Vara 3x3 s-a încheiat la Raiffeisen Bank Constanţa Streetplay. Băieţii din Rahova au fost din nou la înălţime

28 aug 2018 181 afişări Baschet
Vara 3x3 s-a încheiat la Raiffeisen Bank Constanţa Streetplay. Băieţii din Rahova au fost din nou la înălţime
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Raiffeisen Bank Constanţa Streetplay, ultimul turneu al verii, dar primul din noul sezon al circuitului naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball, s-a încheiat duminică seara pe plaja din Mamaia cu victoria echipei Rahova’s Finest la categoria Open Masculin.

Băieţii din Rahova au bifat a cincea victorie în acest an în turneele marca Sport Arena Streetball şi au încasat cecul în valoare de 4500 de lei, după ce au trecut în finală de Autohtonii, scor 20-17. În competiţia feminină la categoria Open, pentru al doilea turneu consecutiv, victoria a aparţinut naţionalei de sub 18 ani a Ucrainei, care a învins în finală Agro Squad cu scorul de 21-11.

Peste 250 de jucători s-au înscris la acest eveniment organizat în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa. Baschetul 3x3 a fost în prim plan timp de două zile pe plaja din Mamaia, cele două terenuri instalate fiind pline aproape non-stop. Şi în afara competiţiei pasionaţii de baschet s-au bucurat de cele mai bune condiţii de joc, la standarde FIBA 3x3, puse la dispoziţie de organizatori.

Momente de dans, concursuri pentru spectatori, muzica asigurată de DJ Elis pe toată durata competiţiei şi deja celebrele replici ale MC-ului Cosmin Petrescu au contribuit la o atmosferă de care s-au bucurat nu doar participanţii la competiţie, dar şi spectatorii aflaţi în drum spre plajă sau spre hotelurile din zonă.

La Constanţa a fost desemnat şi primul participant la Bulut Hoops 3x3 Camp, primul camp de baschet 3x3 organizat vreodată în România care va avea loc în perioada 7-11 septembrie la Kaufland Vitan Bucureşti. Victor Bogdan, component al naţionalei U18 de 3x3 a României a câştigat concursul de îndemânare şi a primit un voucher de participare la camp-ul care face parte din proiectul “Din stradă, la Jocurile Olimpice”, finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România şi implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

  • Raiffeisen Bank Constanţa Streetplay, un eveniment marca Sport Arena Streetball, a fost organizat în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa. Turneul a fost susţinut pe plan local de Zizin, Stirom, Clubul Sportiv Athletic Constanţa, Hesperis Group, Ferma Stoian, Direcţia pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Radio Constanţa.
  • Circuitul naţional Sport Arena Streetball este susţinut de Raiffeisen Bank, Nike, Sport-Loft, Gatorade, Pegas, Ideal Board Games, Horizon, Serioux şi Apan Top Selection.  Powered by Kiss FM.
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.