Manny Pacquiao revine în ring! Filipinezul, provocat de campionul WBC la categoria semimijlocie

18 iul 2019 1187 afişări Box
Manny Pacquiao revine în ring! Filipinezul, provocat de campionul WBC la categoria semimijlocie

Amir Khan (32 de ani) a declarat că el şi Manny Pacquiao (40 de ani) au semnat pentru o luptă în Arabia Saudită, stabilită pentru data de 8 noiembrie.

Khan a câştigat centura WBC la categoria semimijlocie, impunându-se sâmbătă, 13 iulie, în faţa lui Billy Dib. Britanicul spune că lupta cu Pacquiao, fostul său partener de antrenament, va avea loc pe 8 noiembrie, dacă filipinezul va ieşi victorios din lupta pentru titlul WBA la categoria semimijlocie, împotriva lui Keith Thurman, de pe 21 iulie.

”Următoarea luptă va fi în Arabia Saudită. Va fi în Riad, pe 8 noiembrie. Să sperăm că va fi Manny Pacquiao. Amândoi am semnat şi lupta este stabilită. Sperăm că va câştiga lupta din weekendul acesta şi apoi ne vom lupta. În caz contrar, vor fi planuri de rezervă, dar îi doresc lui Manny Paquiao mult noroc în lupta din weekend”, a declarat Amir Khan, pentru Sky Sports.

Khan a mai spus că, dacă Pacquiao va pierde, lupta dintre ei tot s-ar întâmpla, existând interes, în orientul mijlociu, pentru acest eveniment.

Despre relaţia sa cu pugilistul filipinez, Khan a spus: ”Suntem prieteni. Ne respectăm, dar este o afacere şi, câteodată, prietenii trebuie să se lupte între ei”.

Agentul lui Manny Pacquiao, Fred Sternberg, a declarat, pentru BBC, că filipinezul nu ştie nimic din toate aceste lucruri, el antrenându-se pentru lupta cu Keith Thurman: ”Manny nu a semnat niciun contract. Din câte ştiu, aceaste lucruri nici măcar nu s-au adus în discuţie. În ultimele 8 săptămâni, Manny s-a antrenat pentru lupta cu Thurman, patru în Filipine şi patru în Statele Unite ale Americii. El nu s-a întâlnit cu Amir Khan în acest timp”.

Manny Pacquiao se va înfrunta, duminică, 21 iulie, cu Keith Thurman, pentru titlul WBA la categoria semimijlocie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.