FOTO & VIDEO | Fostul campion mondial Ricky Hatton le-a dat emoţii fanilor! Ultima apariţie i-a şocat: în trecut a încercat să se sinucidă

20 aug 2019 41219 afişări Box
FOTO & VIDEO | Fostul campion mondial Ricky Hatton le-a dat emoţii fanilor! Ultima apariţie i-a şocat: în trecut a încercat să se sinucidă
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Fostul boxer Ricky Hatton (40 de ani) a trecut prin momente mai puţin plăcute, în vacanţa pe care şi-a petrecut-o în Tenerife. După o seară cu aburi de alcool, filmată, acesta apare pe imagini în timp ce cântă şi dansează în bar, iar la un moment dat cade din picioare. Fanii s-au temut pentru viaţa sa, când au văzut imaginile.

Ingrijorările fanilor n-au temei, susţine presa din Anglia, potrivit unei surse din anturajul lui Hatton. Clipu video a fost filmat acum câteva zile. Ricky Hatton a căzut din picioare în timp ce dansa cu tricoul în cap pe melodia "All Night Long" a lui Lionel Richie. Ricky Hutton se distra într-un bar tematic irlandez alături de câţiva prieteni.

Acum în vârstă de 40 de ani, Ricky Hutton s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool după ce s-a lăsat de box. Ricky Hatton, multiplu campion mondial la categoriile semiuşoară şi semimijlocie, a declarat că a încercat să se sinucidă în repetate rânduri pe fondul depresiei accentuate, notează BBC.

"Fotbaliştii au un agent care are grijă de ei şi un club care îi susţine. Totodată, Asociaţia Jucătorilor şi Federaţia pot să le fie alături la greu. În vreme ce boxerii sunt abandonaţi după ce se retrag, oamenii din jurul lor se orientează spre următorul campion care vine. Aşa că este foarte greu în box, avem nevoie de o asociaţie profesionistă.

Este un sport individual şi când te retragi există tendinţa de a petrece restul vieţii singur. Noi, boxerii, avem impresia că putem să ne luăm în piept cu întreaga lume. Poţi să te confrunţi cu orice în ring, dar nu şi în viaţă. Depresia te scoate din zona de confort. Dar acum vreau să vorbesc cu cineva de fiecare dată când am zile proaste, să mă eliberez. Nu am nicio temere sau ruşine atunci când povestesc astfel de lucruri", a spus Hatton pentru BBC.

CLICK AICI PENTRU FOTO ŞI VIDEO CU MOMENTELE ÎNGRIJORĂTOARE

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.