EXCLUSIV | Obiceiul care l-a "răpit" pe Daniel Ghiţă de la antrenamente: "Undeva la patru ore jumătate fac asta"

8 feb 2019 5330 afişări Alte Sporturi
EXCLUSIV | Obiceiul care l-a "răpit" pe Daniel Ghiţă de la antrenamente: "Undeva la patru ore jumătate fac asta"

Daniel Ghiţă, 37 de ani, va urca din nou în ring, urmând ca la data de 29 martie să se lupte cu Petr Vondracek. Campionul K1 se antrenează intens, dar recunoaşte că telefonul mobil îi consumă mare parte din timp. În plus, la ProSport LIVE, a dezvăluit care sunt "armele" sale într-o luptă.

"Mi-am pus la telefon o aplicaţie ca să aflu cât vorbesc, câte ore am în ziua respectivă. Acum sunt în scădere, undeva la patru ore jumătate... Mă antrenez două ore şi jumătate, deci vorbesc mai mult la telefon (n.red. - râde)", a spus amuzat Ghiţă la ProSport LIVE.

Daniel Ghiţă a vorbit şi despre punctele sale forte într-o luptă: "Privind retrospectiv eu sunt singurul care a dat KO cu toate armele, şi pumn şi picior. În mintea oamenilor a rămas doar 'piciorul', dar au fost toate, mâna stângă, mâna dreaptă. Asta arată nu doar că eşti sportiv, dar că eşti şi inteligent. Eu câştigam meciurile cu tehnica care-l dezavantaja pe adversarul meu. În palmares, am undeva la 70 - 80 la sută KO date, ceea ce e bine...adică adversarii nu ştiu la ce să se aştepte şi automat pentru oponent e dificil".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.