FOTO | O echipă a evitat în ultimul moment tragedia din Christchurch! Primele declaraţii de la atacul armat şi unde s-au ascuns jucătorii

15 mar 2019 5618 afişări Alte Sporturi
FOTO | O echipă a evitat în ultimul moment tragedia din Christchurch! Primele declaraţii de la atacul armat şi unde s-au ascuns jucătorii

Jucătorii echipei de crichet din Bangladesh au evitat în ultima clipă tragedia de la Christchurch. Aceştia se aflau în faţa moscheei Al Noor şi aşteptau să intre, chiar în momentul atacului armat în urma căruia şi-au pierdut viaţa nu mai puţin de 49 de persoane.

Anunţul a fost făcut de federaţiile din Noua Zeelandă şi Bangladesh, potrivit Reuters.

Mario Villavaryan, membru al stafului tehnic al echipei, a declarat că totul a fost la limită. “Jucătorii erau în autocar, care a oprit în faţa moscheei în momentul în care a început atacul. Sunt tulburaţi, dar în regulă”, a explicat el.

Potrivit The Guardian, jucătorii şi antrenorii s-au refugiat în vestiarele Hagley Oval, arena aflată aproape de moscheea în care a avut loc atacul.

“Jucătorii erau în afara moscheei, pregătiţi să coboare din autocar şi să intre în moschee, în momentul în care au auzit împuşcături şi au văzut că mulţi oameni fugeau afară din moschee. Au văzut pe cineva rănit chiar în faţa lor. După ce au văzut asta, nu au coborât din autocar. Aproximativ zece minute mai târziu, au fugit către Hagley Park şi s-au refugiat în Hagley Oval”, relatează MohammadIslam, corespondent ESPN.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.