Klitschko, arbitru în Parlament! VIDEO GENIAL: Ce facea campionul mondial al greilor în timp ce deputaţii ucraineni îşi împărţeau pumni

13 dec 2012 10261 afişări Box
Klitschko, arbitru în Parlament! VIDEO GENIAL: Ce facea campionul mondial al greilor în timp ce deputaţii ucraineni îşi împărţeau pumni

Campionul mondial al greilor, Vitali Klitschko a ales să privească de la distanţă schimbul de pumni şi îmbrâncelile colegilor din Parlamentul ucrainean.

Vitali Klitschko este liderul partidului UDAR (Lovitura) care a intrat în premieră, în Parlament.

Numele Klitschko pare indisolubil legat de box. În prima zi a mandatului său de parlamentar, Vitali  Klitschko (41 ani), campionul mondial al greilor la versiunea WBC a trăit clipe asemănătoare celor din ringul de luptă, însă de această dată din postura de spectator.

Chiar în deschiderea primei sesiuni a noii legislaturi, câţiva zeci de deputaţi s-au încăierat, reprosându-şi dezertarea cu scopul de a se alătura forţelor pro-guvernamentale din Parlament.

Pumni împărţiţi la stânga şi la dreapta, îmbrânceli, croşee de dreapta sau de stânga expediate de cei mai abili, totul desprins parcă dintr-un meci cu miză de titlul mondial. Rezervat, Vitali Klitschko, cel care se află pe locul secund al eficienţei KO din istoria “greilor”, cu un procentaj de 87,23%, după Rocky Marciano (87,76%) a ales să privească disputa de la distanţă, vizibil plictisit de tentativele pugilistice ale colegilor politicieni. De altfel, acestea nu sunt primele scene de box din Parlamentul ucrainean. În urmă cu doi ani secvenţele în care aleşii poporului se băteau cu ouă şi îşi împărţeau “frăţeşte” pumni făceau înconjurul lumii, ca în această primăvară scenele de local kombat să recidiveze din cauza disputelor lingvistice.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.