Froch a ieşit şifonat după meciul secolului, Mayweather - McGregor. Britanicii s-au făcut foc şi pară după această reacţie a omului care în 2012 îi lua centura lui Bute: "Se aştepta la mai mult..."

27 aug 2017 13634 afişări Box
Froch a ieşit şifonat după meciul secolului, Mayweather - McGregor. Britanicii s-au făcut foc şi pară după această reacţie a omului care în 2012 îi lua centura lui Bute: "Se aştepta la mai mult..."

Carl Froch (40 ani) a fost taxat dur de fani şi de presa britanică pentru modul în care a comentat partida dintre irlandezul Conor McGregor şi americanul Floyd Mayweather, la microfonul Sky Sports Box Office. Fostul campion de la supermijlocie, retras în anul 2014, a fost tranşant după victoria prin KO tehnic dictată de arbitru în favoarea lui Mayweather, în runda a zecea: "mă aşteptam la mult mai mult din partea lui McGregor. Dacă era boxer cu acte în regulă, lumea ar fi spus că a fost surclasat".

Asta în timp ce lumea boxului s-a pus în mare parte de acord cu faptul că irlandezul în vârstă de 29 de ani, campion al Artelor Marţiale Mixte, a oferit o prestaţie bună, demnă şi pe alocuri surprinzătoare în faţa boxerului neînvins în cariera de profesionist, care a pus punct carierei cu exact 50 de victorii.

  • Carl Froch a devenit campion mondial IBF la categoria super-mijlocie în mai 2012, după o victorie prin KO Tehnic în faţa românului Lucian Bute

Froch şi-a respectat porecla căpătată de-a lungul anilor şi a muşcat ca o veritabilă Cobră din McGregor în timpul comentariului. Cei care au urmărit transmisiunea Sky Sports au dus rapid discuţia pe reţelele de socializare, concluzionând că nativul din Nottingham a fost chior: a văzut doar ce a vrut şi a privit meciul cu un singur ochi. Comentariul lui Froch a fost catalogat drept "părtinitor" - împotriva lui McGregor.

"Carl Froch se aştepta la "mult mai multe" din partea unui om care tocmai şi-a făcut debutul în boxul profesionist, în faţa unuia dintre cei mai buni pugilişti din toate timpurile"

"Trebuie să-mi scot pălăria în faţa lui McGregor. Nico luptă la profesionişti şi ai intrat în ring cu cel mai bun din toate timpurile. Comentariu foarte nedrept din partea lui Carl Froch"

"S-a descurcat bine, pentru un om din artele marţiale. În realitate, Mayweather a intrat în ring cu un tip din UFC. Conor a venit, a fost mândru, a încercat, dar nu s-a autodepăşit şi nu s-a convertit. A fost un super-eveniment, super-promovare, dar ceea ce aşteapta toată lumea s-a întâmplat", a spus Froch.

McGregor a fost lăudat şi de Mayweather, iar cifrele arată că a lovit mai mult decât o făcuse Manny Pacquiao pe data de 2 mai 2015.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.