Porgras are planuri mari: "Vreau să ajung cea mai bună gimnastă din lume!"

La nici 16 ani şi la primul Campionat Mondial din viaţa ei,gimnasta Ana Porgraz a reuşit să o impresioneze până şi pe NadiaComăneci. Gimnasta de doar 1,45 m înălţime a reuşit să câştigemedalia de bronz la paralele, după ce reuşise să se califice în 4finale. Ana nu vrea să se oprească însă aici şi şi-a propus sădevină cea mai bună gimnastă din lume.

"Îmi place foarte mult paralel şi o să lupt încontinuare la acest aparat. Nadia Comăneci a venit la mine înaintede concurs şi mi-a zis să mă gândesc la cel mai bun exerciţiu pecare l-am făcut şi pe ăla l-am făcut. La bârnă am avut cele maimari emoţii din viaţa mea. După ce am câştigat medalia, m-am uitatîncontinuu la ea. Am primit sute de mesaje prin care toţi măîncurajau. Mama mi-a zis că e foarte bine că am venit cu medaliedupă primul meu Campionat Mondial. Îmi doresc să ajung cea mai bunăgimnastă din lume", a spus Ana Porgras la Sport.ro, care arecunoscut însă că nu e uşor să faci gimnastică şi a fost tentat defoarte multe ori să renunţe: "Am vrut să mă las degimnastică, dar nu din cauza accidentărilor. Îmi era greu. Amvorbit cu mama şi mi-a zis că am muncit atâţia ani şi ar trebuicontinui...şi am continuat"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.