Ce a fost şi ce a ajuns! Un fost mare ciclist, arestat în Mallorca pentru violare de domiciliu: "A început să ia metamfetamină, bea de la 6 dimineaţa până seara târziu"

7 aug 2018 22768 afişări Ciclism
Ce a fost şi ce a ajuns! Un fost mare ciclist, arestat în Mallorca pentru violare de domiciliu: "A început să ia metamfetamină, bea de la 6 dimineaţa până seara târziu"

Fostul ciclist Jan Ullrich (44 de ani), singurul german câştigător al Turului Franţei, în 1997, a fost arestat vineri, 3 august, în Mallorca, pentru că a intrat cu forţa în casa vecinului său pe care l-a ameninţat. A fost reţinut la secţia de poliţie timp de 5 ore, interval în care a stat şi a dat declaraţii.

Vecinul lui Ullrich este Til Schweiger, un regizor şi actor german, care, în momentul în care neamţul a intrat în casa sa, avea o petrecere pentru a sărbători noul său film "Honey in the Head". 

Acesta nu este prima dată când fostul rutier are probleme cu poliţia şi alcoolul. În anul 2014, când era la volanul maşinii sale, a intrat într-un alt autoturism şi a rănit două persoane. Atunci a primit 21 de luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 10.000 de franci pentru conducerea în stare de ebrietate. Din anul 2016, Ullrich locuieşte în Mallorca.

Reputaţia lui Jan Ullrich a fost pătată după ce acesta a fost implicat în afacerea de dopaj organizat denumită Puerto. În anul 2013, neamţul a mărturisit că s-a dopat.

Fostul ciclist a ajuns însă în pragul depresiei în momentul în care a fost părăsit de soţia lui, Sara Steinhauser, lângă care a stat 13 ani: "Ullrich devenise un om de familie, dar după ce soţia l-a părăsit a început să ia metamfetamină. A început să bea de la 6 dimineaţă şi nu se oprea până seara târziu. De asemenea, mi-a spus că ia cocaină", a dezvăluit Til Schweiger, în Bild.

Avocatul fostului mare ciclist, Wolfgang Hoppe, a dezvăluit că Ullrich a făcut toate demersurile necesare pentru a merge la o clinică de dezintoxicare.

Fostul rutier a mai câştigat Turul Spaniei în 1999 şi a fost campion olimpic în 2000 la Sydney.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.