EVENIMENT | Steaua CSM EximBank şi-a deschis magazinul oficial. Ana Maria Brânză i-a susţinut pe baschetbalişti: "Nu mă gândesc să mă întorc cu mâna goală de la JO"

2 iun 2016 1499 afişări Baschet
EVENIMENT | Steaua CSM EximBank şi-a deschis magazinul oficial. Ana Maria Brânză i-a susţinut pe baschetbalişti: "Nu mă gândesc să mă întorc cu mâna goală de la JO" 5 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7961/15413294/1/stea1.jpg

21 de titluri, 28 de participări în cupele europene şi un potenţial uriaş pentru baschetul românesc. Clubul Steaua a strălucit pe toate planurile în acest sezon. Steliştii au cucerit trofeul la trei categorii de tineret: Under-14, Under-16, Under-18. De asemenea, au terminat pe podium (locul 3) în Divizia B, cu o echipă formată majoritar din jucători de la Under-18, şi au câştigat finala mică la seniori împotriva celor de la “U” Mobitelco Cluj. Acest sezon a consfinţit şi prima participare a Stelei în Eurocup, participare garantată printr-o invitaţie oferită de organizatori. De asemenea, clubul Steaua a consolidat un parteneriat în premieră în România: Cei de la New Era sunt oficial noii furnizori de şepci pentru noul magazin. Toate aceste realizări au fost completate de un eveniment foarte important pentru club: lansarea magazinului oficial.


Trofeele câştigate de Steaua în 2016. FOTO: Cătălin Soare, fotograf oficial Club Steaua

Echipa de seniori , împreună cu echipele Under-16 şi Under-18, au tăiat panglica magazinului oficial al clubului Steaua CSM EximBank, situat în incinta AFI Palace Cotroceni. Ionuţ Georgescu, managerul clubului, s-a ocupat exemplar de toate detaliile, iar atmosfera a fost una plină de entuziasm. Sesiunea de facepainting şi concursul de aruncări la coş, ambele dedicate copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie, au dat tonul distracţiei, iar viitorii baschetbalişti ai României au fost extrem de încântaţi.


Copiii se bucură cu ocazia zilei de 1 Iunie. FOTO: Cătălin Soare, fotograf oficial Club Steaua

Odată cu deschiderea acestui Fan Shop, lista cu produsele ce pot fi achiziţionate a fost la dispoziţia curioşilor şi fanaticilor:

 1. Şapcă BLACK – 159 RON
 2. Şapcă RedBlue – 159 RON
 3. Şapcă Full Cap – 129 RON
 4. Bluză trening gri B – 195 RON
 5. Bluză trening roşu D – 179 RON
 6. Tricou Polo RedBlue – 89 RON
 7. Tricou roşu V – 89 RON
 8. Tricou polo bleu – 89 RON
 9. Pantaloni trening gri – 149 RON
 10. Vestă Navy – 195 RON
 11. Tricou Polo alb – 89 RON
 12. Polo bleumarin echipă – 89 RON
 13. Rucsac – 89 RON
 14. Maiou joc RedBlue – 159 RON
 15. Maiou job alb – 159 RON
 16. Cravată – 115 RON

Ana Maria Brânză: "Cred că am şanse mari să câştig o medalie la Rio!"

O prezenţă inedită la acest eveniment a fost spadasina Ana Maria Brânză, un nume de mare rezonanţă în istoria clubului Steaua. Cu 50 medalii obţinute în întreaga carieră, vicecampioana olimpică din 2008 a acceptat să ofere câteva cuvinte pentru ProSport în cadrul acestui eveniment.

Ce faci, Ana? Te vedem din ce în ce mai rar..
Prefer să stau mai mult la cutie, cum s-ar spune. Am tendinţa de a rămâne într-un mediu izolat, ferit de ochii lumii, deoarece treaba făcută în linişte iese cel mai bine.

Ce ne poţi spune despre sportiva Ana Maria Brânză în acest moment?
Nu prea multe. Mă antrenez permanent şi sunt într-o veşnică mişcare. M-am întors de curând din Italia, după trei săptămâni petrecute la Legnano, iar activitatea este continuă.

Ce urmează în cariera ta în viitorul apropiat?
Mă voi deplasa pentru un cantonament în Polonia, urmat de Campionatul European, tot în Polonia, iar cel mai important capitol va fi, evident, Olimpiada de la Rio.

Speri la o medalie la Rio?
Ar fi absurd să spun că nu sper la obţinerea unei medalii, însă de la a spera la a face este un drum lung şi dificil.

OK, să punem problema altfel. Crezi că ai şanse la obţinerea unei medalii?
Da, eu zic că şansele mele sunt mari şi nu mă gândesc să mă întorc acasă cu mâna goală.

Ce înseamnă deschiderea acestui magazin pentru clubul Steaua?
Este un prilej extraordinar, băieţii au avut un sezon excelent la toate categoriile de vârstă, iar clubul Steaua promite mult în continuare, şi nu doar la baschet. Deschiderea acestui magazin este un cadou meritat pentru tot ce ţine de clubul Steaua.

Vezi vreo perspectivă de viitor pentru baschetul românesc?
Da, fără discuţie. Rezultatele Stelei ar trebui să încurajeze întregul spectru al baschetului să urmeze drumul spre performanţă. Copiii care s-au strâns astăzi să arunce la coş pot deveni pasionaţi oricând şi pot opta pentru baschet. Speranţele de azi, campionii de mâine.

Dar pentru sportul românesc ce anticipezi?
Sunt o optimistă convinsă şi cred cu tărie că România are foarte multe argumente pentru a avea un cuvânt greu de spus în sportul mondial.

Optimismul şi pesimismul sunt două iluzii. E bine să gândim aşa?
Nu trebuie să ne bazăm pe optimism sau pesimism, însă în această situaţie eu găsesc suficiente motive pentru a gândi pozitiv în prezent, dar şi în viitor. Trebuie să credem în ceea ce suntem şi în ceea ce putem să facem pentru ca totul să fie bine.

Articol scris de VALENTIN GHERGA

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.