"Am pus 500 de grame"

27 oct 2009 21 afişări Gimnastica
"Am pus 500 de grame" "Am pus 500 de grame"

Cele două titluri mondiale cucerite în urmă cu o săptămână laLondra par să-i fi readus lui Marian Drăgulescu plăcerea de a facegimnastică. Mult mai relaxat, "Marocanul" a impresionat weekend-ultrecut publicul german, fiind răsplătit cu ropote de aplauze. Els-a mutat săptămâna aceasta în Elveţia, pentru încă douăcompetiţii.

Mai mult, faptul că a prezentat patru aparate în Bundesliga afăcut din multiplul campion mondial cel mai prolific reprezentantal clubului KTV Straubenhardt, cele 16 puncte reuşite de elcontribuind la menţinerea grupării pe primul loc al ierarhiei.

"Superstarul Marian Drăgulescu a oferit spectacolulzilei prin evoluţiile lui senzaţionale, românul având publicul lapicioare", îi apreciază site-urile de specialitateevoluţia.

Nici nu a savurat bine succesul de la Hanovra, că începutulacestei săptămâni l-a găsit pe "Marocan" la Morges, unde mâine vaconcura la Memorialul "Arthur Gander", ca peste numai trei zile săfacă pereche cu Diana Chelaru la Swiss Cup, la Zürich. "Eobositor pentru organism, e un ritm mult mai mare, plus că sunt şipatru aparate. Nu mai există tensiunea aceea mare cum a fost laMondiale, concurez mult mai relaxat psihic. În rest, sunt bine, ampus 500 de grame, dar până la concurs le dau jos", ne-adeclarat Marian. La ambele competiţii, el va evolua la sol,sărituri, cal cu mânere şi bară fixă.

Bundesliga reprezintăcampionatul naţional de gimnastică al Germaniei unde se întrec celemai bune cluburi. Grupările cu mai mulți bani își aduc gimnaşti detop din Europa pentru a le reprezenta.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.