Adrian Stoica a fost ales vicepreşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică

24 feb 2013 257 afişări Gimnastica
Adrian Stoica a fost ales vicepreşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică Adrian Stoica a fost ales vicepreşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte de onoare al forului internaţional de profil.

Potrivit anunţului FRG, instalarea în funcţii a noilor membri ai comitetelor şi consiliilor din cadrul forului internaţional a avut loc la Lausanne.

Adrian Stoica (62 de ani) este absolvent al IEFS Bucureşti, fost gimnast la CSŞ Triumf şi campion naţional la individual compus. A activat ca antrenor la Steaua (1973-1975), ca antrenor al lotului olimpic masculin (1979-1980), ca antrenor federal (1975-1990), ulterior ca secretar general al FRG, iar din 2006 este preşedintele forului. Din 1976 este arbitru internaţional, calitatea în care a oficiat la 17 ediţii de CM, 8 de CE, 5 de JO şi la peste alte 150 de competiţii internaţionale.

În cadrul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică a mai deţinut funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte al Comitetului Tehnic masculin.

Pe lista vicepreşedinţilor onorifici ai Federaţiei Internaţionale de Gimnstică se mai află, din 2008, şi Nicolae Vieru, fost preşedinte al FRG.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.