FOTO De pe nisip, la Naţionale. Săritorii cu prăjina fac show şi la Naţionale

23 aug 2013 372 afişări Comentează şi tu Atletism
FOTO De pe nisip, la Naţionale. Săritorii cu prăjina fac show şi la Naţionale 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7958/11268936/2/new-image-bunaa.jpg

 

Cei mai buni săritori cu prăjina din România s-au reunit săptămâna trecută la Eforie Nord pentru un concurs în mediu neconvenţional, pe nisip, aşa cum obişnuiesc să organizeze mai toate naţiunile care fac din atletism un spectacol: pentru a promova diferitele specialităţi, pentru a atrage copiii, pentru a populariza fenomenul prin intermediul mass-media şi pentru a aduce diverşi sponsori. Pusă la punct de Tiberiu Agoston şi de Răzvan Enescu, reuniunea de la malul mării a polarizat toată atenţia.

 

Oameni de sport din judeţul Constanţa, turiştii de pe plajă şi prietenii atleţilor au aplaudat frenetic încercările protagoniştilor amintindu-şi de performanţele legendarului Sergey Bubka. "Am dus la sfârşit un proiect la care am lucrat enorm şi le mulţumesc tuturor persoanelor care ne-au ajutat pentru a materializa ideea noastră. În 2007 am organizat primul episod în faţa Teatrului Naţional din Bucureşti, doi ani mai târziu în parcarea de la Baneasa Shopping City şi nu ne vom opri aici. Dacă anul acesta am ales marea, în viitor poate vom face demonstraţia la munte", a spus recordmenul naţional Tiberiu Agoston. La o săptămână distanţă, protagoniştii regalului de pe plajă se mută în arenă, pentru că sâmbătă de la ora 10:00 (finala feminină) şi de la 11:00 (finala masculină) au loc întrecerile de la Campionatul Naţional - Stadionul Tineretului.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.