LIVE BLOG – Surpriză uriașă în Le Tour! Bakelants a bătut plutonul cu câțiva metri! Prima victorie din carieră pentru belgianul de la RadioShack!

LIVE BLOG - Surpriză uriașă în Le Tour! Bakelants a bătut plutonul cu câțiva metri! Prima victorie din carieră pentru belgianul de la RadioShack!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cicliștii din Turul Franței nu au timp de odihnă. Manșa secundă, care pornește la drum la ora 14:25 îi poartă pe rutieri între cele mai mari orașe din Corsica, Bastia și Ajaccio. Nu este nici pe departe o rundă pe profilul celei de ieri, având patru puncte de cățărare: trei de categoria a treia și unul de categoria a doua. Ultimul vine cu 12 kilometri înainte de final, astfel că Peter Sagan (Cannondale) sau Philippe Gilbert (BMC) sunt favoriți, chiar dacă au căzut ieri. Plutonul e aproape compact.


UPDATE 19:30: Vă mulțumim că ați urmărit alături de noi etapa a doua din Marea Buclă. Vă invităm și mâine la etapa a treia, Ajaccio-Calvi (145,5km)!


UPDATE 19:02: Luca Guercilena, team manager la RadioShack-Leopard a glumit pe Twitter, spunând că a avut „un atac de cord” în finalul cursei.


UPDATE 18:59: Câțiva rutieri care aveau ambiții în clasamentul general au avut mari probleme. Rein Taaramae (Cofidis) a pierdut cinci minute și jumătate, în timp ce Tom de Gendt (Vacansoleil-DCM) a venit la 17 minute în spate!


UPDATE 18:50: Interesant este că Bakelants s-a operat la genunchi în iarnă, a revenit abia în mai, în Turul Romandiei, după care a ratat Criteriul Dauphine. RadioShack-Leopard a riscat, iar belgianul a reușit să își răsplătească șefii cu o victorie mare de etapă


UPDATE 18:41: Autobuzul din care a făcut parte și Marcel Kittel a venit la 12 minute și 44 de secunde.


UPDATE 18:35: Este prima victorie pentru Bakelants din cariera de profesionist. „Am muncit ca un nebun și mi-a ieșit. Sunt foarte fericit”, a spus belgianul de la RadioShack.


UPDATE 18:28: Pierre Rolland va fi tricoul alb cu buline roșii, Kittel tricou verde, iar Kwiatkowski tricou alb.


UPDATE 18:26: Bakelants va purta și tricoul galben în etapa viitoare.


UPDATE 18:24: Belgianul de la RadioShack-Leopard s-a impus în fața lui Peter Sagan (Cannondale) și a lui Michal Kwiatkowski (Omega Pharma-Quick Step).


UPDATE 18:23 Jan Bakelants a câștigat etapa! Surpriză uriașă, belgianul s-a impus cu câțiva metri în fața plutonului! Victorie mare pentru RadioShack-Leopard!


UPDATE 18:21: Bakelants a intrat în ultimul kilometru și a evadat de lângă colegii săi!


UPDATE 18:20: Plutonul are contact vizual cu fugarii! Au mai rămas doar 1,6 kilometri de parcurs! Șansele evadaților sunt minime!


UPDATE 18:19: Fugarii au un avantaj de zece secunde, iar plutonul e dus în trenă de Garmin-Sharp!


UPDATE 18:18: Un câine era să fie lovit de pluton, dar a scăpat în ultimul moment!


UPDATE 18:17: Grupul de frunte e format din Massimiliano Mori (Lampre), Gorka Izagirre (Euskaltel-Euksadi), Fuglsang (Astana), Flecha (Vacansoleil-DCM), Markel Irizar (RadioShack-Leopard)


UPDATE 18:16: Cannondale urmărește fugarii pentru a-i oferi victoria de etapă pe tavă lui Sagan. Surprinzător, în față se află și Jakob Fuglsang (Astana), omul de clasament general al echipei kazahe.


UPDATE 18:16: Chavanel a fost însoțit de alți cinci rutieri! 


UPDATE 18:16: Atacă Sylvain Chavanel (Omega Pharma-Quick Step), rutier care își sărbătorește azi cea de-a 34-a zi de naștere.


UPDATE 18:14: Gautier este pruns de pluton! Finalul se va da la sprint, unde slovacul Sagan e favorit!


UPDATE 18:12: Un spectator a intrat pe șosea și era să îl doboare pe Sagan. Rutierul de la Cannondale a scăpat însă.


UPDATE 18:11: Britanicul a încetinit sub borna de zece kilometri, fiind prins de pluton. A fost avertismentul său către ceilalți favoriți.


UPDATE 18:10: Gautier continuă să coboare în viteză, în timp ce liderul de la Sky îl urmărește. Plutonul este la câteva secunde în spatele britanicului!


UPDATE 18:09: Gautier e în față, dar Froome a atacat din pluton! Surpriză în pluton, care s-a rupt în urmărirea britanicului.


UPDATE 18:08: Porte duce trena în pluton pentru Froome, Contador e lângă liderul de la Sky. Cei doi din față au zece secunde avantaj! Sagan și Gilbert stau la cutie.


UPDATE 18:07: Plutonul nu pare decis să accelereze, în timp ce Gautier și Flecha se distanțează. Francezul conduce, în timp ce Pierre Rolland a făcut pană!


UPDATE 18:06: Flecha încearcă să evadeze, fiind urmat de Cyril Gautier (Europcar).


UPDATE 18:06: În cazul în care mai mulți rutieri ajung în același timp la final, cel care va avea media cea mai bună de locuri din primele două etape va purta tricoul galben.


UPDATE 18:05: Sky duce plutonul în trenă. Are Froome planuri de evadare?


UPDATE 18:04: Vântul bate cu 25 km/h din spate! Ar putea fi probleme pentru pluton.


UPDATE 18:03: Au mai rămas doar câteva sute de metri până la Cote du Salario! Plutonul se agită pe lângă plajele din apropierea orașului Ajaccio!


UPDATE 18:02: Sky, Sojasun, RadioShack-Leopard și BMC sunt în față în acest moment, Sagan se află cu câteva poziții mai în spate.


UPDATE 17:57: În pluton se mai află circa 100-110 rutieri. Cote du Salario se apropie repede, mai sunt doar 20 de kilometri până la final. Primele pante apar când mai rămân 13 kilometri!


UPDATE 17:53: Cote de Salario este o ascensiune îngustă, scurtă, perfectă pentru puncheri. Are doar un kilometru, dar o rampă medie de 8,9%, care avantajează rutieri explozivi precum Sagan, Gilbert sau Boasson Hagen. E clar că vor exista atacuri, însă cel mai probabil lupta pentru victorie se va da la sprint.


UPDATE 17:51: Sky, Movistar, RadioShack-Leopard și Astana se află în fruntea plutonului și încearcă să se poziționeze cât mai bine pentru primele pante ale lui Cote de Salario.


UPDATE 17:49: Se rulează repede. Maciej Bodnar de la Cannondale duce trena de mai bine de zece kilometri, semn că intențiile lui Peter Sagan sunt serioase, iar slovacul se simte foarte  bine.


UPDATE 17:48: Kittel a renunțat, aflându-se la o diferență de șapte minute de pluton. Au mai rămas 28,8 kilometri, cățărarea e doar la 15 kilometri!


UPDATE 17:45: Andre Greipel e aproape să îi prindă pe rutierii din pluton. Dacă reușește să reziste pe ultima cățărare, e favorit la victorie. Dar poate neamțul să rămână în plasa lui Sagan?


UPDATE 17:41: Au mai rămas 33 de kilometri de parcurs, iar plutonul e condus de Cannondale și Sky. În spate, Kittel e la aproape șapte minute, alături de Tom de Gendt (Vacansoleil-DCM).


UPDATE 17:28: Rolland, Kadri și Feillu au fost prinși! Plutonul este (aproape) compact. În spate, liderul Marcel Kittel e la șase minute!


UPDATE 17:21: Rolland are 34 de secunde avans în fața lui Feillu și Kadri. Au mai rămas 51 de kilometri din această etapă!


UPDATE 17:13: Rolland și Kadri sunt la egalitate în clasamentul cățărătorilor, iar bătălia pentru tricoul alb cu buline roșii se va da pe ultima cățărare, Cote du Salario, care se află la 12 km înainte de final. Până atunci, Rolland are 21 de secunde în fața lui Kadri și Feillu.


UPDATE 17:11: Rolland trece primul pe Col de Vizzavona și ar putea purta mâine tricoul alb cu buline roșii! În pluton, Sky a trecut la trenă.


UPDATE 17:10: Rutierii se află pe Col de Vizzavona, cățărarea de categoria a doua. Din pluton a atacat și Brice Feillu (Sojasun).


UPDATE 17:09: Liderul de la Europcar, Pierre Rolland, a plecat din pluton. E o mutare interesantă pentru rutierul francez, care ar trebui să fie liderul echipei pentru clasamentul general. Rolland îl prinde pe Kadri și îl depășește!


UPDATE 17:05: Probleme mari pentru Kadri! Francezul de la AG2R a spart, iar plutonul s-a apropiat! Dar rutierii din pluton nu forțează și îl lasă pe Kadrid să plece din nou în față!


UPDATE 17:01: Interesant că mulți dintre „domesticii” lui Froome au pierdut contactul cu plutonul pe Col de Serra. Să fie problemele lui Sky mai mari decât accidentarea lui Thomas?


UPDATE 16:59: Marcel Kittel e deja la trei minute de Kadri și la 2 minute și jumătate de pluton. Va pierde cu siguranță tricoul galben la finalul etapei de azi. Cavendish se află în același grup ca germanul.


UPDATE 16:56: Nu au mai rămas decât 9 kilometri până la ascensiunea lui Col de Vizzavona. Este o cățărare de 4,6 kilometri, cu o rampă medie de 6,9%. Punctul maxim este la 1163 de metri, iar ascensiunea este prima de categoria a doua din acest Tur.


UPDATE 16:52: Kadri a rămas singur în față și a câștigat cățărarea. În spate, Voeckler nu s-a distanțat din cauza trenei duse în pluton de FDJ.


UPDATE 16:49: Cavendish e deja la un minut în spatele plutonului!


UPDATE 16:47: Liderul clasamentului general, Marcel Kittel, a fost lăsat în spate de pluton! La fel și Cavendish! Voeckler l-a depășit pe Boom și se apropie de lideri.


UPDATE 16:44: Evadarea s-a fragmentat pe Col de Serra! Veilleux și Kadri au rămas în față, în timp ce Boom și Perez sunt distanțați. Voeckler a plecat și el din pluton și încearcă să facă joncțiunea cu rutierii din față!


UPDATE 16:35: Avansul fugarilor a scăzut la doar 42 de secunde!


UPDATE 16:32: Col de Serra, a doua cățărare a zilei, începe în 5 kilometri! Are 5,2 kilometri lungime și o rampă medie de 6,9%!


UPDATE 16:28: Lars Boom a câștigat și sprintul pentru cățărarea de pe Col de Bellagranajo. Este noul lider al ierarhiei tricoului alb cu buline roșii. Pe locul secund pe cățărare a venit Ruben Perez.


UPDATE 16:22: Un tricou imens al noii echipe a lui Claudiu Keșeru, Bastia, a fost adus lângă șoseaua pe care rulează rutierii


UPDATE 16:15: A început ascensiunea de pe Col de Bellagranajo. Este o cățărare de categoria a treia, cu o lungime de 6,6 kilometri și cu o rampă medie de 4,6%. Evadații continuă să aibă un avans de un minut și 55 de secunde.


UPDATE 16:07: Vântul bate puternic din față pe ultima cățărare a zilei. Rutierii vor avea cu siguranță probleme în ultimii kilometri.


UPDATE 16:00: Cu 100 de kilometri rămași, cei patru evadați nu au decât un avantaj de două minute. Șansele ca ei să ajungă în frunte la finalul etapei sunt minime.


UPDATE 15:49: Suporterii lui Bastia au ieșit pe străzi și au întâmpinat Turul cu torțe și steaguri.


UPDATE 15:47: În prima oră de cursă, rutierii au avut o medie ridicată, de 45,6 km/h. Totuși, aceasta va urma să scadă odată cu ascensiunile. Nu au existat incidente în pluton.


UPDATE 15:41: Greipel a câștigat și azi sprintul intermediar. Jurnaliștii acreditați la Tur cred că neamțul se află într-o formă mai bună decât Cavendish și Kittel și că i-ar fi bătut pe cei doi dacă nu ar fi existat probleme în sprintul masiv de ieri.


UPDATE 15:30: 20 puncte sunt puse azi la bătăie în clasamentul cățărătorilor. Pe cățărarea de categorie 2, punctează primii patru rutieri (5-3-2-1), în timp pe cele de categoria a treia sunt premiați doar primii doi rutieri (2-1). Prima ascensiune va veni în 30 de kilometri, Col de Bellagranajo, de categoria a treia.


UPDATE 15:25: În pluton, Greipel s-a impus la sprintul intermediar, câștigând 11 puncte. Sagan a luat 10 puncte, Cavendish 9. În mod normal, Kittel va rămâne și azi cu tricoul verde.


UPDATE 15:23: La fel ca și ieri, Lars Boom (Belkin) a câștigat sprintul intermediar. Se apropie și plutonul de punctul de sprint. Pe doi s-a clasat Veilleux, pe trei Kadri, iar pe patru Perez.


UPDATE 15:14: Unul dintre favoriții la victoria în etapă, Philippe Gilbert (BMC), are probleme cu bicicleta. După câteva momente, totul e OK, iar belgianul revine spre pluton.


UPDATE 15:10: Simon a fost prins de pluton, care e dus în trenă de rutierii de la Cannondale.


UPDATE 15:08: Probleme mari pentru Sky. Unul dintre oamenii importanți ai lui Chris Froome, Geraint Thomas, se resimte după etapa de ieri și a fost lăsat în spate de pluton. Galezul e aproape de un abandon!


UPDATE 15:06: Avantajul fugarilor este doar de două minute și 21 de secunde, la borna 21. Sojasun trage în pluton pentru a-i prinde pe fugari, întrucât Simon are șanse minime să ajungă în față.


UPDATE 14:54: Cu siguranță, cei patru au plecat pentru tricoul alb cu buline roșii, urmând să ajungă primii pe aceste cățărări. Lider în clasament e Juan Jose Lobato (Euskaltel), dar atât Kadrid, cât și Perez par destul de puternici pentru a purta mâine tricoul cățărătorilor.


UPDATE 14:51: Simon nu îi va prinde pe cei patru evadați. Kadri, Perez, Veilleux și Boom au deja un avans de un minut și 35 de secunde. Sprintul intermediar de la Castello-di-Rosino este la 20 de kilometri!


UPDATE 14:48: Cei patru par că vor fi prinși și de Julien Simon (Sojasun). Plutonul nu pare dispus să forțeze, iar aceasta va fi evadarea zilei.


UPDATE 14:47: Se pare că în evadare este din nou Lars Boom (Belkin), ciclistul care a plecat și ieri din pluton. În față mai sunt și David Veilleux (Europcar), care a câștigat prima etapă din Criteriul Dauphine 2013, dar și Blel Kadri (AG2R-La Mondiale) și Ruben Perez (Euskaltel)


UPDATE 14:44: Ciclistul de la Europcar este urmat și de unul de la Belkin, dar chiar și de Jens Voigt (RadioShack-Leopard), cel mai bătrân ciclist din plutonul Turului Franței.


UPDATE 14:43: Tot un rutier de la Europcar încearcă să inițieze și prima evadare a zilei de azi, după ce Jerome Cousin plecase ieri din pluton.


UPDATE 14:40: A început manșa a doua a Turului Franței! 156 de kilometri între Bastia și Ajaccio, cu patru puncte de cățărare.


UPDATE 14:36: În runda de azi, tricoul galben va fi purtat de Marcel Kittel (Argos-Shimano), cel verde de Alexander Kristoff (Katiușa), cel alb cu buline roșii de Juan Lobato (Euskaltel), iar cel alb de Danny van Poppel (Vacansoleil-DCM).


UPDATE 14:34: Startul fictiv al manșei a avut deja loc, rutierii se pregătesc de startul real, care va avea loc în 6 minute.


UPDATE 14:30: În cazul în care Mark Cavendish nu reușește să ajungă la sosire alături de pluton, Omega Pharma-Quick Step ar putea miza pe Sylvain Chavanel. Este chiar ziua de naștere rutierului francez, care împlinește 34 de ani azi!


UPDATE 14:08: La final se montează linia de sosire. Organizatorii speră să evite dezastrul de ieri, când autocarul de la Orica-GreenEdge a provocat haos în etapă.


UPDATE 13:58: Chiar după prima etapă din carieră în Turul Franței, Danny van Poppel (19 ani), cel mai tânăr rutier din ultimii 60 de ani din Le Tour, va purta tricoul alb. Sprinterul olandez a terminat pe locul 3.


UPDATE 13:53: Favorit și el azi, Philippe Gilbert, se resimte la genunchi după căzătura de ieri.


UPDATE 13:39: La casele de pariuri, favorit la victoria în etapă este Peter Sagan (Cannondale), cu o cotă de 2.75. Cavendish (6.50) și Greipel (12) îl urmează pe slovac.


UPDATE 13:30: Contador a dormit bine, însă directorul sportiv al lui Saxo-Tinkoff, Philippe Mauduit nu știe cum se va simți ibericul pe bicicletă azi.


UPDATE 13:20: Podiumul din Bastia îi așteaptă pe cicliști. A mai rămas doar o oră până la startul etapei.


UPDATE 12:36: Jerome Pineau îl laudă pe coechipierul său, Tony Martin, într-un post pe Twitter. „Respect pentru Tony. Când l-am întrebat dacă va porni în etapa de azi, plin de pansamente, mi-a spus simplu: Sunt german”.


UPDATE 12:34: Startul fictiv al manșei se va da la ora 14:25, în timp ce startul real va avea loc la ora 14:40. Cum manșa are doar 156 de kilometri, finalul va fi undeva în jurul orelor 18:00 – 18:30. Transmisiunea postului Eurosport va începe la ora 14:15.


UPDATE 12:15: Mark Cavendish este nemulțumit că ierarhia clasamentului pe puncte nu a fost neutralizată după etapa de ieri, la fel ca și cea în clasamentul general. Britanicul a pierdut puncte importante în urma ratării sprintului din final din cauza căzăturii.


UPDATE 12:02: Pentru fiecare etapă din Tur, echipa Orica-GreenEdge oferă pe Youtube un clip realizat în timpul etapei cu imagini din mașina directorilor sportivi. Reacția lor în momentul în care autobuzul a blocat linia de sosire este neprețuită.


UPDATE 11:48: Surpriză în pluton! Niciun rutier nu a abandonat după manșa de ieri și cei toți cei 198 de cicliști care au plecat din Porto Vecchio vor participa și azi. Consultat de un neurologist, Tony Martin a primit undă verde pentru a participa azi.


UPDATE 11:44: Nu este exclus nici ca o evadare să nu fie formată până la sprintul intermediar de la kilometrul 33, acolo unde Cavendish, Greipel, Sagan și Kittel s-ar putea lupta pentru punctele oferite.


UPDATE 11:42: După ce ieri a apărut în prim-plan din cauza autobuzului blocat pe șosea, echipa Orica-GreenEdge ar putea fi în prim-plan azi datorită cursei. Matt Goss are șanse să treacă peste Cote de Salario (1 km, 8,9% rampă medie) și să se bată cu Sagan la victorie.


UPDATE 11:40: Etapa de azi e perfectă pentru un „puncheur” precum Sagan sau Gilbert, mai ales că ultima cățărare va fragmenta plutonul. Nu este însă exclus ca o evadare să triumfe sau chiar să existe o bătălie între rutierii de clasament general pe coborâre. „Cu siguranță, va fi o etapă spectaculoasă, care e greu de prezis”, a declarat directorul cursei, Jean-Francois Pescheux.


UPDATE 11:38: Alberto Contador a declarat că nu se resimte decât la cot și la genunchi după căzătura de ieri: „Sper să nu am probleme la contratimp, unde ghidonul e diferit”.


UPDATE 11:36: Echipa Orica-GreenEdge a fost amendată cu 1.626 de euro pentru incidentul de ieri.


UPDATE 10:51: Haosul din finalul etapei de ieri a fost provocat de autocarul echipei Orica-GreenEdge, care a rămas blocat pe linia de sosire de la Bastia. Acesta a fost degajat cu greu, iar rutierii au primit informații contradictorii.


UPDATE 10:50: Conform informațiilor oferite de Omega Pharma-Quick Step, Tony Martin nu a suferit vreo fractură, însă se află într-o stare destul de proastă. Imediat după căzătură, rutierul german a suferit o comoție cerebrală, la care se adaugă numeroase contuzii în zona genunchilor, a spatelui și a coatelor, plus una la plămânul stâng. În plus, Martin are o rană de 5 cm, care este foarte dureroasă. Nu s-a luat vreo decizie în privința abandonului lui, deocamdată.


UPDATE 10:49: „Puncheurii” la atac (Bastia – Ajaccio: 154 km)

Încă din etapa a doua, organizatorii încep să pună probleme rutierilor. Manșa taie Corsica în diagonală și este o călătorie între cele mai importante orașe din insulă. Una deloc ușoară însă! Cu patru cățărări destul de dificile, două de categoria a doua și două de categoria a treia, sprinterii nu vor fi deloc menajați. Deși vin la mijlocul etapei, Col de la Serra (5,2 km la o rampă medie de 6,9%) și Col de Vizzavona (4,6 km la o rampă medie de 6,5%), vor cerne cu siguranță plutonul. Nu e de neglijat nici Cote du Salario (1 km la o rampă medie de 8,9%), care vine cu 12 kilometri înainte de final și va provoca agitație în pluton. Favoriți par „puncheurii” precum Peter Sagan (Cannondale), Philippe Gilbert (BMC) sau chiar Joaquim Rodriguez (Katiușa), dar nu ar fi de mirare ca un favorit să plece din pluton și să ia un avantaj față de ceilalți favoriți încă din primele etape.

Favoriți: Peter Sagan, Philippe Gilbert
Jokeri: Joaquim Rodriguez, Daniel Navarro, Sylvain Chavanel

 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×