Sandero Stepway, ultra-atrăgător! Motorul diesel 1.5 de 90 CP poate atinge un consum chiar de 3,7 litri la 100 de km

12 nov 2012 10824 afişări Auto-Moto
Sandero Stepway, ultra-atrăgător! Motorul diesel 1.5 de 90 CP poate atinge un consum chiar de 3,7 litri la 100 de km Sandero Stepway, ultra-atrăgător (caiet)

Noul Sandero Stepway are preţul de pornire de 10.800 de euro

Motorul diesel 1.5 de 90 CP poate atinge un consum chiar de 3,7 litri la 100 de kilometri

Dacă Dacia a reuşit să facă vreodată o maşină frumoasă, puternică, bine dotată şi aceptabilă ca preţ, atunci aceasta este noul Sandero Stepway.

Noul Sandero Stepway este mai mult decât o simplă versiune a noului Sandero. Mărturie stă şi faptul că dezvoltarea modelului a fost gândită încă din primele etape ale proiectului Sandero. Desigur, Noul Sandero Stepway adoptă toate caracteristicile de funcţionalitate ale Noului Sandero, însă ea îşi afirmă în mod clar independenţa şi se afirmă ca o berlină cu design robust. Noul Sandero Stepway se adresează unor clienţi ce caută un vehicul cu o personalitate puternică şi care doresc să acceadă la universul modelelor de tip crossover. Garda la sol înălţată te va scuti de emoţii atunci când nimereşti o groapă sau când vrei să urci o bordură.

Elemente exterioare specifice

Noul Sandero Stepway îşi afirmă caracterul distinct prin noua parte frontală marcată de atribute specifice: ornamente în faţă şi în spate, bare de protecţie bi-ton, proiectoare de ceaţă speciale, pasaje de roţi evazate, jante de 16 incsi, bare de pavilion longitudinale bi-ton şi o vopsea metalizată Belu Azurite exclusivă. Şi dacă mai adăugăm şi dotările clasice, care sunt prezente şi pe noile Logan şi Sandero, ne dăm seama că preţul de 10.800 de euro cerut de productor, la motorizarea 0.9 TCe 90 CP, nu e deloc mare. Dacă vrem varianta diesel, cu motorul 1.5 dCi de 90 CP, preţul pe care trebuie să-l achităm este de 12.200 de euro. Iată cum Noul Sandero Stepway este o variantă de luat în seamă pentru cei care chiar îşi doresc ALTCEVA. Nu de alta, dar noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway au direcţie asistată de la nivelul de intrare în gamă, au un confort sonor îmbunătăţit prin folosirea unor materiale de combatere a zgomotului de o mai înaltă calitate, iar sistemul de asistenţă a direcţiei pentru cele trei modele este mult mai bun.

Centurile de siguranţă pentru locurile din faţ sunt prevăzute cu limitator de efort pentru protecţia toracelui în caz de impact

Noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway sunt echipate cu airbag-uri frontale pentru şofer şi pasager, precum şi cu airbag-uri laterale pentru locurile din faţă încă de la primul nivel de echipare

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.