LIVE BLOG Turul Franței – Contador, distrus de Quintana și Rodriguez! Froome-Quintana-Rodriguez, podiumul din acest an! Columbianul de la Movistar e starul acestei etape!

LIVE BLOG Turul Franței - Contador, distrus de Quintana și Rodriguez! Froome-Quintana-Rodriguez, podiumul din acest an! Columbianul de la Movistar e starul acestei etape!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ediția centenară a Turului Franței a ajuns aproape de final. Mâine, rutierii vor petrece pe Champs-Elysees în fața a sute de mii de fani. Dar până la Paris, cei 170 de cicliști care încă sunt în pluton mai au o zi de chin în Alpi. O etapă scurtă, de doar 125 de kilometri între Annecy și Semnoz, dar care sunt extrem de dificili. Manșa începe cu o cățărare de categoria a doua, urmată de trei de categoria a treia. Dar greul vine abia pe final. Mont Revard (categoria 1) și Annecy-Semnoz (categorie specială) îi așteaptă pe cicliști în ultimii 50 de kilometri pentru o bătălie pentru locul 2. Froome a scăpat deja în câștigător, în timp ce Contador, Quintana, Purito Rodriguez și Kreuziger se vor lupta pentru două locuri pe podium.


UPDATE 18:28: Clasament general:


UPDATE 18:23: Clasament etapă:


UPDATE 18:18: Valverde a venit pe locul 4, la 1 minut și 41 de secunde. Richie Porte vine pe locul 5, după ce l-a lăsat pe Contador în spate! Australianul a sosit la 2 minute și 10 secunde de lider. Talansky și Contador vin la 2 minute și 25 de secunde.


UPDATE 18:17: Nicio șansă! Columbianul a mers excelent și a câștigat etapa! Rutierul de la Movistar a câștigat etapa, tricoul alb și tricoul alb cu buline roșii, câștigând cu 15 secunde în fața lui Rodriguez. Froome a venit la 28 de secunde în spate.


UPDATE 18:16: Purito a plecat și el de lângă Froome! Vom avea un duel între Quintana și Purito?


UPDATE 18:15: A plecat Quintana, iar Froome nu se duce după el. Columbianul are victorie de etapă! Tânărul de 23 de ani câștigă tricoul alb, tricoul alb cu buline roșii și etapa de azi!


UPDATE 18:13: S-a intrat în ultimul kilometru, iar Rodriguez, Quintana și Froome se duelează pentru victorie. Froome a evadat, dar Quintana a răspuns! Rodriguez a rămas în spate.


UPDATE 18:12: Talansky a venit în grupul lui Contador, pe care l-a părăsit Kreuziger.


UPDATE 18:08: Dacă Nairo Quintana termină primul, iar Froome termină pe 2, columbianul va câștiga tricoul alb cu buline roșii pentru trei puncte.


UPDATE 18:04: Quintana nu trece deloc la trenă, fiind pe locul secund în clasamentul general în acest moment.


UPDATE 18:03: Deficitul lui Contador a trecut de un minut! E clar, spaniolul de la Saxo-Tinkoff va ieși de pe podium în această etapă!


UPDATE 17:58: Contador a trebuit să îl aștepte pe Kreuziger pentru a-i duce trena, în timp ce Froome a trecut în fața grupului de frunte.


UPDATE 17:56: Contador a pierdut locul 2 în acest moment. Are nevoie să piardă mai puțin de 21 de secunde în raport cu Quintana!


UPDATE 17:55: Froome sau Quintana se vor bate și pentru tricoul alb cu buline roșii.


UPDATE 17:54: Froome a fost prins de Rodriguez și Quintana. Acesta este podiumul Turului din acest an.


UPDATE 17:53: Contador a rămas în spate, alături de Richie Porte.


UPDATE 17:53: Primul a atacat Purito Rodriguez, dar a fost contrat de Chris Froome! Incredibil, britanicul a forțat incredibil și s-a distanțat în față. Contador și Valverde au rămas în spate.


UPDATE 17:52: Jens Voigt a fost prins de grupul favoriților! Acum, rutierii din față se vor bate pentru victoria de etapă.


UPDATE 17:50: Roman Kreuziger nu mai poate duce ritmul și rămâne în spate! În față au rămas doar Froome, Porte (Sky), Contador (Saxo-Tinkoff), Valverde, Quintana (Movistar) și Purito Rodriguez (Katiușa).


UPDATE 17:50: Valverde a atacat din pluton după ce Costa s-a dat de la trenă.


UPDATE 17:48: Fuglsang, Mollema, Talansky, Nieve sau Kwiatkowski au fost deja rupți de trena lui Rui Costa.


UPDATE 17:47: Să îi ofere Froome lui Porte victoria de etapă pentru modul în care l-a ajutat în acest Tur?


UPDATE 17:46: Rui Costa duce puternic trena în pluton, fiind urmat de Froome și Porte. Quintana, Valverde sau Contador sunt cei care rămân în trena portughezului.


UPDATE 17:44: A început cățărarea de pe Semnoz!


UPDATE 17:43: Kwiatkowski și Talansky sunt lăsați în spate de trena celor de la Sky. Plutonul mai are doar 15-20 de rutieri, iar Igor Anton a fost prins. Van Garderen a atacat din nou din grupul evadaților.


UPDATE 17:41: Siutsou, Lopez, Porte și Froome au atacat! Excelent rulează cei de la Sky, care au rupt plutonul și îi au în spate doar pe Quintana, Valverde, Contador, Kreuziger și Purito Rodriguez.


UPDATE 17:41: Cadel Evans, Ian Stannard sau Johnny Hoogerland au fost rupți de pluton. Tejay van Garderen, Pierre Rolland și Alexis Vuillermoz au atacat din grupul fugarilor, dar plutonul e aproape.


UPDATE 17:39: Dacă Nairo Quintana reușește să termine pe locul secund în acest Tur, cel de debut, columbianul ar egala performanța unor mari rutieri, precum Felice Gimondi, Jan Ullrich, Laurent Fignon, Bernard Hinault, Eddy Merckx sau Joop Zootemelk.


UPDATE 17:39: Interesant e că echipa Sky a intrat acum la trenă în pluton, iar avantajul lui Voigt scade continuu. Germanul mai are doar 2 minute și 10 secunde avantaj acum.


UPDATE 17:38: Rutierii au voie să se realimenteze până la momentul în care mai au de parcurs 10 kilometri din etapă.


UPDATE 17:36: Plutonul continuă să fie dus în trenă de Katiușa și Movistar, pentru Purito Rodriguez și Nairo Quintana. Avantajul lui Voigt a scăzut la 2 minute și 34 de secunde.


UPDATE 17:28: În cazul în care Froome câștigă etapa de azi, el va deveni primul rutier care se impune cel puțin în patru etape și câștigă și Turul de la Laurent Fignon în 1984.


UPDATE 17:25: Voigt se apropie de primele pante ale ascensiunii Semnoz. Mai sunt 11 kilometri, iar plutonul mai are 3 minute și 12 secunde în spatele rutierului german.


UPDATE 17:18: Movistar a revenit puternic la trenă și forțează din nou în spatele evadaților.


UPDATE 17:12: Gilbert a spart din grupul evadaților și a fost nevoit să se oprească.


UPDATE 17:07: Dacă Quintana termină primul etapa, iar Rolland pe locul 4 (scenariu greu de îndeplinit însă), cei doi vor fi la egalitate. Mâine, în ultima etapă, vor mai fi două ascensiuni de categoria a patra.


UPDATE 17:04: Pentru a câștiga clasamentul cățărătorilor, Rolland are nevoie ca Froome să nu termine etapa în primii 7 azi, iar Quintana în primii 5.


UPDATE 17:02: Interesant este însă că Voigt este mai bătrân cu doar o zi decât Lance Armstrong. Germanul și-a început cariera în 1997, la ZVVZ-Giant, semnând primul contract important în 1998 cu formația franceză Gan (devenită Credit Agricole în 1999). A urmat o perioadă de șase ani la Team CSC (2003-2010 și din 2011 rulează pentru Leopard.


UPDATE 17:00: Rolland vine pe locul 3 și ia 6 puncte! Avantajul francezului de la Europcar este acum de 13 puncte în fața lui Froome și de 20 în fața lui Quintana. Dar e greu de crezut că favoriții nu se vor clasa în primii 5 la finalul etapei.


UPDATE 16:58: Germanul de 41 de ani reușește să câștige pe Mont Renard. Anton vine pe locul secund, la 38 de secunde de german și sprintează pe coborâre pentru a-l prinde pe lider.


UPDATE 16:56: Voigt mai are un kilometru până în vârf și circa 15 secunde în fața lui Anton. Grupul lui Rolland e la 1 minut și 29 de secunde.


UPDATE 16:49: Katiușa îi ajută pe cei de la Movistar la trenă, acum că avantajul a crescut la 3 minute și 17 secunde.


UPDATE 16:45: Burghardt a renunțat și el. În grupul lui Rolland au mai rămas doar Clarke, Riblon și Tejay van Garderen.


UPDATE 16:38: Gilbert și Gautier rămân în spatele grupului lui Rolland, care mai e format doar din  purtătorul tricoului alb cu buline roșii, Christophe Riblon, Tejay van Garderen și Marcus Burghardt.


UPDATE 16:37: Voigt este cel mai bătrân rutier din pluton, la 41 de ani. Este al 16-lea Tur al Franței pentru veteranul german.


UPDATE 16:31: Surprinzător, atacul lui Voigt merge excelent. Rutierul german, cel mai bătrân din Tur, are 2 minute și 7 secunde în fața plutonului în acest moment, care a încetinit pe Mont Renard.


UPDATE 16:29: Din pluton au atacat și Tejay van Garderen și Philippe Gilbert (ambii de la BMC). În grupul de frunte, Voigt și Clarke s-au desprins de grupul lui Rolland.


UPDATE 16:18: A început cățărarea pe Mont Renard. Rutierii din față mai au doar 50 de secunde în fața plutonului dus în trenă de Movistar.


UPDATE 16:16: Iată momentul în care Rolland l-a blocat pe Anton pe cățărare.


UPDATE 16:14: Familia lui Quintana așteaptă cu nerăbdare finalul etapei de azi. În satul natal al columbianului, sute de oameni s-au strâns pentru a-l vedea pe Nairo cum concurează în Turul Franței.


UPDATE 16:11: În opt kilometri începe ascensiunea către vârful lui Mont Revard, cățărare de categoria 1.


UPDATE 16:09: În ciuda faptului că a încercat să îl blocheze neregulamentar pe Anton, lui Rolland i-au fost date cele două puncte în vârful lui Col de Pres. 


UPDATE 16:07: Un jurnalist francez a realizat un top al celor mai buni rutieri în etapele montane ale Turului din acest an (8,9, 15, 18 și 19). Surprinzător, Mikel Nieve a fost cel mai bun, grație evadării de ieri, cu 2 minute și 30 de secunde mai bine decât Froome.


UPDATE 16:05: Scandal în vârful lui Col de Pres! Rolland l-a închis neregulamentar pe Anton, care dorea să câștige cățărarea. Francezul are avantaj de 9 puncte în fața lui Froome acum!


UPDATE 16:00: Se pare că Frank Schleck ar putea reveni în curse chiar din vara acestui an, după ce a primit o ofertă de la Flavio Becca, patronul echipei RadioShack-Leopard.


UPDATE 15:58: Andy și Frank Schleck vor rula pentru echipa Trek în 2014!


UPDATE 15:53: Doar 55 de secunde mai au avantaj cei 8 fugari. Rolland ar putea fi prins chiar înainte de Mont Revard, ascensiunea de categoria I. Totuși, pe Col de Pres (3,4 km lungime, 6,4% rampă medie), care urmează în doar câțiva kilometri, francezul ar mai putea câștiga 2 puncte.


UPDATE 15:52: Rolland a câștigat cățărarea de pe Col d’Aillon-le-Vieux. Are 111 puncte, cu 7 peste Froome.


UPDATE 15:47: Toți cei opt rutieri ai lui Movistar aflați în cursă sunt în fața plutonului.


UPDATE 15:42: A început Col d’Aillon-le-Vieux. Rolland vrea să câștige și această cățărare pentru a pune între el și Froome opt puncte în clasamentul cățărătorilor.


UPDATE 15:39: Sagan are un avantaj de 101 punct în fața lui Cavendish cu doar maximum 85 de puncte puse în joc în acest moment.


UPDATE 15:38: Marcel Sieberg, rutierul de la Lotto-Belisol care a căzut ieri și a abandonat după ce și-a fracturat clavicula, a postat o poză pe Twitter în care anunță că se simte bine și că îi pare rău că se uită la Tur doar la TV.


UPDATE 15:35: Juan Antonio Flecha a câștigat sprintul intermediar de la Le Chatelard, fiind urmat de Riblon și Gautier. În pluton, Greipel i-a bătut pe Cavendish și Sagan, iar slovacul a câștigat matematic tricoul verde, având nevoie doar să termine cursa.


UPDATE 15:31: Cu siguranță, Movistar are planuri mari cu etapa de azi. Altfel nu s-ar explica de ce formația spaniolă duce o trenă atât de puternică și nu îi lasă pe evadați să se distanțeze. 


UPDATE 15:26: Înainte de etapa de azi, Alberto Contador a anunțat că nu va participa în Vuelta în acest an.


UPDATE 15:24: În 12 kilometri începe a treia cățărare a zilei, Col d’Aillon-le-Vieux. Este o ascensiune de categoria a treia, în lungime de 6 kilometri, cu o rampă medie de 4%.


UPDATE 15:18: Movistar trage puternic în spatele evadaților, iar avantajul lor e de 1 minut și 13 secunde.


UPDATE 15:16: Anton l-a învins pe Rolland pe Col de Lescheux! Francezul nu a luat decât un punct și se pare că Euskaltel vrea să-l plaseze pe Nieve în poziție pentru a câștiga tricoul cățărătorilor.


UPDATE 15:06: Regrupare a avut loc în față! Avem 10 rutieri în frunte! Însă Movistar duce trena puternic în spate.


UPDATE 15:04: Froome, Nieve și Quintana par rutierii care pot să îi pună cele mai mari probleme lui Rolland în această după-masă.


UPDATE 15:01: Evident, Rolland a trecut primul peste Cote de Puget și este acum lider în ierarhia cățărătorilor. Urmează a doua cățărare a zilei, Col de Leschaux (3,6 km, rampă medie de 6,1%). Rolland are patru puncte peste Froome în acest moment.


UPDATE 14:59: Cu un kilometru înaintea de vârful primei ascensiuni, evadarea are un avantaj de 1 minut și 35 de secunde față de pluton. Se pare că Movistar, care duce trena, nu vrea să îi lase pe cei din față să se distanțeze prea mult. Să vizeze Quintana și locul 1 în clasamentul cățărătorilor?


UPDATE 14:57: Avantajul celor din frunte rămâne de 30 de secunde în spatele grupului de șase rutieri de contraatac, căruia i s-a alăturat și Igor Anton (Euskaltel-Euskadi). Se pare că Rolland va ajunge primul pe Cote de Puget.


UPDATE 14:49: Plutonul deja nu mai forțează. În spatele liderilor se află un alt grup de cinci rutieri, format din Astarloza, Riblon, Gautier, Brutt (Katiușa) și Simon Clarke (Orica-GreenEdge). Cei cinci au 30 de secunde în spate.


UPDATE 14:46: Pe Cote de Puget, câștigătorul va lua 5 puncte. Urmează Col de Leschaux, Col d’Aillon-le-Vieux și Col de Pres, unde cel care trece primul va primi câte 2 puncte. Pe Mont Revard învingătorul ia 10 puncte, iar la Semnoz, cel care se impune în etapă va lua 50 de puncte.


UPDATE 14:44: Mikel Astarloza (Euskaltel-Euskadi) și Cyril Gautier (Europcar) au plecat și ei din pluton. Pe lângă cei doi se află și Christophe Riblon (AG2R-La Mondiale). E clar că lupta pentru clasamentul cățărătorilor e dură. Riblon are 93 de puncte, fiind la 10 puncte în spatele lui Rolland.


UPDATE 14:43: Sunt patru oameni în față în acest moment. Pe lângă Rolland, au mai atacat și Jens Voigt (RadioShack-Leopard), Juan Antonio Flecha (Vacansoleil-DCM) și Marcus Burghardt (BMC).


UPDATE 14:31: Prima ascensiune este Cote de Puget, care începe imediat după startul etapei. Este o ascensiune de categoria a II-a, de 5,4 km lungime și cu o rampă medie de 5,9%. Rolland ar putea câștiga cinci puncte și ar deveni lider în clasamentul cățărătorilor, unde e la un punct în spatele lui Froome.


UPDATE 14:39: A început etapa 20. Primul atac vine din partea lui Pierre Rolland, care speră să câștige tricoul alb cu buline roșii.


UPDATE 14:35: Dacă niciun rutier nu abandonează azi, la Paris va ajunge cel mai „voluminos” pluton din istoria Turului, 170 de rutieri. Singurul an în care 170 de cicliști au ajuns la final a fost în 2010.


UPDATE 14:34: Managerul lui Garmin-Sharp, Jonathan Vaughters, consideră că nu forța rutierilor va decide învingătorul azi, ci modul în care se recuperează fiecare. Etapa de azi vine după un contratimp infernal plus două etape în Alpi.


UPDATE 14:30: Cicliștii au început să ruleze. S-a dat startul fictiv al manșei, cel real va avea loc la ora 14:40.


UPDATE 14:13: Mark Cavendish spune că se simte obosit, dar că mâine vizează victoria de etapă. Ultimele patru zile au fost criminale pentru sprinteri, la fel ca și ziua de azi.


UPDATE 14:07: Rutierii se pregătesc de startul etapei. Este ultima etapă înainte de Paris, acolo unde rutierii vor merge pe Champs-Elysees. Ei vor dormi în această seară la Annecy, după care vor pleca spre Lyon, de unde vor zbura în capitala Franței.


UPDATE 12:45: Etapa de azi va începe la ora 14:30 și va fi transmisă integral de Eurosport.


UPDATE 10:59: Sunt însă și alți rutieri care au ca obiectiv cel puțin păstrarea locului pe care se află. Quintana e la primul Tur al Franței și la al doilea Mare Tur, după ce a terminat Vuelta 2012 pe locul 36. Jakob Fuglsang nu a terminat niciodată mai sus de locul 11 într-un Mare Tur (Vuelta 2011), în timp ce Michal Kwiatkowski, actualul loc 10 în Marea Buclă e la prima participare într-un Mare Tur.


UPDATE 10:49: Ascensiunea de la Semnoz este una dintre cele mai grele din acest Tur. Are 10,7 kilometri lungime, cu o rampă medie de 8,5%! Cea mai mică rampă este de 5,5%, în timp ce rampa maximă atinge și 10,5%. Va fi un loc care va „cerne” favoriții.


UPDATE 10:44: O altă bătălie interesantă se va da azi pentru tricoul de cel mai bun cățărător. Froome conduce cu un punct în fața lui Pierre Rolland (Europcar), în timp ce pe locul 3 se află Mikel Nieve (Euskaltel-Euskadi), la șase puncte în spatele lui Froome. E greu de crezut că Rolland va ataca azi din nou pentru puncte, mai ales că a recunoscut că se simte foarte obosit după ce a parcurs ieri aproape 150 de kilometri singur, în fruntea cursei. Cert este însă doar că la finalul etapei, rutierul care va câștiga cățărarea de la Semnoz va primi 50 de puncte.


UPDATE 10:42: Favoriții au făcut joc egal în manșa de ieri, câștigată de portughezul Rui Costa (Movistar). Rutierul lusitan a câștigat a doua sa etapă din acest Tur după cea de marți, de la Gap!


UPDATE 10:38: Nu toți rutierii au noroc să ajungă la finalul de la Paris. Ieri, Jack Bauer a căzut într-un gard de sârmă ghimpată și a fost transportat la spital. Din fericire, neo-zeelandezul de la Garmin-Sharp nu a suferit nicio fractură.


UPDATE 10:36: Froome are 5 minute și 11 secunde în fața lui Contador, iar ibericul mai păstrează un avantaj fragil, de doar 21 de secunde în fața lui Nairo Quintana. Pe 4 este Roman Kreuziger, la 12 secunde în spatele lui Quintana, în timp ce Purito Rodriguez e la 47 de secunde de Contador și la 26 de Quintana. Lupta se anunță interesantă, iar atacurile furibunde.


Etapa 20: Ultima șansă (Annecy – Annecy-Semnoz, 125 km)

Este o manșă scurtă, dar explozivă. Primii 78 de kilometri sunt presărați cu patru ascensiuni de categoria a treia și una de categoria I. Iar finalul aduce o ascensiune de categorie specială, cu o rampă medie de 8,5% pe 10,7 kilometri lungime! Este ultima șansă pentru rutieri să câștige timp în raport cu rivalii. Orice se poate întâmpla pe șosea în ultimii kilometri, mai ales dacă diferența dintre primii doi clasați este mai mică de un minut! Tactica de echipă va juca un rol foarte important în ultimii kilometri.

Favoriți: Alberto Contador, Chris Froome
Jokeri: Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Joaquim Rodriguez

Clasament etapă:

Clasament general:


 

 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×