Cantonament spartan pentru sportivii de la Superkombat Academy România

24 ian 2018 793 afişări Alte Sporturi
Cantonament spartan pentru sportivii de la Superkombat Academy România
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Sportivii legitimaţi la Superkombat Academy România au avut parte de un regim spartan de pregătire în cantonamentul susţinut în această lună la Cabana Oaşa din Munţii Şureanu.

Timp de o săptămână Adelin Mihăilă, Alexandru Radnev, Valentin Bordianu, Claudiu Alexe, dar şi alţi sportivi ai sălii Superkombat, au avut parte de antrenamente dure, la care s-au adăugat şi reprize de sparring cu luptători din zona Ardealului.

„Cred că e cea mai grea perioadă de pregătire pe care am avut-o, dar mă simt într-o formă extraordinară şi sunt gata pentru a ataca titlul mondial”, a declarat Mihăilă, sportivul neînvins la categoria semigrea, şi declarat challenger la centura mondială Superkombat în toamna anului trecut.Cantonamentul organizat de coordonatorul proiectului Superkombat Academy România, Cezar Gheorghe, a constat în trei antrenamente zilnic. Dimineaţa, alergare montană, minim 10 kilometri, după-amiaza au fost programate circuite de fitness, iar seara pregătire specifică pentru kicboxing, inclusiv sparring.

„A fost o săptămână utilă, fiindcă am putut să îi vedem şi pe sportivi la ce nivel se află şi toţi au reuşit să facă progrese din punct de vedere fizic, asta se vede în aceste zile la antrenamentele din sală”, a spus şi Cezar Gheorghe.Sportivii şi-au reluat pregătirea la Superkombat Academy România din Fundeni, acolo unde dimineaţa au pregătire de fitness, sub comanda instructorului Alex Vitan, iar seara, la sala de box, cu Leonard Doroftei şi Petre Roberto.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.