LIVE BLOG Gerrans l-a învins pe Sagan la sprint! Favoriții n-au mișcat pe cățărare!

LIVE BLOG Gerrans l-a învins pe Sagan la sprint! Favoriții n-au mișcat pe cățărare!
  • Publicat:
  • Actualizat:

După două etape în care favoriții fie au avut probleme din cauza căzăturilor, fie au fost surprinși de un atac al unui rutier care nu părea să aibă nicio șansă la victorie, manșa a treia nu propune, cu adevărat, niciun favorit. Ieri, etapa a doua a fost câștigată de Jan Bakelants (RadioShack-Leopard), care și-a trecut în palmares prima victorie din carieră. Teoretic, manșa de azi este favorabilă tot puncheurilor, cu o cățărare de categoria a doua (Col de Marsolino, 3,3 km cu rampă de 8,1%) care vine în finalul etapei, dar și favoriții din clasamentul general ar putea emite pretenții pe coborâre. În față se află Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM), Cyril Gautier (Europcar), Simon Clarke (Orica-GreenEdge), Sebastian Minard (AG2R-La Mondiale) și Alexis Vuillermoz (Sojasun).


UPDATE 18:30: ProSport vă mulțumește că ați urmărit etapa a treia din Turul Franței și vă invită să accesați site-ul și mâine pentru un LIVE BLOG al etapei a patra din Turul Franței.


UPDATE 18:24: Mâine are loc prima etapă cu adevărat importantă din acest Tur. Un contratimp pe echipe de 25 de kilometri care va avea loc în Nisa. Sky e favorită, iar Froome poate prelua tricoul galben.


UPDATE 17:48: Nu există schimbări majore nici în ierarhia generală, acolo unde Bakelants își păstrează tricoul galben înaintea contratimpului pe echipe de mâine.


UPDATE 17:45: Campionul mondial, Philippe Gilbert (BMC), a terminat pe locul 5. Iată ierarhia etapei:


UPDATE 17:40: Chiar dacă a pierdut victoria de etapă, Sagan va purta de mâine tricoul verde.


UPDATE 17:36: Dus în trenă de un coleg de la Orica-GreenEdge, Gerrans a venit excelent din spate și l-a învins cu o jumătate de roată pe Sagan! Pe trei a venit J.J. Rojas (Movistar), pe 4 a sosit Kwiatkowski!


UPDATE 17:34: Sagan și Gerrans s-au bătut cot la cot până la linia de sosire. Australianul a câștigat la sprint în fața slovacului!


UPDATE 17:32: Cu 500 de metri înainte de final e un viraj periculos. Tom Dumoulin (Argos-Shimano) a evadat și are câteva secunde în fața plutonului. A mai rămas un kilometru!


UPDATE 17:31: Se formează două trenulețe paralele, cel al lui BMC pentru Gilbert și cel al lui Cannondale pentru Sagan.


UPDATE 17:30: Chavanel și Nordhaug au plecat din evadare, dar plutonul, dus în trenă de Orica-GreenEdge, se apropie.


UPDATE 17:29: Bakelants e și el în pluton și se pare că va rezista în tricoul galben.


UPDATE 17:28: Sunt șanse foarte mici ca evadații să câștige etapa. Plutonul e bine organizat.


UPDATE 17:26: Fugarii mai au avans doar 9 secunde! Au mai rămas doar 7 kilometri!


UPDATE 17:25: În față s-a format un grup de patru rutieri, cu Chavanel, Nordhaug, Rolland și Nieve.


UPDATE 17:23: Pe urmele lui Rolland vine Sylvain Chavanel (Omega Pharma-Quick Step).


UPDATE 17:22: Pe doi a venit Mikel Nieve (Euskaltel-Euskadi), pe trei Lars-Petter Nordhaug (Belkin).


UPDATE 17:20: Rolland a câștigat cățărarea , dar nu forțează pe coborâre. Din pluton au plecat rutieri de la Lotto-Belisol și Saxo-Tinkoff.


UPDATE 17:19: Liderul ierarhiei în clasamentul cățărătorilor trece primul și peste Col de Marsolino! Din pluton atacă un rutier de la Belkin.


UPDATE 17:18: Rolland are 22 de secunde în fața plutonului!


UPDATE 17:17: În față au rămas Rolland și Anton, care se vor bate pentru punctele de pe cățărare. Cert e doar că francezul va continua să poarte tricoul alb cu buline roșii și după această etapă.


UPDATE 17:17: Clarke e prins după un atac dat de un duo de la Europcar. Unul dintre rutieri e Pierre Rolland, liderul ierarhiei cățărătorilor.


UPDATE 17:16: Bakelants mai are doar un coleg alături de el.


UPDATE 17:15: Plutonul îl vede pe Clarke, iar Anton e aproape să fie prins!


UPDATE 17:13: Un rutier de la Euskaltel încearcă să evadeze din pluton și s-a distanțat la 10 secunde în fața restului rutierilor! E vorba de Igor Anton, liderul echipei.


UPDATE 17:12: Gautier și Minard sunt prinși de pluton. Avansul lui Clarke scade la 25 de secunde.


UPDATE 17:12: Clarke a rămas singur în față! Saxo-Tinkoff e în fruntea plutonului!


UPDATE 17:11: Sprinterii încep să piardă contactul cu plutonul. Iar în față, Gautier încearcă să îi prindă pe Clarke și Minard. Plutonul e la 32 de secunde în spate.


UPDATE 17:04: Clarke și Minard au evadat din grupul din față și au 49 de secunde față de pluton. Obiectivul australianului e clar tricoul alb cu buline roșii.


UPDATE 17:03: Autobuzele echipelor pornesc către feribotul care le va duce la Nisa, în timp ce rutierii se vor îmbarca la bordul unui avion care îi va transporta spre contratimpul pe echipe de mâine.


UPDATE 16:56: RadioShack-Leopard duce plutonul în trenă, semn că Jan Bakelants dorește să își mențină tricoul galben câștigat ieri.


UPDATE 16:55: Americanul Ted King (Cannondale) a postat pe Twitter o poză în care își arată rănile după căzătura din prima manșă.


UPDATE 16:48: Rutierii se află în afara celui mai pesimist orar, semn că ritmul nu a fost atât de ridicat. Însă se așteaptă o mărire a vitezei în ultimii kilometri. Au mai rămas 33 de borne, iar avantajul evadaților e de 1 minut și 15 secunde.


UPDATE 16:39: Pe ultima cățărare vor fi răsplătiți primii patru rutieri care trec prin vârf. Câștigătorul ia 5 puncte, locul doi primește 3 puncte, locul 3 e răsplătit cu 2 puncte, iar locul 4 ia un punct. Astfel, Simon Clarke are nevoie doar de un punct pentru a câștiga tricoul alb cu buline roșii.


UPDATE 16:37: Campionul Franței, Arthur Vichot (FDJ) a căzut și are nevoie de ajutor.


UPDATE 16:31: Au mai rămas 44 de kilometri din etapă, iar avansul e de 1 minut și 35 de secunde. Ultima ascensiune a zilei, Col de Marsolino, are 3,3 kilometri, la o rampă medie de 8,1%. Va începe când plutonul va mai avea de parcurs 16,3 kilometri din etapă.


UPDATE 16:21: Avantajul fugarilor a crescut la 1 minut și 43 de secunde, dar șansele ca ei să ajungă și la final sunt foarte mici.


UPDATE 16:13: Pentru a doua oară de cursă, media orară a fost de 35,6 km/h.


UPDATE 16:11: Cu 60 de kilometri rămași în etapă, rutierii din față au un avantaj de un minut și 26 de secunde în fața plutonului.


UPDATE 16:05: Rutierii trec pe lângă peisaje superbe în Corsica.


 


UPDATE 16:03: Căzătură în pluton! Nu e nimic grav, Terpstra (Omega Pharma-Quick Step) pare mai șifonat, dar poate să continue!


UPDATE 15:54: Plutonul nu are decât un deficit de 30 de secunde în spatele evadaților.


UPDATE 15:52: Cățărarea este câștigată din nou de Simon Clarke, care îl egalează pe Rolland. Francezul rămâne însă în frunte, după ce a câștigat ieri o cățărare de categoria a doua.


UPDATE 15:50: A abandonat și Yohann Bagot (Cofidis) din cauza unei toxinfecții alimentare. E al doilea ciclist care renunță, după Andrei Kașecikin.


UPDATE 15:48: Evadații nu mai au decât 37 de secunde în față, după ce plutonul a tras tare pe coborâre. Se apropie cățărarea Cote de Porto. Dacă reușește să se impună, Clarke l-ar egala pe Rolland în fruntea ierarhiei cățărătorilor.


UPDATE 15:39: Bagot (Cofidis) suferă de toxinfecție alimentară și se chinuie să rămână aproape de pluton.


UPDATE 15:37: Saxo-Tinkoff și Sky duc plutonul în trenă, iar diferența a scăzut la 53 de secunde!


UPDATE 15:33: Sky s-a instalat la fruntea plutonului, iar trena puternică dusă de bielorusul Konstantin Siutsou a redus diferența la doar 1 minut și 30 de secunde.


UPDATE 15:30: Au mai rămas doar două cățărări pe parcursul etapei de azi. Prima, Cote de Porto, e de categoria a treia, are 2 kilometri și o rampă medie de 6,4%. Vine la kilometrul 75, așadar rutierii mai trebuie să coboare 15 kilometri.


UPDATE 15:28: Clarke câștigă cățărarea de pe Col de San Martino în fața lui Vuillermoz. Are 3 puncte și vizează tricoul alb cu buline roșii purtat de Pierre Rolland.


UPDATE 15:27: Site-ul oficial al Turului anunță că Thomas suferă de o mică fractură la pelvis.


UPDATE 15:22: Pe cățărarea Col de San Martino, plutonul se află la 2 minute și 53 de secunde de evadați. Au mai rămas 89 de kilometri de parcurs.


UPDATE 15:21: Yohann Bagot are mari probleme și se află distanțat în spatele plutonului. Rutierul de la Cofidis e aproape de un abandon.


UPDATE 15:14: Jurnaliștii găsesc tot felul de informații interesante despre rutieri. Spre exemplu, Alexis Vuillermoz este unul dintre cei trei rutieri din Tur care nu are pagină de wikipedia în limba engleză.


UPDATE 14:57: Rutierii au mers destul de bine în prima oră de cursă, media orară fiind 39,7 km/h.


UPDATE 14:55: Kittel are acum opt puncte în fața lui Sagan în clasamentul tricoului verde, avantaj insuficient dacă slovacul ajunge la final în primii zece rutieri.


UPDATE 14:45: Au mai rămas 24 de kilometri până la ascensiunea Col de San Martino, o cățărare de categoria a treia, în lungime de 7,5 kilometri, cu o rampă medie de 5,4%.


UPDATE 14:42: Neamțul de la Argos-Shimano s-a impus clar, dar ar putea pierde tricoul verde în cazul în care Sagan se impune la final. Totuși, Kittel a câștigat clar sprintul intermediar.


UPDATE 14:38: Kittel a câștigat sprintul intermediar și își mărește diferența în fruntea ierarhiei tricoului verde! Pe șapte a venit Greipel (Lotto-Belisol), pe opt Cavendish (Omega Pharma-Quick Step), pe nouă Kristoff (BMC), iar pe 10 a sosit Sagan (Cannondale).


UPDATE 14:37: Plutonul se va bate pentru restul de puncte rămase. Sagan are patru puncte în spatele lui Kittel, iar rutierul care va câștiga sprintul intermediar va primi 10 puncte.


UPDATE 14:35: Sprintul intermediar a fost câștigat de Minard (AG2R-La Mondiale). Nu a existat luptă, evadații trecând liniștit pe lângă punctul de sprint.


UPDATE 14:28: Cei cinci evadați vor trece pe la punctul de sprint intermediar în șapte kilometri.


UPDATE 14:23: Cei cinci evadați au un avans de 4 minute și 20 de secunde după doar 18 kilometri.


UPDATE 14:22:Când te urci pe bicicletă, nu vrei să abandonezi sub nicio formă. Chiar dacă durerile sunt foarte mari”, a spus Geraint Thomas pentru LeTour.fr. Galezul e din nou în spatele plutonului și se chinuie teribil.


UPDATE 14:21: Plutonul s-a liniștit și i-a lăsat pe evadați să se distanțeze. Temperatura în Corsica e ridicată, 29,5 grade Celsius în acest moment.


UPDATE 14:17: Interesant este că australianul Clarke are calități reale de cățărător, terminând pe primul loc în clasamentul cățărătorilor în Vuelta din 2012.


UPDATE 14:15: Pentru un singur punct în clasamentul cățărătorilor, Clarke și Vuillermoz s-au bătut la sprint. A câștigat australianul.


UPDATE 14:14: Interesant e că Kașecikin nu a căzut în prima etapă, terminând pe locul 16 manșa. Care să fie problema sa?


UPDATE 14:10: PRIMUL ABANDON DIN TUR! Kazahul Andrei Kașecikin (Astana) a renunțat!


UPDATE 14:09: Rutierii au intrat deja pe Col de Bastiano, prima cățărare a zilei. E de categoria a patra, în lungime de 3,4 kilometri, cu o rampă medie de 4,6%.


UPDATE 14:04: Cei cinci atacanți au deja un avantaj de aproape trei minute.


UPDATE 14:00: Geraint Thomas rămâne din nou în spate. Probleme mari pentru rutierul de la Sky, care ar putea abandona.


UPDATE 13:59: Cel mai bine plasat rutier din evadare este Cyril Gautier, locul 30, la o secundă de Bakelants.


UPDATE 13:57: În față se află Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM), Cyril Gautier (Europcar), Simon Clarke (Orica-GreenEdge), Sebastian Minard (AG2R-La Mondiale) și Alexis Vuillermoz (Sojasun).


UPDATE 13:56: Avem evadare! Sunt cinci rutieri în față, care au fost lăsați de pluton să se distanțeze.


UPDATE 13:55: Se formează deja o evadare. Rutieri de la Sojasun, AG2R-La Mondiale, Orica-GreenEdge și Europcar sunt pe urmele lui Westra.


UPDATE 13:54: Westra a plecat după ce a pierdut ieri peste 17 minute în fața lui Bakelants. Olandezul este un specialist la contratimp, dar merge destul de bine și pe munte. Nimeni nu se ia după el deocamdată.


UPDATE 13:53: S-a dat startul real. Un rutier de la Vacansoleil-DCM a plecat deja din pluton! Este chiar Westra!


UPDATE 13:52: Cicliștii care vor să evadeze sunt deja în față și așteaptă startul. Nume interesante sunt cele ale lui Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) și Sylvain Chavanel (Omega Pharma-Quick Step)


UPDATE 13:48: Rutierii se îndreaptă spre startul real al etapei, dat din afara orașului Ajaccio. 


UPDATE 13:40: Startul fictiv al etapei a fost dat deja.


UPDATE 13:37: Geraint Thomas are mari probleme. RMN-ul efectuat ieri la spitalul din Ajaccio a reliefat o mică fractură la șold. Britanicul are nevoie să fie ajutat să urce în șa.


UPDATE 13:00: Toți ochii sunt ațintiți către tricoul galben, Jan Bakelants (RadioShack-Leopard). Belgianul a câștigat ieri prima cursă din carieră la profesioniști și vrea să poarte încă o zi tricoul de lider. Va reuși el oare cu o cățărare dificilă pe final? Rămâne de văzut!


UPDATE 12:40: A mai rămas aproape o oră până la startul real al manșei, care e la ora 13:55. Cel fictiv are loc la 13:35, iar transmisiunea Eurosport va începe la 13:30.


UPDATE 12:26: Starea lui Geraint Thomas, unul dintre „locotenenții” lui Chris Froome de la Sky , nu pare să se îmbunătățească. Galezul a căzut în prima etapă și a făcut RMN-uri atât sâmbătă, la Bastia, cât și ieri, la Ajaccio. Durerile sunt mari, însă Thomas pare decis să continue.


UPDATE 12:23: Deși nu participă în Turul Franței, preferând să se pregătească pentru Campionatele Mondiale de la Florența din septembrie, Fabian Cancellara continuă să fie unul dintre cei mai populari rutieri din pluton. Ziarul „Blick” a scris azi că elvețianul de 33 de ani va rămâne încă trei ani la actuala formație, RadioShack-Leopard, care a fost preluată de sponsorul Trek, un fabricant de biciclete american. Și frații Schleck au fost ofertați, însă pe salarii mult mai mici decât cele pe care le primesc acum.


UPDATE 12:17: PIerre Rolland (Europcar) va purta azi pentru prima oară în carieră tricoul alb cu buline roșii. Teoretic, îl poate pierde doar dacă un singur rutier câștigă primele trei cățărări ale zilei sau punctează pe toate cele patru ascensiuni. „E o mândrie să port tricoul pentru prima oară în carieră”, a spus Rolland.


UPDATE 11:59: Tony Martin s-a resimțit după căzătura din prima zi, fiind acoperit complet de bandaje în manșa de ieri. Germanul a anunțat pe Twitter că doctorului i-a luat o oră să îi dea jos aceste bandaje și a confirmat că va continua în Tur, spunând că va atinge o formă decentă după prima zi de pauză, programată lunea viitoare


UPDATE 11:12: Poza zilei a fost postată pe Twitter de Samuel Dumoulin. Sprinterul de la AG2R-La Mondiale este cel mai scund rutier din pluton (1,59m) și a stat ieri lângă un baschetbalist belgian, Tom van der Spiegel.


UPDATE 10:57: Garikoitz Atxa, șoferul echipei Orica-GreenEdge, care a blocat autocarul pe linia de sosire, creând haos în pluton, și-a cerut public scuze. „Era prima mea zi la noua slujbă. Nu știu dacă sunt un idiot sau un star. E greu de înțeles ce s-a întâmplat”, a spus Atxa, care i-a costat pe șefii echipei australiene o amendă de 1.600 de euro.


UPDATE 10:52: Cicliștii s-au declarat încântați de peisajele corsicane, pe care le vor părăsi azi. După finalul manșei, rutierii se vor urca într-un avion și vor fi transportați la Nisa. Enrico Gasparotto de la Astana a postat pe Twitter o poză din camera de hotel, un peisaj superb care l-a lăsat cu gura căscată pe italian.


UPDATE 10:44: Organizatorii vor face tot posibilul pentru ca un câine să nu mai sară în fața plutonului, la fel ca ieri. În trecut, animalele care au ajuns în fața cicliștilor au produs haos și căzături în pluton.


UPDATE 10:43: Toți rutierii s-au pus deja de acord că etapa va fi dificilă. Chiar și unul dintre favoriți, Simon Gerrans, care a mai câștigat o etapă în Le Tour, consideră că manșa de azi va fi grea.


UPDATE 10:30: Startul fictiv al manșei se va da la Ajaccio, la ora 13:35, iar cel real la 13:55. Transmisiunea Eurosport va începe la 13:30.


UPDATE 10:24: Tot liderul de la Sky anunță însă că manșa de azi va fi cea mai grea, iar multe echipe se vor bate pentru un loc cât mai în față. Britanicul a atacat ieri doar pentru a evita problemele și nu ar fi de mirare ca tactica să fie identică și spre finalul de la Calvi.


UPDATE 10.22: Chris Froome a atacat ieri pe coborârea lui Cote du Salario, pentru a examina forma celorlalți favoriți, iar azi ar putea să facă același lucru pe o cățărare mult mai dificilă, al cărei vârf e  plasat cu 13,5 kilometri înainte de final. „E întotdeauna mai bine să îi ții pe adversari în alertă”, a spus liderul de la Sky, care s-a văzut criticat de câțiva ziariști, fiind catalogat drept „disperat”.


UPDATE 10:08: Atac sau sprint? (luni, 1 iulie, Ajaccio – Calvi: 145 km)

Ultima zi în Corsica le aduce rutierilor o nouă etapă scurtă, însă care va fi, cu siguranță, plină de evenimente. Încă din primii zece kilometri rutierii sunt așteptați de un deal de categoria a patra, un aperitiv pentru ceea ce va urma. Până la final mai urmează două cățărări de categoria a doua și una de a treia, astfel că speranțele lui Cavendish sau Greipel pălesc din nou în fața ambițiilor puncheurilor. Nu ar fi de mirare ca manșa să fie câștigată de un rutier aflat în evadare, mai ales că echipele puternice nu ar trebui să se încumete încă de acum la o trenă puternică, având în vedere că munții nu apar decât la finalul primei săptămâni de cursă. „Manșa e perfectă pentru un atacant francez. Îi văd chiar pe Voeckler sau Chavanel încercând să surprindă. Liderii de echipă nu trebuie să stea prea în spate, altfel ar putea avea probleme mari”, a spus Jean-Francois Pescheux, directorul cursei.

Favoriți: Thomas Voeckler, Sylvain Chavanel
Jokeri: Jeremy Roy, Pierrick Fedrigo
 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…