A ridicat sala în picioare! VIDEO Drăgulescu a cucerit publicul printr-un exerciţiu nebun la sol: a dansat pe Gangnam Style şi l-a imitat pe Michael Jackson

25 nov 2012 8202 afişări Gimnastica
A ridicat sala în picioare! VIDEO Drăgulescu a cucerit publicul printr-un exerciţiu nebun la sol: a dansat pe Gangnam Style şi l-a imitat pe Michael Jackson A ridicat sala în picioare! VIDEO Drăgulescu a cucerit sala printr-un exerciţiu nebun la sol: a dansat pe Gangnam Style şi l-a imitat pe Michael

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au fost vedetele evenimentului "Gala de Estrellas de Gimnasia 2012", organizat în acest weekend de Federaţia Mexicană de Gimnastică, care a avut loc în localităţile Leon, Guadalajara şi Monterrey.

După "experienţa" de la "Dansez pentru tine" Drăgulescu a reuşit să ridice sala în picioare printr-un exerciţiu la sol neconvenţional. Sportivul român a făcut show pe "covor" imitându-l pe Michael Jackson sau pe sud-coreanul Psy, autorul hit-ului Gangnam Style.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.