Supergală de box profesionist pe 3 noiembrie. ”Lupii din Carpaţi” se bat pentru trei centuri internaţionale la Sala Sporturilor din Buzău

9 oct 2017 828 afişări Comentează şi tu Box
Supergală de box profesionist pe 3 noiembrie. ”Lupii din Carpaţi” se bat pentru trei centuri internaţionale la Sala Sporturilor din Buzău

Evenimentul toamnei în boxul profesionist românesc va avea loc pe 3 noiembrie, la Buzău. Trei dintre cei mai importanţi pugilişti români ai momentului vor urca în ring pentru a se bate pentru trei centuri internaţionale. Gala este organizată de King Promotion. ”Va fi o gală de referinţă. Eu nu ştiu să fi fost vreun eveniment de acest gen în România cu trei centuri internaţionale în program”, spune Sorin Florea, patronul de la King Promotion.

Eroii galei din seria ”Noaptea campionilor”, intitulată ”Lupii din Carpaţi”, vor fi Viorel Simion, Flavius Biea şi Bogdan Dinu.

”Viorel Simion se va bate pentru centura WBA Intercontinental la pană, care este vacantă, Flavius Biea îşi va pune în joc centura WBA Continental la semimijlocie, iar Bogdan Dinu va avea ocazia să câştige centura WBA Oceania Interim la categoria grea. Deocamdată suntem la stadiul de a stabili numele adversarilor. Am propus câteva variante, aşteptăm validarea de la WBA”, declară Bogdan Muşat, matchmaker-ul de la King Promotion.

Pe lângă cele trei meciuri ”cap de afiş”, gala va mai avea în program încă trei meciuri în care trei boxeri români vor avea adversari din Georgia.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.