Duminică e ziua Wings for Life în România și în toată lumea. Se aleargă în 35 de orașe în același timp, într-o cursă cu un format unic. Vedetele de la start

Autor: Andru Nenciu Publicat: 02 May. 2015, 20:44 Actualizat: 02 May. 2015, 20:51 Atletism
 • A doua ediție a evenimentului Red Bull Wings for Life are loc duminică, de la ora 14:00, pe traseul București – Fetești, cu startul din parcarea magazinului Selgros Pantelimon
 • Acțiunea caritabilă ce are ca scop strângerea de fonduri pentru activitățile de cercetare în privința remediilor pentru afecțiunile măduvei spinării e transmisă în direct de sport.ro de la ora 13:00
 • Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Sandra Izbașa, Marian Drăgulescu, Zsolt Gyongyossy, Vlad Hagiu, Alin Petrache, Virgil Stănescu, Bogdan Voina, Mihai Donisan, Victor Hănescu sau Bogdan Zebega sunt doar câteva dintre personalitățile din sport care și-au anunțat prezența

Cursa are un format unic: după ce alergătorii vor lua startul la ora 14:00, va pleca jumătate de oră mai târziu mașina de finiș, condusă de Alex Baugmartner, suv cu o viteză constantă. Concurenții vor avea în numărul de concurs un cip, iar Touaregul condus de Alex e echipat cu senzori care se vor activa în momentul în care suv-ul va trece prin dreptul participanților. Locul alergătorului în cursa națională și în cea globală e generat nu de timpul petrecut pe traseu, ci de distanța în kilometri până în momentul în care participantul a fost ajuns de mașina de finiș.

In 2014, peste 35,000 de oameni au luat startul in primul eveniment cu adevarat global – Wings for Life World Run. Pe 3 mai 2015, ora 14:00 (ora Romaniei), in 35 de locatii de pe sase continente vom retrai emotia, indiferent daca suntem sportivi profesionisti sau amatori, ne alaturam cauzei si vom alerga pentru cei care nu pot in speranta ca vom gasi un remediu pentru afectiunile coloanei vertebrale. Vor lua startul, umar la umar cu noi si participantii in scaune rulante.

Ambasadorii locali Wings for Life – Mihaela Radulescu, Dani Otil, Toma Coconea si Andrei Rosu, alaturi de alti sustinatori ai proiectului – Alin Petrache, Roxana Ciuhulescu, Daniel Osmanovici, Virgil Stanescu si Chef Joseph Hadad au alergat in 2014 pentru cei care nu pot si in special pentru George Balta, fostul jucator de rugby, acum impobilizat intr-un scaun cu rotile. Competitia nationala a fost castigata Eugen Sorop (58,86 km) si Liliana Danci (39,03 km).

INFO Anul acesta s-au alaturat echipei locale de ambasadori Wings for Life World Run si Daniel Osmanovici, Alexandru Corneschi si Paul Dicu.

Conceptului Wings for Life World Run schimba regulile jocului – nu exista o linie de finis, aceasta te urmareste – la 30 de minute dupa startul participantilor, masina oficiala de finis pleaca in urmarirea lor. Ruland incet la inceput, dar marind ritmul la anumite intervale de timp, masina reprezinta linia de finis mobila. Echipata cu senzori, masina oficiala de finis va depasi sportivii, inregistrandu-le cip-urile digitale pe masura ce se apropie de conducatori. Ultima persoana depasita din cele 35 de locatii este campionul mondial.

Ce face ca lupta pentru victorie sa fie atat de speciala? Sportivi care participa in tari sau continente diferite sunt intr-o lupta stransa pentru titlul global, dar nu vor sti pana cand masina de finis ii prinde si cursa ia sfarsit. In 2014, dupa cinci ore de alergare au ramas doar trei sportivi. In final, campionul global din Austria a avut un avantaj de numai 90 de metri fata de ocupantul celui de-al doilea loc, din Peru.

Wings for Life World Run are ca obiectiv sustinerea fundatiei non-profit Wings for Life, care finanteaza activitati de cercetare a afectiunilor maduvei coloanei vertebrale din toata lumea. 100% din incasarile generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de inscriere, vor fi donate de Red Bull Group catre Wings for Life pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii.


 WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2014

•           Castigatorul global: Lemawork Ketema (Etiopia, 78,58 km)

•           Castigatoarea globala: Elise Selvikvag Molvik (Norvegia, 54,78 km)

•           Fonduri stranse: 3 milioane € (taxele de inscriere ale celor 50.110 de participanti inscrisi, plus donatii)

•           Distanta totala: 530.928 km – echivalentul a 13 ocoluri de planeta

•           Participanti la start: 35.397

•           In cursa dupa 1 ora: 29.847

•           In cursa dupa 2 ore: 5.146

•           In cursa dupa 3 ore: 327

•           In cursa dupa 4 ore: 26

•           In cursa dupa 5 ore: 3

•           Au atins distanta de maraton: 233

•           Distanta medie: 14,99 km

Castigatorii locali 2014 – feminin Liliana Danci (39,03 km) si masculin – Eugen Sorop (58,86 km). Ambii se afla la start in Bucuresti si in 2015.


CURSA IN SCAUN RULANT – BUCURESTI (pentru prima oara)

Pe 3 Mai, oamenii aflati in scaune rulante vor concura alaturi de alergatori, unii langa altii, in aceeasi competitie – Wings for Life World Run. Vom fi impreuna, asa cum ar trebui sa fie. George Balta, ambasadorul local Wings for Life, se va afla la start, la Bucuresti, alaturi de alti oameni aflati in scaune rulante. Concurentii vor trebui sa foloseasca scaunele rulante normale, nu cele speciale pentru competitie. Astfel, fiecare va avea aceeasi sansa. 

MASINA OFICIALA DE FINIS SI SOFERII LOR – omul care a depasit viteza sunetului va conduce masina oficiala de finis la wings for life world run bucuresti

Felix Baumgartner, asul din Formula 1 David Coulthard, campionul de la Paris-Dakar Marc Coma si motociclistul Ricky Johnson se vor numara printre cei 35 de soferi ai Masinilor Oficiale de Finis de la a doua editie Wings for Life World Run, pe 3 mai 2015.

Felix Baumgartner isi seteaza constant noi limite. In 2012 a facut istorie, in cadrul Red Bull Stratos, efectuand o saritura de la 39 km inaltime, atingand 1,342.8 km/h in cele 4 minute si 22 de secunde in cadere libera. Daca deja ai ajuns in Stratosfera si ai fost cel mai rapid om de pe planeta, care ar putea fi urmatoarea provocare? In 2014 a participat la cursa de 24 de ore de la Nürburgring, in calitate de pilot, unde a ocupat locul 9, iar in 2015 a participat la cursa Bathurst de 12 ore din Australia, ocupand aceeasi pozitie. 

Cea de a doua Masina Oficiala de Finis va fi condusa de Costin Giurgea. De doi incoace, ne prezinta ultimele noutati din industria auto, alaturi de Tudor Bratu in emisiunea „Masini cu Giurgea si Bratu”. Chiar daca si el este obisnuit mai degraba sa testeze limitele superioare ale unei masini, acum va avea parte de o experienta opusa. Tudor Bratu a decis sa alerge pentru cei care nu pot. Sa vedem la ce kilometru il va prinde colegul Giurgea. Felix Baumgartner si Costin Giurgea se vor afla la volanul cate unui Volkswagen Touareg. Touareg a depasit atat de multe recorduri, incat credem ca este cea mai potrivita masina care ar putea sa se intreaca cu alergatorii de la Wings for Life World Run Romania. Speram sa-i motiveze pe participanti sa se auto-depaseasca, pentru a dobori si ei propriile recorduri.

CUM FUNCTIONEAZA

La ora 14:30, la exact jumatate de ora dupa startul alergatorilor, Masinile Oficiale de Finis pornesc pe traseu cu exact 15 km/h. La ora 15:30, accelereaza pana la 16 km/h, la 16:30 accelereaza pana la 17 km/h, la 17:30 apasa pedala pana la 20 km/h, iar la 19:30 accelereaza la 35km/h. Toti soferii din lume vor mari viteza in acelasi timp, mentinand acelasi ritm. Dupa doua ore si jumatate, alergatorii vor fi parcurs 31 km. Din moment ce Wings for Life World Run incepe la ora 11:00 UTC in toate cele 35 de locatii, Centrul Global de Control al Cursei si tehnologia ne vor ajuta sa ne asiguram ca toti soferii accelereaza in acelasi timp.

IN SPATELE CORTINEI

Masinile Oficiale de Finis sunt echipate cu tehnologie de urmarire complet noua, dezvoltata special pentru Wings for Life World Run. Pozitia unui participant in clasamentul local si global va fi determinata de distanta pe care o parcurge inainte de a fi depasit de masina de finis, nu de timpul pe care il petrece alergand. Masinile Oficiale de Finis sunt guvernate de regulile Wings for Life World Run, care asigura progresul constant si simultan in toate cele 35 de trasee de lume. Cele doua masini din Germania – din Munich si Darmstadt – au fost modificate pentru a fi conduse de soferi cu afectiuni ale maduvei spinarii, in doua locatii care deja si-au epuizat locurile disponibile. Progresul tuturor participantilor si rezultatele lor finale din toata lumea vor fi inregistrate de un cip ascuns in numarul de cursa al fiecaruia. Cipul se activeaza cand trec linia de start si se dezactiveaza cand sunt depasiti de masina de finis, atunci fiind inregistrata si distanta parcursa.


Masinile Oficiale de Finis vor porni de la linia de start la 30 de minute de la plecarea alergatorilor pe traseul Wings for Life World Run si vor merge conform unui ritm stabilit la nivel global.

14:00 (ora locala) – STARTUL CURSEI

14:30 – PLEACA MASINA OFICIALA DE FINIS – Viteza: 15km/h

15:30 – VITEZA CRESTE: 16 km/h

16:30 – VITEZA CRESTE: 17 km/h

17:30 – VITEZA CRESTE: 20 km/h

19:30 – VITEZA CRESTE: 35 km/h, pana cand ultimul concurent este depasit.


AMBASADORI WINGS FOR LIFE WORLD RUN SI VEDETE LA BUCURESTI

Ambasadorii locali Wings for Life World Run – Mihaela Radulescu, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Rosu, Alexandru Nicolau si Alexandru Corneschi – vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume. Lor li se alatura Gabriela Szabo, Zsolt Gyongyossy, Alin Petrache, Andreea Raducan, Sandra Izbasa, Marian Dragulescu, Victor Hanescu, Vlad Hagiu, Bogdan Voina, Mihai Donisan, Stelian Larga, dar si de alte vedete locale precum Carmen Bruma, Mircea Badea, Roxana Ciuhulescu, Silviu Pasca, DOC, Joseph Hadad, Doru Todorut. Cei care doresc sa alerge alaturi de ei, se mai pot inscrie duminica, 3 mai, in zona de start la Selgros Pantelimon, intre orele 10.00 si 12.00, insa locurile vor fi limitate.

SPORTIVII PROFESIONISTI FAVORITI LA TITLUL LOCAL

Wouter Decock este de nationalitate belgiana, iar anul trecut a castigat cursa Wings for Life World Run din Belgia, cu 65,11 km parcursi. In 2014 a reusit sa se claseze pe locul 5 mondial. Wouter este membru al echipei nationale de ultramaraton. Recordul personal pentru 50 km este 3h14min40sec, iar pentru 100 km este 6h54min42sec.

Eugen Sorop este castigatorul Wings for Life World Run Bucuresti 2014. Anul trecut Eugen a parcurs 58,86 km pana l-a prin Masina Oficiala de Finis. Anul acesta a ales sa alerge tot in Romania. Recordul personal pentru maraton este 2h26min45sec.

Alexandru Corneschi practica atletismul de 10 ani si este multiplu campion national la maraton si semimaraton si campion balcanic cros. Cel mai bun timp al sau este cel de la Maratonul International Bucuresti – 2h33min. Alexandru va alerga pentru tatal sau, imobilizat de 8 ani intr-un scaun cu rotile. Alexandru tinteste sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, la maraton.

Daniel Lupulescu este sportivul atipic, pentru ca s-a apucat tarziu de atletism (in facultate), dar cu foarte multa munca si un talent urias a reusit sa isi cladeasca un nume in atletismul romanesc, devenind multiplu campion national atat in probe de sosea, cat si de alergare montana. El este actualul campion national de maraton al Romaniei, titlu obtinut in 2013 la Maratonul International Bucuresti. Recordul personal la maraton este de 2h34min.

Liliana Danci este castigatoarea Wings for Life World Run Bucuresti 2014. Ea a parcurs 39,03 km. Practica atletismul din septembrie 2003, fiind antrenata de Dragomir Cristian. In atletism s-a evidentiat in probele de semifond, in special 3000m obstacole, cros, alergare montana, facand cu succes trecerea, in ultimul an, la probe mai lungi, precum semimaraton si maraton. Recordul personal la maraton este de 2h48min.

RESTRICTII DE TRAFIC

Duminica, 3 mai 2015, pe Drumul National DN3 pe sectorul aflat intre localitatile Pantelimon (complex Lebada) si Lehliu Gara se va restrictiona traficul rutier intre orele 13:00 – 18:00. Masura se instituie pentru desfasurarea unui eveniment sportiv. Tranzitul auto se va redirectiona catre autostrada A2, iar traficul local se va devia pe rute ocolitoare locale.

INFORMATII PENTRU PARTICIPANTI

 • 13:00 – Incalzire (in zona scenei)
 • 13:00-13:45 – Ocuparea locurilor in Sectoarele de Start alocate
 • 13:30 – Transmisie LIVE pe ecranul de la scena
 • 13:45 – Inchiderea Sectoarelor de Start
 • 14:00 – START
 • 15:00-19:00 – Intoarcerea alergatorilor care au fost eliminati din cursa
 • 15:30-19:30 – Transportul concurentilor de la Zona de Start la statia de metrou Pantelimon

 

 • GARDEROBA, VESTIARE, TOALETE
 • In Zona de Start va fi instalat un cort unde participantii isi pot lasa bagajul pe timpul cursei. Bagajele se pot lasa  doar in rucsacul oficial al cursei (cel in care ai primit kitul de participant).
 • Odata cu Numarul de Concurs participanti primesc si o eticheta, care trebuie prinsa de sfoara de strangere a rucsacului, pentru a-l putea lasa la garderoba. In acelasi cort va exista si un spatiu tip vestiar, unde se pot schimba. Bagajul poate fi lasat la garderoba inainte de start si poate fi ridicat dupa terminarea competitiei, pe baza Numarului de Concurs.
 • Desi vom avea grija de bagajele lor, le recomandam sa nu lase obiecte de valoare in bagaj. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau disparitia acestora.
 • Chiar in spatele liniei de start vor exista 40 de toalete, accesibile pe toata durata evenimentului.

START

Alergatorii trebuie sa ocupe pozitiile de start alocate, in intervalul orar 13:00-13:45. Sectorul de Start a fost alocat in functie de experienta anterioara la maratoane/semi-maratoane pe care au introdus-o cand s-au inregistrat.

Alergatorii mai rapizi vor fi pozitionati cel mai aproape de linia de start. Cei care nu au furnizat un timp personal vor fi pozitionati cel mai departe de linia de start. Fiecare participant are marcat pe Numarul de Concurs culoarea aferenta sectorului din care va lua startul.

 • Sector 1 – Culoare Albastra (cei mai rapizi)
 • Sector 2 – Culoare Portocalie
 • Sector 3 – Culoare Galbena
 • Sector 4 – Culoare Rosie (cei mai putin rapizi)

ATENTIE: Accesul in Sectoarele de Start se inchide la 13:45. Startul va avea loc in acelasi timp in 33 de tari, la ora 14:00 fix, ora Romaniei.

Pentru a evita eventualele accidentari, rugam alergatorii sa pastreze ritmul alergatorilor din jurul lor in primele sute de metri.

Traseu Cursa din Bucuresti va avea loc pe drumul national DN3-DN3A (Bucuresti-Fetesti). Traseul este unul foarte bun din punct de vedere tehnic, terenul este plat, fara diferente mari de nivel.

Diferenta de nivel pentru traseul complet: START 75m; URCARE 335m; COBORARE 299m.

Lungimea totala a traseului este de 100 km, insa tu poti alerga cat vrei, cat iti propui, cat poti.

DISTANTA ALERGATA SI CRONOMETRARE

Nu exista linie de finis traditionala. Nu exista o distanta sau un timp prestabilit. Linia de finis te urmareste pe tine – Masina Oficiala de Finis va pleca pe traseu la 30 de minute dupa START si va merge cu o viteza prestabilita. Poti alerga pana ce Masina de Finis te va depasi. Dupa acel moment, timpul si distanta parcursa vor fi inregistrate, iar pe baza lor vei fi pozitionat in clasament.

 • 14:30 – Masina de Finis ia startul – viteza: 15km/h
 • 15:30 – Viteza creste: 16 km/h
 • 16:30 – Viteza creste: 17 km/h
 • 17:30 – Viteza creste: 20 km/h
 • 19:30 – Viteza creste: pana la 35 km/h, pana cand ultimul concurent este depasit

Inainte de a fi depasit de Masina de Finis veti fi avertizati de voluntarii biciclisti sa alergati cat mai pe dreapta traseului! Va rugam sa aveti grija, imediat in spatele biciclistilor va trece Masina de Finis!

Cursa locala se termina atunci cand ultimul alergator si ultima alergatoare au fost prinsi din urma de Masina Oficiala de Finis, acestia fiind declarati Campioni Nationali. Iar ultimul alergator si ultima alergatoare ramasi in cursa globala vor fi declarati Campioni Globali ai Wings for Life World Run 2015.


PUNCTE DE ALIMENTARE

Primul punct de alimentare este la Start/Finis. Pe traseu, veti gasi puncte de alimentare din 5 in 5 km incepand cu kilometrul 5 si pana la kilometrul 45.

Pentru a evita deshidratarea, consumati multe lichide atat in timpul, cat si dupa cursa. Nu uitati, organismul vostru are nevoie de hidratare.

La toate punctele de alimentare de pe traseu veti gasi urmatoarele produse, in urmatoarea ordine: Red Bull > apa > isotonic > banane > portocale > napolitane > ciocolata > glucoza > covrigi cu sare > apa.

Dupa kilometrul 45, alergatorii vor fi insotiti de biciclisti, care ii vor asista cu cele necesare pentru hidratare si nutritie: apa, isotonic, banane, ciocolata, realimentarea putandu-se face continuu.

Suplimentar, in autocarele de intoarcere veti gasi apa, Red Bull si banane.

FINIS / INTOARCEREA LA ZONA DE START

In momentul in care Masina Oficiala de Finis v-a depasit, va rugam sa va opriti imediat din

Autor: Andru Nenciu Publicat: 02 May. 2015, 20:44 Actualizat: 02 May. 2015, 20:51 Atletism
Pe aceeași temă
ULTIMA ORA. Șoc în lumea interlopă. Liderul clanului Sadoveanu a fost împușcat în cap. Motivul pentru care a fost ucis
ULTIMA ORA. Șoc în lumea interlopă. Liderul clanului Sadoveanu a fost împușcat în cap. Motivul pentru care a fost ucis
VIDEO Senatoarea Diana Şoşoacă a plecat din emisiunea Sinteza Zilei după un schimb de replici cu Mihai Gâdea
VIDEO Senatoarea Diana Şoşoacă a plecat din emisiunea Sinteza Zilei după un schimb de replici cu Mihai Gâdea
Salariu de fotbalist, plătit şi de suporteri: Ideea celor de la Fenerbahce Istanbul pentru a-l păstra pe mijlocaşul Mesut Ozil
Salariu de fotbalist, plătit şi de suporteri: Ideea celor de la Fenerbahce Istanbul pentru a-l păstra pe mijlocaşul Mesut ...
‘Perlele’ lui Becali, dorite LA PACHET la o echipa de traditie din Europa! Cine a pus ochii pe Dennis Man si Florinel Coman
‘Perlele’ lui Becali, dorite LA PACHET la o echipa de traditie din Europa! Cine a pus ochii pe Dennis Man si Florinel ...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
HOROSCOPUL săptămânii. Zodia care și-ar putea găsi jumătatea
HOROSCOPUL săptămânii. Zodia care și-ar putea găsi jumătatea
ULTIMA ORĂ. Tragedie în muzica românească. Îndrăgitul cântăreț a fost găsit mort
ULTIMA ORĂ. Tragedie în muzica românească. Îndrăgitul cântăreț a fost găsit mort
Știrea zilei despre toate pensiile din România. Nu ne permitem. Raluca Turcan aruncă bomba
Știrea zilei despre toate pensiile din România. Nu ne permitem. Raluca Turcan aruncă bomba
Varianta mai contagioasă a coronavirusului se răspândește în România. Cazuri confirmate în București, Giurgiu și Suceava
Varianta mai contagioasă a coronavirusului se răspândește în România. Cazuri confirmate în București, Giurgiu și Suceava
Celebru interlop român, ÎMPUȘCAT în cap în urmă cu puțin timp! Avem detalii de ultimă oră
Celebru interlop român, ÎMPUȘCAT în cap în urmă cu puțin timp! Avem detalii de ultimă oră
Unul dintre cele mai bine păzite SECRETE înainte de 1989: data reală a naşterii lui Ceauşescu - FOTO
Unul dintre cele mai bine păzite SECRETE înainte de 1989: data reală a naşterii lui Ceauşescu - FOTO
Incidentul șocant în care a fost implicată echipa Real Madrid. Fanii nu își pot reveni / Declarația lui Zidane
Incidentul șocant în care a fost implicată echipa Real Madrid. Fanii nu își pot reveni / Declarația lui Zidane
Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE
Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE
Motivul UIMITOR pentru care Elena Udrea nu şi-a cunoscut soacra. 'E greu să ai o aşa noră'
Motivul UIMITOR pentru care Elena Udrea nu şi-a cunoscut soacra. 'E greu să ai o aşa noră'
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un bărbat
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un bărbat
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Și-a înjunghiat soțul când a văzut pozele unei femei în telefonul lui. Când și-a dat seama cine e „rivala”, a încremenit
Și-a înjunghiat soțul când a văzut pozele unei femei în telefonul lui. Când și-a dat seama cine e „rivala”, a încremenit
Florin Piersic rupe tradiţia aniversărilor sale: „Mi-am pierdut un prieten de o viaţă, răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate între viaţă şi moarte”
Florin Piersic rupe tradiţia aniversărilor sale: „Mi-am pierdut un prieten de o viaţă, răpus de boala asta blestemată, ...
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
Avertismentul medicilor veterinari despre un fals antidot Covid-19: „Ivermectina are efecte cancerigene“
Avertismentul medicilor veterinari despre un fals antidot Covid-19: „Ivermectina are efecte cancerigene“
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după Războiul Depozitelor: „Caut unul care să aibă ceva creier”
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după Războiul Depozitelor: „Caut unul care să aibă ceva creier”
Imagini-bombă! Prezentatoare celebră, prinsă cu amantul în pădure!
Imagini-bombă! Prezentatoare celebră, prinsă cu amantul în pădure!
Cea mai puternică mașină fabricată în România are un preț de INFARCT la second hand în Germania. Ne frecăm la ochi și acum!
Cea mai puternică mașină fabricată în România are un preț de INFARCT la second hand în Germania. Ne frecăm la ochi ...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!