LIVE BLOG Turul Franței – Victorie surpriză pentru Omega Pharma-Quick Step! Trentin îi bate la sprint pe Albasini și Talansky!

LIVE BLOG Turul Franței - Victorie surpriză pentru Omega Pharma-Quick Step! Trentin îi bate la sprint pe Albasini și Talansky!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Etapa de ieri a Turului Franței a provocat haos în pluton. Accelerările echipei Saxo-Tinkoff au schimbat componența clasamentului general, iar liderul Chris Froome a pierdut 1 minut și 8 secunde față de Mollema și Contador. Mai șifonat a ieșit Alejandro Valverde, rutier care a căzut de pe locul 2 pe locul 16 în clasamentul general după ce a pierdut 10 minute. Iar etapa de azi, dintre Saint-Pourcain-sur-Soule și Lyon (191 km) este un nou test pentru cicliști. Cu șapte cățărări (cinci de categoria a patra și patru de categoria a treia), drumul spre Lyon nu e deloc ușor. Iar sprinterii vor avea probleme. În plus, se anunță din nou vânt puternic, iar favoriții vor trebui să rămână din nou cât mai în față.


UPDATE 18:16: Talansky a urcat azi pe locul 12 la general după evadarea de azi. În rest, ierarhia rămâne neschimbată.


UPDATE 18:00: Nicio schimbare în ierarhia generală, după ce plutonul a sosit compact, la 7 minute și 17 secunde.


UPDATE 17:56: Este prima victorie din cariera de profesionist pentru Trentin (23 de ani), rutier care a devenit profesionist în 2011.


UPDATE 17:55: Incredibil, Rojas nu a venit decât pe locul 4!


 


UPDATE 17:53: Atacă Bakelants cu 400 de metri înainte de final, Albasini e în roata sa. Albasini declanșează sprintul, dar cel care câștigă e Matteo Trentin (Omega Pharma-Quick Step)! Italianul l-a bătut pe Albasini la sprint, pe 3 a venit Talansky!


UPDATE 17:52: Albasini și Simon sunt în față! Geschke, Burghardt sunt în spate, la fel ca totul grupul!


UPDATE 17:51: Albasini vine după Burghardt. Cei doi l-au prins pe Simon!


UPDATE 17:50: Burghardt a plecat după Simon, fiind urmat de Geschke și Albasini! Simon va fi prins!


UPDATE 17:49: Bak, Bakelants și Gautier îl urmăresc pe Simon, care mai are 11 secunde avantaj cu 2,2 kilometri rămași!


UPDATE 17:48: Van Garderen a renunțat! Simon mai are 3 kilometri, iar Lars Ytting Bak a plecat din grupul evadaților.


UPDATE 17:47: Tejay van Garderen și Kadri sunt cei care au atacat cel mai mult după Simon!


UPDATE 17:46: Un final foarte spectaculos, cu oameni mulți pe marginea străzii. 10 secunde pentru Simon când au mai rămas 5 kilometri. E greu ca francezul să rămână în față!


UPDATE 17:45: Au atacat și Geschke și Vichot! Sunt zbaterile rutierilor din spate favorabile pentru Somn? Doar 14 secunde mai are francezul! Final de etapă nebun!


UPDATE 17:43: Julien Simon va fi cel mai combativ rutier al zilei.


UPDATE 17:42: Burghardt și Garcia atacă din nou! Avantajul lui Simon scade kilometru cu kilometru! În spatele său se află Burghardt, Garcia și Gautier. Avansul a scăzut la 16 secunde.


UPDATE 17:41: Zeci de mii de oameni îi așteaptă pe rutieri în finalul de la Lyon. Avantajul lui Simon a scăzut la 22 de secunde.


UPDATE 17:40: Simon are 40 de secunde în fața evadaților, când trece peste Cote de la Croix Rousse. Kadri e ajuns de evadați!


UPDATE 17:39: Cunego și Hoogerland au fost prinși de pluton. Simon continuă să pedaleze puternic și câștigă Cote de la Croix Rousse. Are 22 de secunde în fața lui Kadri!


UPDATE 17:38: A plecat bine și Blel Kadri, care are cel puțin 10 secunde în fața foștilor colegi!


UPDATE 17:37: Nimeni nu se bagă la trenă pentru a-l prinde pe Simon. Francezul are o șansă, trebuie să reziste pe ultima ascensiune, Cote de la Croix Rousse (1,8 km la 4,5%). Kadri s-a dus după Simon!


UPDATE 17:36: După Simon s-a luat doar Tejay van Garderen. Distanța e undeva la 10-15 secunde. Matteo Trentin pleacă și el după Simon.


UPDATE 17:35: După ce s-a trecut peste cățărare, Julien Simon (Sojasun) a atacat. E primul rutier care ia un avantaj destul de important față de rivalii săi!


UPDATE 17:33: Un alt veteran, David Millar, a rămas în spate. În față se află Tejay van Garderen, care duce o trenă puternică.


UPDATE 17:31: A atacat Jan Bakelants, urmat de Brutt și Burghardt. Totuși, mutarea belgianului l-a lăsat în spate doar pe Jens Voigt!


UPDATE 17:30: S-a intrat pe Cote de la Duchere, o ascensiune cu 1,6 kilometri, cu o rampă medie de 4,1%.


UPDATE 17:25: Hoogerland și Cunego nu mai au nicio șansă să îi prindă pe fugari, fiind la peste 4 minute în spate.


UPDATE 17:24: În evadare lucrurile se precipită. Kadri a încercat să plece, a fost imediat prins.


UPDATE 17:20: Michael Albasini (Orica-GreenEdge) a plecat din evadare. A fost urmărit de Voigt, care a neutralizat mutarea. Deja elvețianul a fost liniștit de colegii săi. Imediat, pleacă Millar.


UPDATE 17:13: Cățărarea Cote de Lozanne a fost câștigată de Jens Voigt. Au mai rămas fix 30 de kilometri de parcurs.


UPDATE 17:06: Se pare că Thomas Voeckler se dezmorțește pentru ziua de mâine. Francezul nu a făcut deocamdată mare lucru în acest Tur.


UPDATE 17:01: În șase kilometri vine Cote de Lozanne (2,5 km la rampă medie de 4%), prima cățărare din seria de trei de până la Lyon.


UPDATE 16:55: Plutonul e la 5 minute în spate, Sky fiind extrem de liniștită în față. Etapa pare deja jucată.


UPDATE 16:53: Cine ar putea însă să evadeze? Millar, Bak sau Bakelants sunt rutieri care au câștigat etape în Marile Tururi după evadări de acest tip, în timp ce Albasini este și el redutabil în acest tip de etapă.


UPDATE 16:52: Au mai rămas 42 de kilometri și trei cățărări de categoria a treia. Cu siguranță, în față vor începe tatonările între evadați pentru a evita un sprint unde Rojas e mare favorit.


UPDATE 16:43: Juan Jose Oroz (Euskaltel-Euskadi), rutier care atacase înaintea lui Col du Pilon, a fost prins de pluton.


UPDATE 16:41: Hoogerland are probleme, rulând într-un ritm destul de lent. Se pare că olandezul a renunțat să îi mai prindă pe evadați.


UPDATE 16:36: Pe coborârea lui Col du Pilon, Burghardt (BMC) a atacat, dar este prins imediat de colegii săi.


UPDATE 16:29: Hoogerland l-a părăsit pe Cunego și se află la 1 minut și 40 de secunde de evadare. Blel Kadri câștigă și această cățărare.


UPDATE 16:25: Evadarea are șanse tot mai mari să reușească. Directorul sportiv al lui Cannondale, Stefano Zanatta, a anunțat că echipa sa nu va trage tare după fugari pentru ca Sagan să câștige etapa.


UPDATE 16:20: S-a început ascensiunea lui Col du Pilon (6,3 km pe o rampă de 4,3%).


UPDATE 16:19: Au mai rămas 70 de kilometri din această etapă. Fugarii au avans de 3 minute și 45 de secunde în fața plutonului, în timp ce Hoogerland și Cunego au un deficit de 2 minute și 31 de secunde.


UPDATE 16:15: Diferența a crescut la 4 minute! În spatele plutonului, Thibaut Pinot are probleme la amigdale și e la mașina medicală.


UPDATE 16:10: Cunego și Hoogerland s-au distanțat la 40 de secunde de pluton. Curios, Peter Sagan se află în spatele plutonului pe Cote de Thizy-les-Bourgs.


UPDATE 16:07: Din pluton au atacat Damiano Cunego (Lampre-Merida) și Johnny Hoogerland (Vacansoleil-DCM). Cățărarea a fost câștigată de Blel Kadri, francezul fiind urmat de Tejay van Garderen.


UPDATE 16:03: A început a treia cățărare a zilei, Cote de Thizy-les-Bourgs (1,7 km pe rampă medie de 8,2%). Plutonul abia a trecut pe la sprintul intermediar. În continuare, plutonul e dus în trenă de Sky.


UPDATE 15:59: Rutierii din evadare au trecut pe la sprintul intermediar. A câștigat Rojas, urmat de Bak.


UPDATE 15:47: Evadarea a trecut prin vârful Cote de la Croix Couverte. Câștigător este Jan Bakelants. Diferența este de 2 minute și jumătate. Urmează sprintul intermediar și Cote de Thizy-les-Bourgs (1,7 km pe rampă medie de 8,2%).


UPDATE 15:41: Totuși, diferența nu a crescut remarcabil! Cei 18 au avantaj 2 minute și 8 secunde pe Cote de la Croix Couverte (2,6 km, la o rampă medie de 5,3%).


UPDATE 15:38: Avantajul a crescut la 2 minute și 10 secunde.


UPDATE 15:34: E clar că avansul evadaților va crește acum! Cei de la Sky au semnalat că nu sunt dispuși să mai meargă într-un ritm alert alți câțiva zeci de kilometri buni.


UPDATE 15:31: Sky a venit la trenă în pluton. Ritmul din frunte pare să scadă, astfel că evadații încep să se distanțeze!


UPDATE 15:30: Jens Voigt (41 de ani) este cel mai vârstnic rutier din Marea Buclă și a participat deja la 16 Tururi ale Franței. Neamțul a ajuns la 303 zile alergate în Le Tour!


UPDATE 15:23: Avantajul evadaților a crescut la 57 de secunde, aceștia rulând cu 4-5 km/h mai rapid decât plutonul condus în trenă de Euskaltel.


UPDATE 15:20: „Venga, venga”! Asta le-a strigat ieri Alberto Contador coechipierilor săi care au rupt plutonul cu 31 de kilometri înainte de final. „Sunt mândru că am mers așa de bine. Am o echipă senzațională”, a spus Contador după finalul etapei.


UPDATE 15:19: Deși nu mai există bordurile de ieri, etapa continuă să fie interesantă. Evadații au șanse minime să ajungă la final, mai ales dacă echipa Cannondale va veni la trenă.


UPDATE 15:17: Lampre-Merida a abandonat urmărirea, lăsându-i doar pe cei de la Euskaltel să ducă trena în spatele evadaților. Diferența rămâne la doar 41 de secunde. A doua ascensiune a zilei, Cote de la Croix Couverte (2,6 km, la o rampă medie de 5,3%) vine peste 22 de kilometri.


UPDATE 15:15: Froome a pierdut ieri 1 minut și 8 secunde față de Mollema și Contador, dar rămâne încrezător. Purtătorul tricoului galben crede că rutierii de la Saxo-Tinkoff vor fi mai slabi pe munte după ce au tras tare ieri. „Și-au irosit forțele și vor fi obosiți. Urmează câteva etape montane dificile”, a spus Froome.


UPDATE 15:10: Saxo-Tinkoff a preluat ieri șefia în clasamentul pe echipe, astfel că echipa lui Contador poartă de azi căștile galbene.


UPDATE 15:08: Lampre și Euskaltel continuă să ducă o trenă puternică în pluton. Avantajul a scăzut la sub un minut.


UPDATE 15:05: Cățărarea Cote de Marcigny a fost câștigată de Simon Geschke (Argos-Shimano).


UPDATE 15:03: Lotto-Belisol a anunțat că și Adam Hansen și-a prelungit contractul pe doi ani cu echipa belgiană. Ieri, Lotto-Belisol anunța că Greg Henderson și Bart de Clercq își prelungiseră angajamentele.


UPDATE 14:59: A început prima cățărare a zilei! Avansul evadaților e de 1 minut!


UPDATE 14:57: Interesant e că Euskaltel-Euskadi și Lampre-Merida conduc plutonul în spatele evadaților, fiind echipele care nu au oameni în evadare.


UPDATE 14:55: Se aleargă în continuare foarte repede, avantajul rămânând de 1 minut și 20 de secunde. Se apropie Cote de Marcigny (1,9 km, rampă medie de 4,9%), care va fi escaladată în doi kilometri!


UPDATE 14:50: Să fie a doua victorie de etapă pentru Garmin-Sharp? Millar, rutier cu cinci victorii de etapă în Marea Buclă, și Talansky, debutant în Le Tour, se află în evadare. 


UPDATE 14:48: Rojas a terminat de 27 de ori în top 10 în etapele din Turul Franței, dar n-are nicio victorie. Să fie azi ziua norocoasă pentru spaniolul de 28 de ani?


UPDATE 14:47: S-a mers foarte repede în prima oră, media rutierilor fiind de 48,1 km/h.


UPDATE 14:43: Cel mai bine clasat rutier din evadare e Talansky, care e pe 17 în clasamentul general, la 13 minute și 10 secunde de Froome.


UPDATE 14:42: Se pare că aceasta va fi evadarea norocoasă de azi. Avantajul a crescut la 1 minut și 10, iar șanse bune la victorie ar avea Rojas, cel mai bun sprinter din evadare.


UPDATE 14:39: În față se află un grup masiv din care fac parte pe lângă Voigt, Kadri, Vichot, Bak, Bakelants și Magnus Burghardt (BMC), Imanol Erviti și Jose Joaquin Rojas (Movistar), Cyril Gautier (Europcar), Egoitz Garcia (Cofidis), Matteo Trentin (Omega Pharma-Quick Step), David Millar (Garmin-Sharp), Pavel Brutt (Katiușa), Simon Geschke (Argos-Shimano), Julien Simon (Sojasun), Michael Albasini (Orica-GreenEdge) și Andrew Talansky (Garmin-Sharp).


UPDATE 14:37: Jan Bakelants și Philippe Gilbert se află în evadarea de 18 oameni.


UPDATE 14:35: Plutonul e dus în trenă de Argos-Shimano, iar diferența e de 30 de secunde. Totul se joacă.


UPDATE 14:33: S-a făcut joncțiunea! Un grup de 18 oameni e în față în acest moment.


UPDATE 14:32: Sunt 14 oameni într-un grup de contraatac care a plecat din pluton și care i-a prins pe cei patru din față! Avansul e de 25 de secunde față de plutonul condus în trenă de Sky.


UPDATE 14:31: Un alt grup de contraatac a plecat din pluton. Cei patru din față au șanse mari să fie prinși.


UPDATE 14:25: E clar că mutarea celor patru din față are șanse minime. Plutonul pur și simplu nu pare decis să îi lase să se distanțeze. Avantajul continuă să plutească în jurul valorii de 30 de secunde, când mai sunt 30 km până în vârful primei cățărări.


UPDATE 14:18: Le Mevel a renunțat la mutare și a fost prins de pluton. Cei patru din față au 32 de secunde avantaj.


UPDATE 14:13: Interesant este că nicio evadare masivă nu a reușit până acum în acest Tur. Etapele fie s-au încheiat la sprint, fie au fost câștigate după un atac dat cu 30 de kilometri înainte de final, cum a fost cea în care s-a impus Dan Martin.


UPDATE 14:12: Mutarea lui Marino și Veilleux a eșuat, iar cei doi au fost prinși de pluton. Avansul evadaților  a scăzut la 45 de secunde după trena lui Vacansoleil-DCM.


UPDATE 14:06: Marino (Sojasun) și David Veilleux (Europcar) încearcă și ei să îi prindă pe cei cinci rutieri din frunte.


UPDATE 14:03: Joncțiune în frunte. Le Mevel și Vichot i-au prins pe cei trei! S-a format o evadare puternică!


UPDATE 14:00: După cei trei din față au pornit și Christophe Le Mevel (Cofidis) și Arthur Vichot (FDJ). Vichot este campionul Franței. 


UPDATE 13:58: Sunt șanse mici însă ca evadarea să reușească. După 13 kilometri, trio-ul are doar 30 de secunde avantaj.


UPDATE 13:56: De altfel, Voigt și Kadri au mai evadat împreună în acest Tur în etapa a șaptea dintre Montpellier și Albi. Din păcate, atunci nu au avut nicio șansă din cauza trenei duse în forță de Cannondale pentru Peter Sagan. Să se repete scenariul și azi?


UPDATE 13:55: Voigt este și cel mai bătrân rutier din tur, la 41 de ani! Neamțul are trei victorii de etapă în Marea Buclă.


UPDATE 13:53: Trei rutieri au evadat și au 30 de secunde avans față de pluton. E vorba de Jens Voigt (RadioShack-Leopard), Lars Bak (Lotto-Belisol) și Blel Kadri (AG2R-La Mondiale).


UPDATE 13:48: Se merge foarte repede, viteza fiind de circa 50-55 km/h. Evadarea a fost prinsă. Plutonul nu-i lasă pe rutieri să evadeze.


UPDATE 13:46: Pentru că au stat prea mult în trena mașinilor ieri, Igor Anton (Euskaltel-Euskadi) și Pierre Rolland (Europcar) au fost penalizați cu câte 10 secunde fiecare.


UPDATE 13:44: Trei rutieri au evadat din pluton și au pus câteva secunde între ei și ceilalți cicliști. Din câte se pare, Voeckler se află în spatele plutonului.


UPDATE 13:41: A început etapa, s-au parcurs deja 2 kilometri, fără ca vreo evadare să se formeze.


UPDATE 13:30: Rutierii au plecat deja de la startul fictiv al etapei. Startul real se va da în 10 minute, când, cel mai probabil, se va forma și evadarea zilei.


UPDATE 13:27: Prima cățărare a zilei vine la kilometrul 66,5, Cote de Marcigny (1,9 kilometri lungime, la o rampă de 4,9%). Însă o serie de trei ascensiuni de categoria a patra vin în ultimii 30 de kilometri, care vor cerne cu siguranță sprinterii care mai rămân în pluton.


UPDATE 13:23: Dan Martin se află pe locul 10 în clasamentul general, după ce a pierdut evadarea de 14 oameni care a câștigat etapa ieri. Irlandezul crede însă că rutierii care au tras tare ieri sunt foarte obosiți și că ar putea pierde timp important azi.


UPDATE 13:18: După etapa de ieri, Cavendish a urcat pe locul 2 în clasamentul pe puncte, dar are un deficit de 84 de puncte față de Peter Sagan, care pare de neclintit din acest top.


UPDATE 12:16: Parcursul de azi avantajează o evadare, întrucât plutonul ar trebui să aibă probleme să urmărească la viteză maximă o mutare formată din mai mulți fugari din cauza ascensiunilor. Însă cine poate pleca din pluton? Voeckler nu a arătat ca rutierul care a câștigat două etape anul trecut. Rolland ar putea să evadeze pentru a mai câștiga câteva puncte pe cățărările inferioare, dar e greu de crezut că rutierul de la Europcar se va obosi pentru maximum 9 puncte. Rămân astfel în vedere alți rutieri de la Cofidis, Europcar, Sojasun, Euskaltel-Euskadi, ba chiar un Gerrans sau un Voigt, atacanți care au obișnuit să plece deseori din pluton.


UPDATE 11:52: Michael Rogers a fost cel care a inițiat bordura de ieri în care Froome a pierdut peste un minut. Australianul, fost coechipier cu liderul cursei la Sky, a fost atât de obosit la finalul cursei, încât a urcat treptele autocarului și cu ajutorul mâinilor. „A fost cea mai grea zi din carieră în Tur. Mai grea ca una de munte”, a spus Rogers.


UPDATE 11:45: Organizatorii se gândesc deja la ediția 2014 a Turului Franței. Aceasta va pleca din Anglia, din Yorkshire, unde vor avea loc trei etape. Însă în cărți e și un contratimp pe echipe între Limoux și Carcassone.


UPDATE 11:20: Pentru a compara dificultatea dintre ultimele două ediții ale Turului Franței, cei de la Guardian au creat o infografie, menită să arate cât de dificilă va fi pentru rutieri ultima săptămână. Astfel, dacă în 2012 cicliștii au avut de urcat 142,1 kilometri, în acest an ei vor petrece 244,3 de kilometri pe cățărări în ultimele opt etape.


UPDATE 11:14: Etapa de azi începe la ora 13:50, iar transmisiunea Eurosport la ora 15:00.


UPDATE 11:10: Unul dintre sponsorii lui Saxo-Tinkoff, Oleg Tinkov, a continuat să posteze mesaje exuberante pe Twitter. „O să-i batem din nou pe Sky, suntem mult mai puternici. Alberto, rămâi calm”, a scris rusul pe Twitter.


UPDATE 11:03: Valverde a spart ieri chiar în momentul în care se realizase o bordură, iar în pluton s-a vorbit despre așteptarea lui. Nu a fost însă cazul. A explicat directorul sportiv de la Belkin, Nico Verhoeven, care și-a trimis echipa la trenă. „Nu am putut să așteptăm. Anul trecut au fost o mulțime de căzături și nimeni nu ne-a așteptat. Aud deseori că în Turul Franței nu se așteaptă pentru nimeni. A fost și cazul lui Valverde. Noi duceam trena chiar în momentul în care a spart. Îmi pare rău pentru el, dar asta e cursa”, a explicat Verhoeven, care îi are pe Mollema pe locul 2 în clasamentul general și pe Ten Dam pe poziția a cincea.


UPDATE 10:32: Jurnalistul britanic David Walsh, care se află alături de echipa Sky în acest Tur al Franței, povestește o întâmplare care a avut loc ieri seară, la câteva ore de la finalul etapei. Echipele Saxo-Tinkoff și Sky se aflau în același restaurant, Le Pont Neuf, din satul Le Veurdre. Cei de la Saxo-Tinkoff au ridicat paharele, ținând un toast către Sky, însă britanicii s-au făcut că nu văd acest lucru și au neglijat intenția adversarilor. Pus în contextul manșei de ieri, când Saxo-Tinkoff a tras tare și i-a luat 1 minut și 8 secunde lui Froome, gestul poate fi interpretat fie ca o ramură de măslin, fie o ironie fină la adresa liderului cursei.


UPDATE 10:25: Cei de la Road Bike Action au realizat un videoclip interesant, care cuprinde atât imagini surprinse pe marginea drumului, cât și un interviu cu Purito Rodriguez, locul 10 în clasamentul general.


UPDATE 10:17: Este un Tur de uitat pentru Thibaut Pinot. Liderul de la FDJ a recunoscut că îi este teamă de coborâri și a pierdut aproape o jumătate de oră în etapa de duminica trecută din cauza acestui lucru. Iar în momentul în care se simțea în formă pentru Mont Ventoux, Pinot a fost doborât de o amigdalită care îl împiedică să evolueze la adevărata sa valoare.


UPDATE 10:08: Prin profilul ei, etapa de azi e una extrem de dificil de prezis. În ultimii 30 de kilometri există trei cățărări de categoria a patra, care le vor pune mari probleme sprinterilor. Va reuși o evadare? Vor exista din nou borduri? 


UPDATE 10:07: Clasamentul general a fost dat complet peste cap de etapa de ieri. Mollema și Contador au venit la 2 minute și 28 de secunde, respectiv la 2 minute și 45 de secunde de Froome, în timp ce Valverde a pierdut timp prețios, căzând pe locul 16.


Etapa 14: Traseu perfect pentru „baroudeuri” și „puncheuri” (sâmbătă, 13 iulie, Saint-Pourcain-sur-Sioule – Lyon, 191 km)

Înainte de prima bătălie cu adevărat importantă din Alpi, cicliștii rămași în cursă au de trecut peste o nouă etapă dificilă. Șapte cățărări (cinci de categoria a patra, două de categoria a treia) îi așteaptă pe rutieri în doar 130 de kilometri în drumul spre Lyon. Evident, sprinterii rămași nu vor face față, astfel că manșa va fi câștigată fie de un rutier aflat în evadare, fie de un puncheur de tipul Gilbert sau Sagan. Slovacului i-ar surâde ideea unei victorii în tentativa sa de a-și apăra tricoul verde cucerit în ediția trecută a Turului.

Favoriți: Peter Sagan, Philippe Gilbert
Jokeri: Juan Antonio Flecha, Jerome Pineau, Andrey Amador

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen