Ghiţă Mureşan face un apel disperat! "Contribuind la acest fond, ajutaţi un om deosebit să-şi trăiască ultimele clipe alături de cei dragi"

13 iul 2018 39089 afişări Baschet
Ghiţă Mureşan face un apel disperat! "Contribuind la acest fond, ajutaţi un om deosebit să-şi trăiască ultimele clipe alături de cei dragi"

Ajuns la 47 de ani, Ghiţă Mureşan ocupă funcţia de ambasador al Washington Wizzard, dar este şi reprezentant al NBA, promovând competiţia la nivel mondial, iar acum fostul baschetbalist a făcut un apel disperat pentru a-l ajuta pe Constantin Palâi, fost baschetbalist, component al naţionalei României, care suferă de cancer terminal. 

AICI se pot face donaţii

Ghiţă Mureşan luptă pentru o cauză nobilă. Fostul baschetbalist doreşte să strângă 10.000 de dolari pentru ca Palâi să poată reveni în România pentru a-şi vedea familia: "Cu durere în suflet fac apel la dumneavoastră să-l ajutăm pe fostul meu coleg din echipa naţională de basket a României, Constantin Palâi, care suferă de cancer terminal. Constantin se află în Florida, a cheltuit ultimii bani pe doctori şi medicamente şi mai are o singură dorinţă: să revină în România, să-şi revadă părinţii pentru ultima dată şi să moară acasă. Constantin are nevoie de bani pentru a călători, împreună cu soţia care îi administrează perfuziile. Fac apel la dumneavoastră să contribuim la un fond comun de 10,000 de dolari, necesar pentru ca călătoria să fie organizată în condiţiile necesare pentru starea sa medicală. 

Este important să-l ajutăm imediat, pentru că doctorii îi mai dau doar două luni de viaţă. Contribuind la acest fond, ajutaţi un om deosebit să-şi trăiască ultimele clipe, alături de cei dragi".

AICI se pot face donaţii

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.