Ieşencele dau bine cu pumnul: au câştigat cinci medalii la Cupa României! "Stagiul centralizat de pregătire a fost benefic pentru fete"

13 mar 2018 495 afişări Comentează şi tu Box
Ieşencele dau bine cu pumnul: au câştigat cinci medalii la Cupa României! "Stagiul centralizat de pregătire a fost benefic pentru fete"

Sala de box "Lia Manoliu" din Capitală a găzduit, recent, întrecerile Cupei României la box feminin, competiţie rezervată tuturor categoriilor de vârstă.

Printre laureatele la acest turneu s-au numărat şi pugilistele de la cluburile ieşene CS CFR-CSS Unirea (antrenori Nicu Brânzei şi Constantin Brânei) şi Nicolina (antrenor Nicolae Chipirog), care au obţinut cinci medalii. Singurul aur al delegaţiei ieşene a fost obţinut de Bianca Cobzaru (CS CFR-CSS Unirea), la categoria 51 kg – tineret, tânăra campioană fiind elevă în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv Iaşi.

Clubul ieşean s-a mai remarcat prin sportivele Alina Panta (elevă în clasa a VIII-a la Şc. nr. 34 Ion Simionescu) - argint la categoria 70 kg, junioare, Ana Maria Hartan (clasa a VIII-a la Şc. Gimnazială Mogoşeşti Siret) - argint la categoria 59 kg, cadete şi Maria Botezatu (clasa a X-a la Colegiul Tehnic de Electronică şi Telecomunicaţii Iaşi) - bronz la categoria 54 kg, tineret.

Iaşiul a mai obţinut o medalie de argint prin senioara Mădălina Ţibichi, la categoria 57 kg, sportiva fiind pregătită la CS Nicolina de antrenorul Nicolae Chipirog.

"Sunt mulţumit de rezultate, semn că stagiul centralizat de pregătire efectuat la Vatra Dornei, la începutul anului, a fost benefic pentru fete. Dacă Botezatu, Panta şi Hartan sunt la început de carieră, iar medaliile obţinute le dă încredere pentru viitor, Bianca Cobzaru şi-a reconfirmat valoarea prin acest titlu şi şi-a consolidat statutul de titular al categoriei 51 de kg, la tineret", a declarat antrenorul Nicu Brânzei, cel care se ocupă împreună cu Constantin Brânzei de pregătirea fetelor la CFR Iaşi.

Prof. Brânzei îi aşteaptă pe cei care doresc să facă box de performanţă în sala de antrenamente a clubului CFR, din incinta staţiei CFR Socola.

Antrenamentele sunt programate zilnic, de luni până vineri, în intervalele orare 08.30 -10.30, 14.30-16.30 şi 17.00-19.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 08.30 şi 10.30.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.