Ştafeta feminină de 4x400 m a României s-a calificat în finala Campionatului European din Berlin

10 aug 2018 460 afişări Comentează şi tu Atletism
Ştafeta feminină de 4x400 m a României s-a calificat în finala Campionatului European din Berlin

În componenţa Andrea Miklos, Cristina Bălan, Sanda Belgyan şi Bianca Răzor, cvartetul feminin de 4x400 m s-a calificat azi în finala Campionatului European de atletism din Berlin, competiţie ce are loc pe Stadionul Olimpic, arena care a găzduit şi Mondialul din 2009.

Sprinterele tricolore au încheiat cea de-a doua semifinală pe locul 4, cu timpul de 3:31,95, cea mai bună performanţă personală a sezonului. Pe primul loc s-a clasat echipa Poloniei, cu 3:28,52.

La general, ştafeta României a încheiat pe locul 7, poziţie ce i-a permis accesul în finala de opt reprezentative, ultim act care se va desfăşura în sesiunea de sâmbătă, de la 21:50, în direct pe Eurosport. Timpul de referinţă al calificărilor a fost realizat de Italia, cu 3:27,63 (season best).

După cinci zile de concurs, România nu a cucerit vreo medalie la Campionatul European de atletism din Berlin. Competiţia se încheie duminică.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.