Banda I, restricţionată de 11 mai, în Capitală, pe traseul evenimentului ”Cu bicicleta la mare”

8 mai 2019 367 afişări Ciclism
Banda I, restricţionată de 11 mai, în Capitală, pe traseul evenimentului ”Cu bicicleta la mare”

Banda I de circulaţie din Capitală va fi alocată pe 11 mai exclusiv cicliştilor participanţi la evenimentul ”Cu bicicleta la mare” pe tot parcursul traseului care începe de la un Kaufland Colentina până pe Şoseaua Pantelimon DN3, anunţă brigada rutieră, începând cu orele 7.30 şi până la 9.15.

Pe data de 11 mai, pe traseului evenimentului ciclist ”Cu bicicleta la mare”, banda I de circulaţie va fi alocată exclusiv participanţilor la eveniment între orele 7.30 - 9.15, transmite Brigada Rutieră.

În ziua de 11 mai a.c., se va desfăşura evenimentul ciclist “Cu bicicleta la mare”, după următorul program:
- între orele 07.30 - 08.30, adunarea participanţilor în parcarea Kaufland din Şos. Colentina nr.6;
- între orele 08.50 - 09.15, deplasarea participanţilor pe următorul traseu: parcarea Kaufland din Şos. Colentina nr.6 – Str. Vladislav Voievod – Şos. Electronicii – Str. Heliade între Vii – Str. Doamna Ghica – Şos. Pantelimon – ieşire Bucureşti/intrare Ilfov prin Sos. Pantelimon DN3.

Deplasarea participanţilor la turul ciclist se va face pe partea carosabilă, pe banda I de circulaţie.

Poliţiştii rutieri le cer conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de biciclişti şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.