De 1 mai, drumurile cicliştilor duc la Măciuca. Competiţia la care amatorii şi profesioniştii se pot înscrie fără nicio taxă de participare

24 apr 2019 439 afişări Ciclism
De 1 mai, drumurile cicliştilor duc la Măciuca. Competiţia la care amatorii şi profesioniştii se pot înscrie fără nicio taxă de participare

Localitatea vâlceană Măciuca va găzdui de 1 mai cea de-a VIII-a ediţie a competiţiei de ciclism Bike Fest Damila. Competiţia este înscrisă în calendarul Federaţiei Române de Ciclism.

La această ediţie se vor desfăşura 2 curse: cursa MTB - 65 km, cu start din Drăgăşani la ora 10:00, şi cursa de  şosea – 35 km, cu start din comuna Măciuca la ora 10:30. Ambele curse vor avea punctul de sosire în comuna Măciuca. 

“Competiţia de ciclism Bike Fest Damila Măciuca are drept scop promovarea unui stil de viaţă sănătos, reducerea inegalităţilor sociale dintre mediul rural şi mediul urban, precum şi punerea în valoare a farmecului podgoriilor Drăgăşani şi a zonelor rurale adiacente localităţii. De aceea, participarea la această competiţie nu implică nicio taxă de participare, ci numai entuziasm şi bună dispoziţie”, a declarat Daniel Remus Niţu, directorul general Damila şi fost sponsor al echipei de fotbal cu aceeaşi denumire.

Organizatorii aşteaptă participarea a peste 250 de iubitori de ciclism, de toate vârstele, profesionişti şi amatori, din judeţele Vâlcea, Olt, Gorj, Argeş, Ilfov, Prahova şi nu numai. Înscrierile se pot mai face în ziua competiţiei. Primii trei clasaţi la categoria OPEN vor primi premii în bani şi în produse destinate cicliştilor, iar câştigătorii curselor pe categorii de vârste şi sex vor primi premii speciale, oferite de organizatorii şi sponsorii ediţiei.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.