Daniel Ghiţă, atac la adresa lui Benny Adegbuyi! I-a pus o poreclă umilitoare: "Lupii sunt animale deştepte, de azi e..."

13 ian 2019 6139 afişări Alte Sporturi
Daniel Ghiţă, atac la adresa lui Benny Adegbuyi! I-a pus o poreclă umilitoare: "Lupii sunt animale deştepte, de azi e..." Daniel Ghiţă / Foto: facebook.com/thesavagesamurai

Daniel Ghiţă s-ar putea lupta în acest an cu Moroşanu pentru a stabili cine e cel mai bun "greu" din K1 di România, dar până atunci l-a ironizat pe Benny Adegbuyi, cei doi având câteva contre dure purtate însă în mediul online. Acum, "Samuraiul" a amintit de lupta celui cunoscut ca "Lupul" cu Jamal Ben Saddik, luptătorul român fiind învins fără drept de apel.   

"Cea mai penibilă finală din istoria Kick-boxului mondial! Jamal Vs Benny, 2018!

Să te umilească unul cu o singura mâna şi să te facă knockout, după ce a luptat trei meciuri cu o mâna ruptă... nu poţi să spui că eşti cel mai bun. Da, l-a încasat cu o singură mână!

Am dat azi un interviu unor jurnalişti din Olanda, care au admirat curajul de a spune lucrurilor pe nume! Acesta este adevărul.

Când Benny se bucura public şi a râs de mine, am tăcut şi am aşteptat. Acum, nu mai tac!

E timpul să vorbim şi să spunem ceea ce gândim. A fost o gală aşa de penibilă de a râs o întreagă lume. Aş publica mesajele unor mari luptători, să vă faceţi o idee.

Porecla de Lupu trebuie schimbată. Nu pot insulta lupii... nu am cum să-i cobor, pentru că lupii sunt animale deştepte. De azi, o nouă poreclă «Sac de box» sau «one hand punching bag». Nu mă pot decide. Alte sugestii ?

Spun lucrurilor aşa cum sunt în realitate. Ar trebui să facem toţi asta!

Să spunem lucrurilor aşa cum sunt.

Pe mine mă irita luptătorii ăştia feminizaţi, care se victimizează la TV pentru rating. Dacă le spui adevărul, şi îmi permit să evaluez, începe drama că sunt 'insultaţi' şi se victimizează la TV. Unde sunt luptătorii de altă dată? Unde?", este mesajul postat de Daniel Ghiţă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.