Weekend de vis pentru iubitorii de baschet 3x3! ParkLake Shopping Center găzduieşte deschiderea oficială a sezonului

27 apr 2017 686 afişări Baschet
Weekend de vis pentru iubitorii de baschet 3x3! ParkLake Shopping Center găzduieşte deschiderea oficială a sezonului
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Bucureşti, 27 aprilie 2017: ParkLake devine în perioada 5-7 mai locul de desfăşurare al primei ediţii Nike 3x3 Challenge, evenimentul care deschide sezonul celui mai iubit sport urban de echipă. Peste 200 de participanţi sunt aşteptaţi să joace baschet 3x3 pe unul dintre cele trei terenuri puse la dispoziţie de centrul comercial, luptându-se pentru premii în valoare totală de peste 25.000 lei.

Pasionaţii de baschet, şi nu numai, sunt invitaţi în weekend la ParkLake să trăiască experienţa unui eveniment total, care include meciuri de baschet, muzică, concursuri cu premii şi multe alte surprize. Nike 3x3 Challenge este un turneu marca Sport Arena Streetball şi reuneşte la start cei mai buni jucători din România în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings. De asemenea, invitaţii speciali vor da startul oficial al sezonului de baschet 3x3 la ParkLake şi vor interacţiona cu vizitatorii care vor trece pragul centrului comercial.

Nike 3x3 Challenge va fi o adevărată desfăşurare de forţă a baschetului şi va pune la dispoziţia jucătorilor două terenuri instalate la ieşirea ParkLake dinspre parcul Titan. Un al treilea teren va fi amplasat în Main Square, la parterul centrului comercial, unde oricine poate să-şi încerce aptitudinile de baschetbalist. Competiţia va debuta vineri seara, după ora 18.00, iar sâmbătă şi duminică programul include meciuri şi alte activităţi pe toată durata zilei.

Înscrierile sunt gratuite şi se fac online începând cu 1 mai, pe www.3la3.ro, în limita a 50 de echipe. Fiecare jucător înscris va primi un kit de participare oferit de partenerii oficiali ai evenimentului. Categoriile de vârstă participante sunt: sub 14 ani, sub 18 ani, Open (peste 18 ani) şi Veterani (peste 35 ani) atât la masculin, cât şi la feminin.

Echipele câştigătoare din fiecare categorie se califică automat în turneul Master al circuitului naţional de baschet 3x3 marca Sport Arena Streetball şi pot intra în posesia premiilor în valoare totală de peste 25.000 lei.


Entertainment sportiv

Spectatorii sunt invitaţi să intre pe terenul de baschet şi să participe la competiţii pentru a câştiga unul dintre premiile oferite de ParkLake şi de Nike. Partenerii campaniei sunt Nike, PRO FM şi Corner Tree Cafe. Pe durata celor trei zile, vizitatorii ParkLake sunt întâmpinaţi cu momente de entertainment şi concursuri. Distracţia va fi asigurată de către una dintre cele mai bune trupe de freestyle din lume - “Da Move Crew”din Italia. Membrii trupei italiene vor pregăti numere de jonglerii cu mingea de baschet, slam-dunk-uri şi multe alte momente speciale. Entertainmentul va fi completat de către majoretele care vor susţine jucătorii.

Iubitorii de baschet sunt aşteptaţi la magazinul Nike din ParkLake, etajul 1, care le pune la dispoziţie o selecţie mare de produse dedicate acestui sport. Acesta este singurul magazin Nike din România dedicat baschetului, unde iubitorii acestui sport pot găsi cele mai noi colecţii marca Jordan, Lebron James, Kyrie Irving, Kobe Bryant şi Kevin Durant.


Despre baschetul 3x3 şi Sport Arena Streetball

Potrivit unui studiu al Comitetului Internaţional Olimpic, baschetul 3x3 este cea mai populară formă a acestui sport, cu peste 250 de milioane de practicanţi în întreaga lume. Sport Arena Streetball este principalul organizator de evenimente de baschet 3x3 din România şi este membru în FIBA 3x3 Board, ca reprezentant al organizatorilor din întreaga lume. România deţine un titlu european la baschet 3x3, cucerit în 2014, la masculin, iar echipa naţională feminină a fost medaliată cu argint la ediţia din 2016 a Campionatelor Europene.

Mai multe informaţii despre competiţie şi despre Sport Arena Streetball găsiţi pe: www.3la3.ro sau printr-o solicitare scrisă la adresa 3x3@sportarena.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.