Sinucidere şocantă: un fost campion naţional la box din România şi-a pus capăt zilelor! Motivul gestului extrem

27 dec 2017 19072 afişări Box
Sinucidere şocantă: un fost campion naţional la box din România şi-a pus capăt zilelor! Motivul gestului extrem

În vârstă de 63 de ani, Viorel Soroceanu s-a sinucis în propria maşină aflată în parcarea unui supermarket din Iaşi. Soroceanu a câştigat de două ori titlul de campion naţional la box, în anii '70, şi fusese diagnosticat cu o boală gravă la ficat.

Poliţiştii din Iaşi au făcut o descoperire macabră: Viorel Soroceanu şi-a pus capăt zilelor, fiind găsit cu venele tăiate în maşină. Fostul pugilist ar fi făcut gestul extrem din cauza bolii pe care o avea la ficat. Soroceanu a lăsat şi un bilet de adio în care a vorbit despre afecţiunea de care suferea, iar la final i-a cerut iertare mamei sale.

În trecut, sportivul a mai avut o tentativă de suicid, la scurt timp după ce a aflat că are probleme la ficat, dar doctorii i-au salvat viaţa. În cariera de boxer, Viorel Soroceanu a ieşit campion naţional de două ori, iar cel mai important meci pe care l-a disputat a fost contra campionului mondial din anii '70, Howard Davis Jr. După retragere, el devenise antrenor de box.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.