Părintele Mustang are propria ediţie specială

22 iun 2009 16 afişări Auto-Moto
Părintele Mustang are propria ediţie specială Părintele Mustang are propria ediţie specială

Acum Lee Iacocca are ediţia specială de care aminteam mai sus a legendarului model american. Ford Mustang a apărut acum 45 de ani, fiind una dintre ideile revoluţionare pe care Lee Iacocca, preşesdintele Ford de atunci, le-a avut. Această versiune diferă semnificativ de orice alt Ford Mustang de pe şosea, suferind modificări estetice ample la nivelul caroseriei În primul rând luneta din spate are o alură mai plonjată pentru a converge spre curentul fastback, popular în anii prunciei lui Ford Mustang. De asemenea, kitul special făcut de Michael Leone şi construit de Gaffoglio Family Metalcrafters îl diferenţiază de orice altceva de pe şosea.

După cum se poate observa aspectul general este unul "curat" cu un kit simplu, şi cu blocuri optice micşorate pentru a accentua ideea de muscle car. Nu este însă doar o impresie, pentru că acei 400 de cai putere proveniţi din V8-ul de 4,6 litri reprezintă un pachet exploziv de muşchi. Există şi versiunea mai domestică fără Supercharger, care dezvoltă doar 320 CP. Pentru a îi ţine sub frâu, Ford oferă o cutie de viteze cu 5 rapoarte speed shift stick, un sistem de fârnare cu dicuri pe 14 inchi şi pachetul Ford Racing Handling Package.

VEZI AICI MAI MULTE POZE CU FORD MUSTANG LEE IACOCCA

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.