Cum şi-a ucis Pistorius iubita! FOTO Imagini în premieră de la locul tragediei!

1 iun 2013 18516 afişări Atletism
Cum şi-a ucis Pistorius iubita! FOTO Imagini în premieră de la locul tragediei!
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Televiziunea ”Sky” a publicat astăzi în exclusivitate imagini realizate de criminalişti din apartamentul în care Oscar Pistorius şi-a ucis iubita pe 14 februarie.

Cazul lui Oscar Pistorius, care şi-a ucis iubita cu câteva focuri de armă pe 14 februarie, a făcut înconjurul lumii. Deşi atletul sud-african a fost eliberat de procurori până la începerea procesului, ecourile nu s-au stins nici după câteva luni. Iar astăzi, postul de televiziune ”Sky” a obţinut câteva imagini în premieră, realizate de criminalişti la câteva ore după crima petrecută în apartamentul atletului din Pretoria.


Se observă dâra de sânge rămasă pe gresie după ce Pistorius a încercat să-şi salveze prietena

Imaginile confirmă mărturia lui Pistorius

Conform reporterului Alex Crawford, care a realizat materialul difuzat de televiziunea britanică, aceste poze au apărut imediat după ce Pistorius i-a acuzat pe unii dintre poliţiştii care au anchetat crima că i-au furat unul dintre ceasuri. Sunt primele imagini pe care publicul le vede de la locul faptei, iar peisajul este unul sumbru. Acestea confirmă însă mărturia lui Pistorius, care a spus că nu avea protezele puse şi că a tras în uşă, crezând că un răufăcător i-a pătruns în casă, dovadă şi cele două urme de gloanţe de pe uşă, semnalate cu bandă galbenă de către poliţişti. Totodată, se observă şi o baltă de sânge langă toaletă, plus urme de sânge care confirmă faptul că Pistorius a încercat să o salveze pe Steenkamp, ducând-o în living. Deocamdată nu se ştie impactul pe care aceste poze îl vor avea asupra cazului, dar se observă şi urme de picioare care au contaminat scena crimei, ele fiind atribuite detectivului Wilson Botha, care a recunoscut că nu a purtat protecţie pentru încălţăminte la scena faptei.

Pentru VIDEO, click aici


Steenkamp s-a adăpostit în baie, însă Pistorius a tras două gloanţe prin uşă


Urmele de sânge au rămas prin casa atletului din Pretoria


Poliţia sud-africană a marcat urmele de intrare ale celor două gloanţe trase de Pistorius

Sursă foto: Captură Sky TV

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.