LIVE BLOG Turul Franței – Sprint masiv la finalul etapei a cincea! Mark Cavendish a CÂȘTIGAT clar! CĂ‚ZĂ‚TURĂ‚ în pluton cu 250 de metri înainte de final

LIVE BLOG Turul Franței - Sprint masiv la finalul etapei a cincea! Mark Cavendish a CÂȘTIGAT clar! CĂ‚ZĂ‚TURĂ‚ în pluton cu 250 de metri înainte de final
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ediția centenară a Turului Franței programează azi etapa a cincea, între Cagnes-sur-Mer și Marseille. Teoretic, drumul spre Marseille nu ar fi trebuit îngreunat de cățărări, dar organizatorii au găsit o cale pentru a le pune bețe în roate sprinterilor. Cu două ascensiuni – una de categoria a patra și una nerepertoriată – în ultimii 30 de kilometri, Cavendish, Greipel sau Kittel ar trebui să aibă probleme. Și coborârea este periculoasă, iar rutierii de clasament general ar trebui să fie în față pentru a evita orice problemă.


UPDATE 19:00: Vă mulțumim că ați fost alături de ProSport și în a cincea etapă a Turului Franței și vă așteptăm mâine la manșa dintre Aix-en-Provence și Montpellier.


UPDATE 18:46: A fost prima victorie din acest Tur pentru Cav și a 42-a a britanicului de 28 de ani în Marile Tururi. Sprinterul l-a depășit astfel pe Bernard Hinault în acest top, dominat de Eddy Merckx, cu 64 de victorii.


UPDATE 18:39: Cavendish a găsit și puterea să glumească: „Oricum nu câștig până în etapa a cincea”.


UPDATE 18:39: Nu au existat modificări în clasamentul general, astfel că Simon Gerrans rămâne lider. Ar trebui să ducă tricoul galben până sâmbătă, în prima etapă din Pirinei.


UPDATE 18:37: Andre Greipel (Lotto-Belisol) a terminat pe 4, Roberto Ferrari (Lampre) pe 5, Alexander Kristoff (Katiușa) pe 6. 
 


UPDATE 18:36: Peter Sagan își menține tricoul verde și după această etapă încheiată la sprint!


UPDATE 18:34: Jumătate de pluton a fost prins de o căzătură! Primele informații arată că nu au fost rutieri loviți foarte grav. Totuși, un rutier de la Sojasun se ține de claviculă!


UPDATE 18:33: Cavendish a câștigat cât se poate de clar. A fost a 24-a victorie de etapă din carieră în Turul Franței! Boasson Hagen a venit pe doi, Sagan pe trei.


UPDATE 18:32: Lotto-Belisol și Omega Pharma-Quick Step merg în paralel. S-a intrat în ultimul kilometru!


UPDATE 18:31: Lotto-Belisol a venit în față pentru Andre Greipel. Se dau coate serioase, a mai rămas un singur kilometru!


UPDATE 18:31: Se riscă mult, dar Omega Pharma-Quick Step e în frunte. Au mai rămas 2 kilometri!


UPDATE 18:30: Se anunță un sprint nervos, toate echipele încercând să prindă un loc cât mai bun în față. Au mai rămas 3 kilometri, se rulează cu 60 km/h.


UPDATE 18:28: Se anunță primul sprint masiv cu toți sprinterii prezenți în pluton.


UPDATE 18:27: După mai bine de 220 de kilometri de evadare, Reza și Luțenko sunt prinși de pluton. Au mai rămas cinci kilometri!


UPDATE 18:26: 14 secunde mai au cei doi atacanți. În spate, trenulețele lui Omega Pharma-Quick Step, Cannondale, Lotto-Belisol și Argos-Shimano se formează.


UPDATE 18:25: Evadații au intrat în Marseille, dar se uită deja în spate, semn că plutonul e foarte aproape.


UPDATE 18:24: La trenă a trecut campionul mondial Tony Martin, care trage puternic în spatele lui Reza și a lui Luțenko. Au mai rămas 7,9 kilometri!


UPDATE 18:24: Arashiro și De Gendt au fost prinși cu 9 kilometri înainte de final.


UPDATE 18:23: Plutonul e destul de răsfirat, trena lui Chavanel, a lui Kwiatkowski și Vichot fiind extrem de rapidă.


UPDATE 18:22: Reza și Luțenko au rămas în față și coboară cu circa 61 de km/h. Chavanel și Kwiatkowski conduc plutonul!


UPDATE 18:21: Ultima cățărare i-a prins pe evadați sleiți de putere. Avantajul a scăzut la doar 20 de secunde, iar plutonul se îndreaptă către un sprint masiv.


UPDATE 18:19: Kittel s-a întors în pluton. Trena e dusă în acest moment de cei de la FDJ pentru Nacer Bouhanni.


UPDATE 18:18: Avansul celor din față s-a diminuat la doar 45 de secunde. Șansă mare pentru sprinteri să câștige azi!


UPDATE 18:18: În căzătură au fost implicați Pierre Rolland (Europcar), Michael Rogers (Saxo-Tinkoff) și Christian Vande Velde (Garmin-Sharp). 


UPDATE 18:17: Fugarii mai au doar un avantaj de 1 minut și 9 secunde. Plutonul trage puternic în spate! Cavendish e în grupul principal. Nu a pierdut vreun rutier important în căzătură.


UPDATE 18:16: Și Marcel Kittel a căzut, lăsându-i pe cei de la Argos-Shimano fără șansă bună la victoria de etapă!


UPDATE 18:15: Un rutier de la Garmin-Sharp, Christian Vande Velde se resimte cel mai tare. Nu există accidentări grave după această căzătură! Pierre Rolland este întârziat!


UPDATE 18:14: Cavendish se ține bine în fruntea plutonului! Căzătură de proporții în pluton!!


UPDATE 18:13: Ryder Hesjedal are mari probleme în pluton! Liderul de la Garmin-Sharp e aproape să fie lăsat în urmă de pluton.


UPDATE 18:12: Cu 17 kilometri rămași, avantajul este de 1 minut și 38 de secunde. În față au urcat și cei de la Saxo-Tinkoff, care încearcă să îl protejeze pe Contador de vântul care bate cu 20 km/h.


UPDATE 18:11: Din grupul de frunte atacă Arashiro, odată ce panta s-a înmuiat. Luțenko revine însă, iar De Gendt și Reza revin și ei.


UPDATE 18:09: Un rutier de la AG2R-La Mondiale încearcă să plece din pluton, însă ritmul este destul de ridicat, dovadă și că plutonul începe să se fărâmițeze. În față apar și cei de la Cannondale.


UPDATE 18:08: Avantajul celor din față a scăzut pentru prima dată sub două minute! Mai sunt 18,9 kilometri de parcurs!


UPDATE 18:07: Încep și cei din pluton cățărarea. Atât evadații, cât și masa mare a rutierilor se află pe cea mai dificilă parte de pe Col de Gineste.


UPDATE 18:06: Reza atacă și el, dar niciunul dintre rutieri nu se poate desprinde în față. Plutonul mai are de recuperat 2 minute și 15 secunde.


UPDATE 18:05: Thomas De Gendt atacă din față, chiar la începutul lui Col de Gineste. Dar belgianul a fost repede prins de colegii săi. Este o cățărare nerepertoriată, dar care ar putea pune probleme sprinterilor.


UPDATE 18:02: Se coboară spre Col de Gineste, ultima dificultate a zilei. Arashiro conduce evadarea, în timp ce în pluton alternează trena dusă de Omega Pharma-Quick Step, Orica-GreenEdge și Argos-Shimano. Avantajul a ajuns la 2 minute și 25 de secunde.


UPDATE 18:00: Col de Gineste este o ascensiune nerepertoriată, dar poate pune probleme. Are două părți: una de doi kilometri, care are o rampă medie de 6% și una de un kilometru și jumătate, cu o rampă medie de 3,5%. De Gendt ar trebui să atace dacă vrea să evite un sprint între cei patru fugari.


UPDATE 17:58: Evadații chiar au o șansă bună în acest moment! Europcar pare în cea mai bună poziție, având doi rutieri în frunte.Arashiro este, oricum, cel mai bun rutier la sprint dintre cei patru rămași în față.


UPDATE 17:55: La borna cu numărul 200, fugarii mai au un avantaj de 3 minute și 15 secunde.


UPDATE 17:53: Tom de Gendt a câștigat cățărarea de categoria a patra. Pentru evadați a mai rămas doar Col de Gineste, ascensiune nerepertoriată, care vine cu 12 kilometri înainte de finalul rundei. Acolo, un rutier ar putea ataca din pluton.


UPDATE 17:50: Și Delaplace a fost „înghițit”. În față au rămas doar cei patru, cu un avantaj de trei minute și jumătate.


UPDATE 17:48: Romain Sicard a fost prins de pluton.


UPDATE 17:46: Rutierii din față au intrat pe Col de Bastides. Mai au doar 4 minute și 18 secunde în față. Plutonul s-a trezit greu, dar forțează în acest moment.


UPDATE 17:38: Ultima cățărare a zilei, Col de Bastides, se apropie. Va veni în cinci kilometri! Este o ascensiune de 5,7 km, cu o rampă medie de 3,1%. Plutonul se apropie din ce în ce mai tare, reducând ecartul la 5 minute!


UPDATE 17:36: Plutonul a început să tragă tot mai tare în urma evadaților. La trenă au ajuns și cei de la Argos-Shimano.


UPDATE 17:35: Fugarii au șanse tot mai mari să ajungă la final și să se lupte pentru victorie! Au un avantaj de 5 minute și 53 de secunde cu 43 de kilometri rămași!


UPDATE 17:33: Autocarul echipei Europcar, care are doi rutieri în evadare, a ajuns deja la Marseille, iar curioșii s-au strâns lângă pentru a urmări cursa în transmisiune directă.


UPDATE 17:29: A apărut și Omega Pharma-Quick Step în fruntea plutonului. Pentru Cavendish sau pentru Chavanel?


UPDATE 17:28: Cu 50 de kilometri rămași, plutonul accelerează, simțind că fugarii au avantaj prea mare.


UPDATE 17:27: Încă un rutier de la RadioShack-Leopard, Markel Irizar, a venit la mașina medicală pentru a primi îngrijiri.


UPDATE 17:21: Luțenko, De Gendt și Arashiro au plecat în față, părăsindu-i pe ceilalți colegi de evadare. Kevin Reza s-a luat după ceilalți rutieri și i-a prins, iar Sicard și Delaplace par să cedeze. 


UPDATE 17:15: Geraint Thomas, care suferă după ce și-a fracturat pelvisul, a rămas în spatele plutonului.


UPDATE 17:09: Andreas Kloden a revenit la mașina medicală pentru a primi îngrijiri medicale. Dar neamțul a revenit în pluton fără probleme.


UPDATE 17:01: Interesant e că fugarii încă mai păstrează un avantaj foarte bun, de 7 minute și 22 de secunde cu 65 de kilometri rămași. Dacă plutonul nu începe să accelereze, evadarea ar avea o șansă să câștige.


UPDATE 17:00: Conform ITV, Kloden, Voigt și Zubeldia s-au lovit unul de altul în pluton și au căzut. Motiv pentru care neamțul era și foarte nervos în discuția cu directorul său sportiv.


UPDATE 16:55: Haimar Zubeldia se resimte și el după căzăturile din etapele trecute și revine alături de Kloden în pluton, după ce a fost consultat de medic.


UPDATE 16:54: Arashiro a terminat pe primul loc pe cățărare, câștigând un punct!


UPDATE 16:48: Kloden a spart, iar toată echipa RadioShack-Leopard îl așteaptă.


UPDATE 16:44: Evadații încep ascensiunea lui Cote de la Roquebrussane, cățărare de categoria a patra.


UPDATE 16:43: Plutonul încă nu a reușit să recupereze timp important față de evadați. Cu 80 de kilometri înainte de final, avantajul celor șase din frunte este de 7 minute și 53 de secunde.


UPDATE 16:30: În pluton, trena este dusă de Lotto-Belisol, Argos-Shimano și Orica-GreenEdge.


UPDATE 16:25: Cei de la Orica-GreenEdge nu i-au interzis lui Impey să sprinteze pentru tricoul galben, atâta timp cât acesta „rămâne pe umerii unui rutier de la echipa australiană”, conform directorului sportiv Lorenzo Lapage.


UPDATE 16:04: Până la final, rutierii mai au de trecut peste două cățărări repertoriate și alte câteva nerepertoriate, dar care pot pune probleme. Prima este Cote de la Roquebrussane, o ascensiune de categoria a patra, în lungime de de 3,5 km, cu o rampă medie de 4,2%. Aceasta este plasată la 74 de kilometri înainte de final. Rutierii se află acum la 106 borne înainte de final.


UPDATE 15:51: Dacă Daryl Impey termină cu nouă locuri în fața lui Simon Gerrans, sud-africanul va deveni primul rutier din țara sa care poartă tricoul galben.


UPDATE 15:48: Greipel a trecut primul, fiind urmat de Alexander Kristoff (Katiușa); Sagan și Cavendish


UPDATE 15:47: Sprintul în pluton a fost câștigat de Andre Greipel (Lotto-Belisol), care și-a trecut în cont 9 puncte. 


UPDATE 15:44: Sagan are deja avantaj 17 puncte în fața lui Kittel, 44 în fața lui Greipel și 49 în fața lui Cavendish.


UPDATE 15:41: La sprintul intermediar, Thomas de Gendt (Vacansoleil-DCM) a trecut primul, câștigând 20 de puncte, fiind urmat de Luțenko (Astana) – 17 puncte și Delaplace (Sojasun) – 15 puncte. Plutonul va ajunge în jur peste opt-nouă minute, iar Kittel va încerca să câștige în fața lui Sagan sau Greipel.


UPDATE 15:23: Argos-Shimano țintește victoria de etapă azi. „Îl avem pe John Degenkolb, care se descurcă pe astfel de cățărări”, a spus Marcel Kittel.


UPDATE 14:59: Avansul evadaților a scăzut la 10 minute și 20 de secunde la kilometrul 75.


UPDATE 14:57: Senatul francez va publica miercuri, 24 iulie, la trei zile după finalul Turului, lista cu toate controalele pozitive realizate în Marea Buclă din 1998.


UPDATE 14:34: La kilometrul 60 din cei 228,5, avantajul fugarilor a rămas la 12 minute și 20 de secunde.


UPDATE 14:21: Plutonul nu pare că dorește să forțeze în urma evadaților, care rămân la 12 minute în fața tricoului galben. 


UPDATE 14:08: Media primei ore de cursă a celor șase fugari a fost de 37,6 km/h.


UPDATE 14:06: Avantajul fugarilor s-a stabilizat în jurul valorii de 12 minute și 10 secunde.


UPDATE 14:03: La Marseille, ploaia s-a oprit, iar șoseaua începe să se usuce. Vești bune pentru sprinteri, care ar fi riscat mult pe ploaie.


UPDATE 14:01: Turul Franței atrage și prin caravana publicitară care trece pe parcurs cu circa două ore înaintea rutierilor. 


UPDATE 13:57: Avantajul evadaților a crescut la 12 minute și 30 de secunde. Este cea mai ridicată marjă din această ediție a competiției.


UPDATE 13:49: În 2009, alături de Fumyuki Beppu, Yukiya Arashiro a devenit primul japonez care termină Turul Franței. Rutierul de la Europcar a fost o adevărată țintă pentru ziariștii niponi, care au venit în număr mare în ultimii ani în Marea Buclă pentru a-l însoți pe Arashiro. Japonezul a câștigat două tricouri de campion național (2007 și 2013) și este tricou galben virtual în acest moment.


UPDATE 13:47: Thomas de Gendt a venit pe locul 3 în Giro 2012, la un minut și 39 de secunde de Ryder Hesjedal. Însă belgianul a pierdut 17 minute în etapa a doua, șansele sale la un top 10 fiind minime. Astfel, el va ținti cu siguranță o victorie de etapă sau tricoul de cel mai bun cățărător, fiind un rutier bun pe munte. Cel mai probabil, de Gendt se va bate în această ierarhie cu Pierre Rolland (Europcar) și Daniel Martin (Garmin-Sharp).


UPDATE 13:46: În pluton se merge destul de liniștit. Avansul fugarilor a crescut la 11 minute și 30 de secunde!


UPDATE 13:40: Rutierii au trecut peste cățărarea de categorie a treia Cote de Chateauneuf-Grasse. A câștigat Tom de Gendt (Vacansoleil-DCM), urmat de Anthony Delaplace (Sojasun)


UPDATE 13:17: Cel mai bine plasat rutier din evadare este chiar Arashiro, pe locul 75 la general, la 3 minute și 42 de secunde de liderul Simon Gerrans.


UPDATE 13:09: În față se află un grup de șase oameni. Aceștia sunt Yukiya Arashiro și Kevin Reza (Europcar), Romain Sicard (Euskaltel-Euskadi), Thomas de Gendt (Vacansoleil-DCM), Arnaud Delaplace (Sojasun) și Alexei Luțenko (Astana).


UPDATE 13:04: Evadații și-au creat deja un avantaj de un minut și 20 de secunde. Organizatorii vor comunica în scurt timp numele acestora.


UPDATE 13:03: Start în manșa de azi a Turului! Un grup de șase rutieri a evadat deja!


UPDATE 13:02: Ted King nu va lua startul azi și se simte dezamăgit de atitudinea organizatorilor. „Înțeleg că nu e regulamentar, dar puteau arăta un pic de înțelegere având în vedere situația. Mai rău e că părinții mei sosiseră ieri în Tur”, a spus King.


UPDATE 12:57: La Marseille plouă în acest moment, ceea ce ar putea să le pună probleme rutierilor pe coborârile ultimelor două cățărări ale zilei.


UPDATE 12:56: După abandonurile lui Kașecikin (Astana) și Bagot (Cofidis) și excluderea lui Ted King, 195 de rutieri iau startul de la Cagnes-sur-Mer.


UPDATE 12:45: Cavendish nu se simte bine din cauza bronșitei, care îi afectează performanțele. Coechipierul său, Jerome Pineau, a declarat pentru L’Equipe că britanicul încă ia antibiotice.


UPDATE 12:42: Oficialii de la Cannondale nu au intentat un protest în privința lui Ted King. Acesta nu va lua startul azi.


UPDATE 12:31: Probleme pentru echipe! Majoritatea formațiilor au fost prinse într-un ambuteiaj pe autostrada A8. Etapa riscă să înceapă cu câteva minute mai târziu!


UPDATE 10:59: În lungime de 228,5 kilometri, manșa de azi este și a doua cea mai lungă după cea programată de Ziua Franței, pe 14 iulie (242,5 km). E de așteptat ca o evadare de cel puțin cinci rutieri să plece din pluton și să își creeze un avans important după primii 50 de kilometri.


UPDATE 10:51: Într-un interviu acordat pentru „Moa Magazine”, Vincenzo Nibali a anunțat că principalul său obiectiv pentru 2014 este câștigarea Turului Franței.


UPDATE 10:24: În cazul americanului de la Cannondale se poate utiliza clauza de forță majoră, folosită și la finalul etapei 1, când toți rutierii au primit același timp.


UPDATE 10:22: În 1991, rutierii au refuzat să pornească în etapă după ce Urs Zimmermann fusese exclus din cursă într-o situație similară a lui Ted King. Ar putea face plutonul același lucru și azi?


UPDATE 10:18: Organizatorii aplică regulile la sânge. Tony Martin a fost amendat cu 2000 de franci elvețieni pentru că a purtat dungi de campion mondial pe bicicleta sa.


UPDATE 10:08: Ted King nu a rulat ieri pe o bicicleta specială de contratimp, ci pe una normală, pentru a-și ușura munca și a nu resimți durere atât de mare. Chiar și rutierii au militat pentru reprimirea lui în cursă.


UPDATE 10:07: Clasamentul a suferit modificări importante după etapa de ieri. În primii zece se află doar rutieri de la Orica-GreenEdge, Omega Pharma-Quick Step, Sky și Saxo-Tinkoff. Froome a câștigat șase secunde în fața lui Contador.


UPDATE 9:52: Startul real al manșei dintre Cagnes-sur-Mer și Marseille se va da la ora 13:00. Postul Eurosport va intra în transmisiune directă două ore mai târziu.


UPDATE 9:42: În LIVE BLOG-ul de ieri, am adus în discuție cazul americanului Ted King de la Cannondale. King, aflat la primul său Tur din carieră, a rulat la contratimpul pe echipe cu un umăr luxat, după căzătura din prima etapă, ceea ce a făcut imposibilă realizarea unei performanțe bune. Americanul a fost părăsit de colegii săi încă din primul kilometru și a venit la peste șase minute (32’32”) de timpul lui Orica-GreenEdge. Astfel, King a pierdut șansa de a concura și în următoarea etapă, fiind eliminat din Tur pentru doar șapte secunde! Mulți utilizatori de Twitter și jurnaliști le-au cerut organizatorilor să îl reprimească pe King, însă șansele sunt infime. Rutierul le-a cerut celor care îl urmăresc pe Twitter să găsească un screenshot cu finalul său, el considerând că a terminat în 32 de minute și 24 de secunde, ceea ce l-ar readuce în Tur.


UPDATE 9:38: Mark Cavendish nu a excelat în acest Tur. În prima etapă, britanicul a fost blocat de căzătură și nu a putut să se bată la sprintul final. Însă la fiecare sprint intermediar din această ediție a competitiției, Cav nu a putut să îi învingă pe Greipel, Sagan sau Kittel. Motivul ar fi, se pare, o bronșită cu care Cavendish a început Turul. Deși se reface, britanicul încă nu are „benzina” necesară pentru a se bate la victorie azi, dar mâine și poimâine ar trebui să își revină.


Etapa 5: Verde pentru…Sagan? (miercuri, 3 iulie, Cagnes-sur-Mer – Marseille, 228,5 km)

Este cea mai lungă etapă de până acum din Le Tour, una presărată cu patru cățărări: una de categoria a treia la începutul manșei și trei de categoria a patra pe parcurs. Spre final, există un alt deal nerepertoriat, care ar trebui să le pună probleme sprinterilor. Teoretic, ascensiunile, care sunt destul de line, creează condițiile perfecte pentru o evadare de succes, în care un „baroudeur„, ciclist căruia îi place să evadeze, ar putea da lovitura. Exemple sunt multe în istoria recentă a Turului. Însă cu echipe precum Lotto-Belisol sau Omega Pharma-Quick Step în spate, lucrurile ar trebui să se așeze, iar sprinterii să își rezerve partea leului. În orice caz, Sagan ar trebui să fie favorit, fiind suficient de rapid pentru a se impune la un sprint redus, dacă Greipel sau Cavendish nu ajung odată cu plutonul.

Favoriți: Peter Sagan, Mark Cavendish
Jokeri: Jan Bakelants, Johnny Hoogerland, Sep Vanmarcke

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile de înmormântare
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat…
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ!…
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele