E şocant unde s-a ajuns! Violenţe la un meci între copii de şapte ani. Părinţii s-au bătut ca în codru, după o decizie a arbitrului de doar 13 ani! VIDEO

19 iun 2019 6827 afişări Alte Sporturi
E şocant unde s-a ajuns! Violenţe la un meci între copii de şapte ani. Părinţii s-au bătut ca în codru, după o decizie a arbitrului de doar 13 ani! VIDEO

Momente halucinante s-au petrecut în Lakewood, Colorado, la un meci de baseball între copii de şapte ani! Între 15-20 părinţi s-au bătut, după ce arbitrul de doar 13 ani a luat o decizie care i-a nemulţumit pe mai mulţi dintre adulţii prezenţi la meci.

Nivelul de implicare al părinţilor care asistă la antrenamentele sau meciurile copiilor în sport poate atinge limite periculoase. Dovadă stă un meci de baseball din SUA între copii de şapte ani arbitraţi de un alt copil de doar 13 ani. Conform poliţiei, mai mulţi părinţi au devenit agresivi, din cauza unei decizii luate de micuţul care conducea partida.

“Cred că cel mai trist e că era doar un meci între coopii de şapte ani. Părinţii sunt cei care ar trebui să mai crească”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Lakewood, John Romero.

Acum, poliţia din Lakewood a deschis o anchetă pentru a-i identifica pe vinovaţi. De asemenea, mai multe persoane au fost identificate, iar mai multe plângeri au fost depuse.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.