Baschet 3x3 a la Cluj!

21 iun 2019 165 afişări Alte Sporturi
Baschet 3x3 a la Cluj!

Circuitul naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour programează revine pentru al doilea an consecutiv la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în zilele de 22-23 iunie la Shopping City, pe terenul care va fi amenajat pe terasa de la food-court.

Atmosferă, prieteni, muzică, distracţie, premii şi bineînţeles mult baschet. Baschet 3x3, o disciplină care începând cu ediţia Tokyo 2020 face parte din programul Jocurilor Olimpice. Despre asta va fi vorba la Superbet Cluj Streetball, o competiţie care face parte din calendarul FIBA 3x3 şi la care orice jucător participant va acumula puncte în clasamentul mondial.

Spectatorii vor avea la rândul lor şansa de a fi parte din acţiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiţie, care va anima terenurile de baschet. Se pun la bătaie 250 lei zilnic în cadrul concursului Lucky Shot care va avea loc atât sâmbătă cât şi duminică. Patru concurenţi îşi vor disputa marele premiu în bani, iar fiecare dintre ei va primi câte un tricou din partea Superbet. Peste 50 de echipe s-au înscris la acest eveniment la toate categoriile.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.