Doroftei dă lovitura! Îşi mută pub-ul într-un loc legendar din Ploieşti şi continuă povestea. Cum se va numi barul şi cât investeşte campionul mondial

1 oct 2017 76307 afişări Comentează şi tu Box
Doroftei dă lovitura! Îşi mută pub-ul într-un loc legendar din Ploieşti şi continuă povestea. Cum se va numi barul şi cât investeşte campionul mondial

Unul dintre cele mai populare baruri cu tematică sportivă din România, cel al lui Leonard Doroftei, deschis în urmă cu aproape un deceniu în oraşul natal, Ploieşti, îşi continuă povestea. "Mor de foame, am fost aruncat ca o măsea stricată!", urla ca din gură de şarpe marele campion, în urmă cu două luni.

  • Pub-ul fostului pugilist, acum în vârstă de 47 de ani, era amplasat într-o clădire cu risc seismic ridicat, iar oficialităţile au decis evacuarea.

Deşi campionul mondial la box profesionist a susţinut că e revoltat de modul în care autorităţile din oraşul prahovean l-au tratat, în cele din urmă, Moşu' a găsit soluţia. "Am participat la o licitaţie pe care am câştigat-o. Aşa că voi deschide o afacere chiar la stadion. Se va numi tot Doroftei Pub. Îi astept pe toţi suporterii să-mi treacă pragul, dar şi pe jucătorii de la Petrolul să bea o cafea la mine. Îi asigur pe toţi că doar la mine vor putea comanda mâncarea campionilor", a explicat Doroftei, potrivit telekomsport.ro. Autorităţile din Ploieşti îl somaseră at pe campionul mondial la amatori din Berlin să părăsească vechiul sediu. Potrivit telekomsport.ro, Doroftei  va investi 50.000 de euro. "Chiar dacă din punct de vedere al spaţiului noua locaţie nu este atât de mare ca precedenta, voi face tot posibilul să arate foarte bine, iar oamenii să vină cu plăcere la mine".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.