Marius Ionescu nu a terminat maratonul din cadrul Mondialului de atletism: "Cea mai mare dezamăgire e atunci când ai mari aşteptări"

22 aug 2015 348 afişări Atletism
Marius Ionescu nu a terminat maratonul din cadrul Mondialului de atletism: "Cea mai mare dezamăgire e atunci când ai mari aşteptări"

Cel mai bun maratonist al României, Marius Ionescu, nu a terminat cursa de 42,195 km din cadrul Campionatului Mondial de atletism din Beijing.

  • Sportivul Ghirmay Ghebreslassie, din Eritreea, a devenit, la 19 ani, cel mai tânăr campion mondial la maraton, după ce s-a impus, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de atletism de la Beijing.

Prezent la cel de-al treilea Mondial al carierei, elevul lui Cătălin Geapana, calificat şi la JO, nu a reuşit să-şi conserve resursele fizice pentru a face din nou o cursă mare. "Cea mai mare dezamăgire este atunci când ai mari aşteptări! Dar ce faci când eşti doborât la pământ ,ramai acolo şi plângi?! NU! Te ridici,te ştergi de praf şi nu laşi capul jos. În viaţa doar cei ce au puterea sa se ridice vor transforma eşecul de azi în succesul de mâine. Ati fost alături de mine şi promit ca munca depusă într-un final va da roade,pentru asta va mulţumesc! ", a scris "Piciu" pe pagina sa de facebook. Sportivul Ghirmay Ghebreslassie, din Eritreea, a devenit, la 19 ani, cel mai tânăr campion mondial la maraton, după ce s-a impus, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de atletism de la Beijing. Ghebreslassie a câştigat proba în două ore, 12 minute şi 27 de secunde, fiind urmat de etiopianul Yemane Tsegay (2h13'07'') şi ugandezul Munyo Solomon Mutai (2h13'29''). Kenyenii, marii favoriţi ai probei, au dezamăgit, la fel ca şi italienii, care au condus cursa în prima parte.Titlul câştigat de Ghirmay Ghebreslassie este primul din istorie pentru Eritreea.

2h13:19 e cel mai bun timp al carierei pentru Marius Ionescu

68 de fondişti au luat startul la maratonul din Beijing, prima probă a Mondialului din China

26 de atleţi, printre care şi Marius Ionescu, nu au terminat maratonul din Beijing

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.