Mike Tyson a fost invitat la şedinţa Senatului de miercuri. Tăriceanu: "Nu mi se pare onorant pentru Legislativ! A avut o serie întreagă de probleme care l-au băgat la închisoare"

4 oct 2016 17847 afişări Box
Mike Tyson a fost invitat la şedinţa Senatului de miercuri. Tăriceanu: "Nu mi se pare onorant pentru Legislativ! A avut o serie întreagă de probleme care l-au băgat la închisoare"

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi că invitarea lui Mike Tyson în Senat nu este una onorantă pentru instituţia Legislativului, afirmând că cei care l-au invitat ”nu au stat să se gândească prea mult”.

”Cred că cei care au făcut propunerea nu au stat să se gândească foarte mult, din păcate. Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului. Din contra, îmi pare rău”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a spus că-i preferă pe marii sportivi care au avut o conduită ireproşabilă şi în viaţa privată.

”Dacă la Mike Tyson dacă ar fi fost numai această chestiune şi tot probabil că nu ar fi fost justificată invitarea lui, aşa cum am văzut. Dar pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare. Un astfel de personaj, componenta sportivă e una, dar nu le putem disocia. Sunt mari sportivi care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil şi îi prefer pe aceia”, a adăugat şeful Senatului.

Fostul campion mondial la box profesionist Mike Tyson va veni miercuri la Senat, americanul intenţionând să viziteze clădirea Palatului Parlamentului şi să participe, ca invitat, la şedinţa plenului Senatului, a anunţat vicepreşedintele Senatului, liberalul Ben-Oni Ardelean.

Sursa: MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.