Ana Maria Tămîrjan vrea să renunţe la gimnastică

23 iun 2010 188 afişări Gimnastica
Ana Maria Tămîrjan vrea să renunţe la gimnastică Ana Maria Tămîrjan vrea să renunţe la gimnastică

Vicecampioana europeană la bârnă din 2009, de la Milano,Ana Maria Tămîrjan (19 ani) vrea să spună adiosportului de performanţă. "Ana şi-a exprimat cu ceva timpîn urmă dorinţa de a nu mai continua şi a rămas la Deva pentru a-şitermina problemele legate de şcoală. Ca întotdeauna uşa lotuluirămâne deschisă şi în cazul în care se răzgândeşte noi suntem aicişi o aşteptăm" ne-a declarat Anca Grigoraş, directorultehnic al lotului feminin.
Micuţa gimnastă din Ploieşti s-a luptat în ultima vreme cuproblemele de sănătate, ea suferind la începutul anului o operaţiede extirpare a unui chist de la genunchiul stâng, după ce lasfârşitul lui 2009 a făcut o artroscopie şi la genunchiul drept,fiind diagnosticată cu ciupitură de menisc. "Este normal caAna să se gândească la retragere pentru că au fost accidentări cares-au finalizat cu intervenţii chirurgicale. Timpul în care s-arecuperat a fost destul de lung, s-a maturizat, totul s-a schimbat,sunt probleme cu care se confruntă toţi copiii de vârsta ei. Sperămînsă să aibă putere să le depăşească şi să revină alături denoi", a conchis Grigoraş.

Absolventă a Colegiului Naţional Sportiv "Cetate" din Deva, Anasusţine în aceste zile examenul de bacalaureat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.